Odgovor na opovrgnuće Marije Medić Bošnjak

ljubuski.info

Marija Medić Bošnjak je, s privatne adrese e-pošte na adresu ljubuski.info poslala opovrgnuće koje smo objavili, kao i jučerašnje opovrgnuće kolegice Ivane Banović, a sve vezano uz članak Ej, ministre Marija je, ovako sam napisala... .

Budući da se u opovrgnućima dobronamjerno govori o što kvalitetnijem informiranju čitatelja, to objavljujemo i odgovor na opovrgnuće i optužbe koji je poslan na privatnu adresu Marije Medić Bošnjak.

Hvala, objavili smo, kao i opovrgnuće kolegice jučer.

Vezano za vaše navode o "profesionalnosti" i iznesenoj laži, u intervjuu s ministrom Borasom su iznešene teške neutemeljene (lažne) optužbe na račun Vjekoslava Markote, što ministru inače nije strano. Druga strana (Markota) nije dobila priliku odgovoriti na te optužbe.

Povrh toga, ministrove optužbe su distribuirane otvoreno na više medija, uključujući i vaš domicilni Večernji list, dok je članak kojeg navodite "policija ZHŽ-a održala dvosatni štrajk upozorenja" dostupan samo registriranim korisnicima. Neregistrirani korisnici, tj. javnost, mogu pročitati samo jednu rečenicu. Naravno, o Markotinoj strani priče vezano za ministrove optužbe nema ni slova. Provjerite jesu li oni, u vašem profesionalnom angažmanu, ravnopravno tretirani.

Poziv na sud nam neće biti ništa novo, budući da je to očito sada postao trend. Sretno vam s time, iako ne vidimo što bi mogao biti predmet rasprave, budući da smo samo prenijeli navode Vjekoslava Markote, iza kojih isti i danas stoji.

Budući da je izvorni "intervju" s ministrom Borasom objavljen na mrežnoj stranici FENA-e, potpisan inicijalima G.P., uvjereni smo kako možemo očekivati još opovrgnuća, a sudske tužbe još malo pa možemo prestati brojati. To nam je zajednički nazivnik s ministrom Borasom.

Glas naroda

Jesu jadovi ovi režimski novinari bolje bi im bilo da se n s kim ne raspravljaju jer onda potvrđuju svoju nevjerojatnu hlupost

Ćaća joj je bio ratni vojni dezerter i zato je ona HDZ-ova režimska novinarka.

Valjda Markota zna što je čuo " Ej, ministre Marija je, ovako sam napisala.." Znači kad se Marija Medić kompromitirala, oni podvalili Ivanu Banović,

Moj Markota kako si moga zaminit njih "obadvije" kad je jedna od njih plavuša?!

Ako ovo čitate Marija Ivana Zdravko Dragane Nevenko gonite se u sto pm idemo navijati za našeg Marina a vi ste vi zna se najobičnija hovna

Ovo je prava stvar ikad otpjevana, kao da su znalí za ovaj dogadjaj i spletke!

https://www.youtube.com/watch?v=pKubD3XQb8w

pa nemoj tako brate adeze je stožerna stranka lopovluka druže
šta sve ima u adezeu joj
bože sačuvaj
pošteni su davno utekli

Evo ga kao Krišto i krađa love,je ovom,je onom,,

Koje glupace.zasto bi zvale monistra.Svoje izlaganje prosljedis m.adr.i sljedi objava,pa nisu mu valjda one sastavljale tekst,mozda i jesu on je ipak polupismen a i nasilan.Pisi medicka bit ce ti placeno Renata pljacka.

samo u hercegovini su tokari najperspektivnija zvanja od njih kradeze napravi dekane
profesore
a može bit i maršal ako treba
prava škola partije kumrovec

Znači da je bizon glavni urednik večernjaka kad novinarka traži dozvolu od njega da objavi tekst u novinama.

Šta fali tokarima ., najveći sin ovih prostora je bio tokar- masinac,

шта имате ви против бравара???????????????

Druze TITO samo lezi drug dragan vlada sitoacijom a da vidiš kloniranoga rankovića u orginalu a ovi škripari iz naije i bekije zovu ga BIZON a je druže tito lip je bizon kakav je ovaj da ga vidiš kako je napuhan ko luft balon samo ovi otišli u nrmačku pa ima drače samoda na draču ne naleti a onako je pun sebe nagnjojio bi cjelu plantažu

Majketi sto kazu mostarci,jel ovoj medicki sve na broju,da joj ministar pregledava tekst i potvrdi sta treba napisat..boze sramote

ааа бре добро је, ја таман помислио да морам да изађем из пећине, таман се навикао на ложикање ватре, помслих ко ће опет на Романију, кад ли ти рече да је све под надзором друга Драгана и војводе Милорада, баш ти хвала на информацији, а за другове премандурене у ХДЗ поздрав!

пс. ја вас чекам место сам вам припремио, у деветом сте кругу где су иначе смештени изда-јница, и неки Јудас вам је шеф, воли вас и очекује ваш ТИТО!

...zamisli koji ljudski šljam i obraz moraš bit kad za ono šta si sam zasra optužiš, bez trepnit, nekog drugog....i to kolegicu....a koliki [ * neprimjereno * ] moraš bit pa na to pristat i ne reagirat....Ivana jesi ti normalna pa ovo dozvoljavaš??? koga i čega se bojiš??? pa na sebe preuzimaš krivnju??? ili se možda ti predstavljaš kao Marija da nju uvališ u [ * neprimjereno * ]???

Odgovor na opovrgnuće Marije Medić Bošnjak
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Je li nam bijeg jedina preostala borba? Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
Nikad ne reci nikad! Ružica Zeljko
ljubuski.info
Nikad ne odustaj! Ružica Zeljko

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari