Živjeti život između dvije domovine

ljubuski.info

Annamaria Bunoza koja vuče svoje korijene iz Ljubuškog trenutno živi i radi u Austriji, a kako i sama kaže svojim aktivnim djelovanjem u svim sekcijama želi sačuvati blago hrvatskog jezika, naroda i kulture.

Pjeva u crkvenom zboru, svira tamburicu i jedna je od voditeljica folklorne grupe HKUD Hajduk Schwaz, a svoje običaje njeguje u raznim sekcijama pri Hrvatskoj katoličkoj misiji Innsbruck i hrvatskom Klubu "Hajduk Schwaz".

Pohađala je 13 godina hrvatsku dopunsku nastavu kod svoje majke koja predaje maternji jezik u Tirolu, a u svom videu kojeg je predstavila poručuje kako će uvijek biti i ostati ponosna Hercegovka.

Pogledajte video zapis:

https://www.facebook.com/watch/?v=23877128205234590&t=4

Glas naroda

Tko je upoznao Anamariju taj zna da je ona i puno više nego što piše u ovom članku.. Odgojena, pristojna i svestrana osoba. Bog ju blagoslovio, anđeo dobri..

Kako ponosno predstavljaš svoj kraj,svaka čast anna gdje je sad Vedran da te pohvali malo i zahvali ti se

Vedraaane javi se gledaj ponos Ljubuškog bravoooo za curu

Prekrasnoo za naš Ljubuški Bog ti dao svako dobro

Vedrane ,Toni Kraljevicu javite se za ponos Ljubuškog treba da se ponosite s curom

Lako ti je volit iz daljine i dok živiš u prosperitetnoj europskoi zemlji. Da provede ovdje godinu dana, i radi naše mizerne poslove sa mizernim plaćama, vidjeli bi bil se ponosila!

Lipo je što mlada cura radi, ali ostani di jesi vamo bi se razočarala kad bi bolje sagledala u kakvoj močvari Ljubuški stoji.

Neka bona gore i slobodno izdaljeg voli Rvacku...

Samo je jedna domovina-HRVATSKA

Fino

Živjeti život između dvije domovine
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari