Ej, ministre Marija je, ovako sam napisala...

ljubuski.info

Profesionalni i ljudski integritet je u današnje vrijeme iznimno rijetka stvar, u svim sferama društva, a manjak istog je posebno vidljiv među novinarima. Nerijetko se novinari prozivaju plaćenicima, iako većina njih samo radi ono što radi i većina naroda. No odgovornost novinara je ipak znatno veća, posebno ako su na proračunskoj plaći.

Do sljedeća anegdote je došlo pogrešnim okretanjem telefonskog broja, a ista oslikava sužanjski odnos jedne novinarke spram ministra Zdravka Borasa.

Jel' ovako u redu ministre?

Danas u 16:23 predsjednik Sindikata djelatnika MUP-a ZHŽ Vjekoslav Markota je zaprimio telefonski poziv s broja 036/319-322 (telefonski broj je na stranici fena.ba naveden kao broj ureda u Mostaru).

Ženski glas je kazao: Ej, ministre, Marija je, ovako sam napisala... pa je počela čitati tekst današnjeg intervjua ministra Zdravka Borasa u kojem se, njemu svojstvenom zamjenom teza obrušio na predsjednika Sindikata MUP-a Vjekoslava Markotu.

Pročitani tekst je bio istovjetan kasnije objavljenom "intervjuu".

Nakon čitanja, upitala je Jel' ovako u redu ministre?

Na to je Markota kazao Gospođo, dobili ste prozvanog, ja sam Vjekoslav Markota. na što se Marija šokirala i uptala Markotu zašto ju nije prekinuo, na što je Markota odgovorio da ga je zanimalo što je napisala, na što je Marija kazala kako ona mora čuti i drugu stranu.

Marija je jutros u 10:38 zvala Markotu, kako bi uzela i njegovu izjavu, pa je vjerojatno, u bilješkama zamijenila telefonske brojeve, pa je umjesto ministra pozvala Markotu.

U konačnoj inačici teksta, kao što se i može iščitati, od Markotine izjave nema ni traga, a ministar je dobio puni uslužni (služanski?), tretman. A Markotina strana priče nije bez težine, on je u namještenom i podmetnutom procesu, smišljenom sa ciljem da ga se šikanira i diskreditira, proglašen nedužnim. No, šikaniranje, a vidimo i diskreditiranje se i dalje nastavlja. Znamo kako ministar i ne zna drugačije.

A u FENA-i radi Marija Medić Bošnjak, poznata, i priznata ljubuška novinarka, koja je za svoje tekstove u Večernjem listu nagrađena četverogodišnjom proračunskom pozicijom Predsjednice Upravnog odbora FENA-e (Federalna novinska agencija).

Odgovornost prema javnosti - ravna nuli. Odgovornost prema političkim moćnicima - ravna sužanjstvu.

Zato smo tu gdje jesmo.

Glas naroda

marija je pobrkala lončiće
sad je na[ * neprimjereno * ]a od [ * neprimjereno * ]a
[ * neprimjereno * ] je ljut

Hahaha pa marija marija. Sramotis se "novinarko".

Sramota je za nju nepoznat pojam.Dodvorništvo, to je pojam koji ova jadnica najbolje od svega razumije.Da čovjek povrati od jada!!!

E ova Marija je osigurala zadugo da je zovu kako će je god zvat i to zasluženo.
Jadni narode šta si dočeka.

draga marija stidi se i srami se ali otebe i takvih i nemoze se očekivati bolje imaš li imlo ljudskosti i dostojanstva

Pa [ * neprimjereno * ]e legendo napisi stogot sam pa daj u medije. Ta televizija ispred tebe je ekran kompjutora, a to ispod je tastatura. A je se prosuše jadnici, a kad Bog djeluje sve se dozna.

Pa moja novinarko,imaš li obitelj?imaš li djecu?zar su to moralne vrijednosti?Peodavati se za novac!!Zasto pišeš neistine i naručene članke samo za novac zašto?

Oslobidi Boze.Jeli ovo moguce .Ali ko zna mozda je zena pod tolikim stresom da vise od pritiska nezna ni sta pise ni koga zove.Zeno ispovidi se. Prikrsti se .pocmi moliti jos ti nije kasno da izides na pravi put.Inace ces se unistiti ako vec nisi...

Ej marija na osnovu ovoga danas tražićemo osvrt na tvoj lik i djelo i sve što si zajedno sa ovima izrežirala
Pošten rad je najbolje naplatit novcem ako obraz stoji iz djela

A jakog li ministra.Cuvaj se Mare oce on udarit.

Marija će biti urednica Večernjeg lista to se samo ovako postaje

Dno je dno ma kako god čašu okrenuli,e tako je isto i sa ljudima.

piše naša medićka
u ljubuškom u srid lita
ljubičica cvita
za našega načelnika
i ministra borasa
da se potpiše na početku teksta
niko nebi pročita šta je napisala
jel tak il ne tak medićka hadezeova novinarka

Uvlači se ili odlazi ova odabrala ovo prvo šta ćemo takav nam način življenja

Vedranova muzaa glavna imq ugovor o djelu s parkovima glaasnogovornica vedre i druzine

[ * neprimjereno * ]i je to tako sam ja pobrko brojeve ljubavnice i žene pa sam vidio sam boga svog u po bila dana

vecernji je vec odavno spao na niske grane

Ej, ministre Marija je, ovako sam napisala...
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari