Nakon kraće i teške bolesti preminuo novinar i kolumnist Žarko Nižić

ljubuski.info

S velikom tugom i bolom javljamo kako je noćas u 55-oj godini života nakon kraće bolesti preminuo novinar i kolumnist Žarko Nižić.

Žarko Nižić je rođen 1960. godine u selu Lisice, općina Ljubuški, gdje završava osnovnu školu i klasičnu gimnaziju. Nakon toga upisuje pravni fakultet u Mostaru i diplomira 1984. godine.

U nemogućnosti zaposlenja u struci bio je prisiljen raditi razne poslove, počevši od zemljoradnje do privatnog poduzetništva. Pisao je za nekoliko novinskih časopisa ostavivši poseban trag u prijeratnom Oslobođenju, te Magazinu Dani.

Posljednjih godina pisao je kao stalni kolumnist i komentator portala Dnevno.ba, te povremeno za politički tjednik 7Dnevno. Sudionik je Domovinskog rata, otac dva prekrasna sina, pa ovom prilikom posebne izraze sućuti upućujemo supruzi Zdravki, sinovima i majci, kao i ostaloj tugujućoj rodbini i prijateljima našeg Žarka – te gromade od čovjeka.

Žarko je posljednjih godina imao problema sa srcem, a upravo je nakon takvog jednog udara prije par dana završio u KBC-u Mostar gdje su doktori i ostalo osoblje sve činili da ga spase, međutim noćas negdje iza ponoći njegovo srce prestalo je kucati.

Pokop Žarka Nižića obavit će se na mjesnom groblju Lisice u istoimenom selu kod Ljubuškoga ove nedjelje, 23. kolovoza, u 17 sati, dok će se izrazi sućuti obitelji moći dati na groblju u Lisicama od 16 sati.

Pročitajte neke od njegovih kolumni

Glas naroda

Obitelji iskrena sućut tebi frendu pozdrav znam da si u raju

Otišao je veliki čovjek zaljubljenik u Ljubuški dobro ste napisali gromada od čovjeka pokoj ti duše Žarko Nižiću!

Njegovi zapisi imaju ponos!
R.I.P.

Majci Nevenki supruzi Zdravki sinovima Mirku i Nikoli iskrena sućut!

Hvala Ti na hrabrosti i ljudskosti koju si nesebično dijelio s nama malim ljudima; iskrena sućut obitelji.

Pokoj vjecni tvojoj dusi zelim ako je tijelo umrlo nije dusa a niti tvoja pisana rijec koja ce zivjeti vjecno blago on tko nabijeke zivi imao se rasta i roditi neka ti dragi bog da pokoj dusi .3

pokoj dusi njegovoj

Bio si preteca svih danasnjih " biznismena" bio si covijek na prvom mjestu dao si kruh u ruke svima koji su ti pokucali na vrata znao si voljeti kad su dosla teska vremena svi koje si nahranio zalupili su su ti vrata stojicki si i to podnio mada je patilo tvoje meko srce koliko si god bio cvrst i jak toliko ti je srce bilo meko i slabo i nije izdrzalo.

SVI VI KOJIMA JE OVAJ COVJEK POMOGAO ZAPITATE SE KO STE I STA RADITE NA OVOME SVIJETU DALI STE ŽIVI, MRTVI ILI STE ZAMORCI

ni na sprovodu mu nisu bili ljudi kojima je nekada pomogao, došli su iz bosne s kesom u ruci, on ih je primio u kuću, dao ima poso, auto (koje su čak i razbili, pa nikom ništa), neki su se poslije snašli, otvorili firme (MRM), i kad je Žarina obitelj ostala bez primanja, nisu došli pitati kako žive i treba li im išta, ali kolo sreće se okreće. pokoj ti duši dragi moj Žara

Miro Rupčić njegova sestra i brat nisu vrijedni spomena kad se pokojni Žarko spomene tu su takođe Ante Jelavić i klika oko njega što pokojnom nisu dali obećani kredit Žarko pokoj ti duši a tvojoj obitelji sućut i uspjeh u životu.

miro rupčić i dvije sestre, nema brata

nije on imao brata nikad pa ni sad.....

Žara legendo.Dok si imao novca svi su te tapšali.Pomagao si svakome i imao si puno "prihatelja". Kad su došle krizne godine nestalo je prjatelja.Politika je odradila svoje, ulizice,kriminalci.Pokoj ti duši.

Sve je prolazno,kao i sam život ali tvoje riječi ostaju nam kao nadahnuće.Mir i pokoj ti vječni u Kraljestvu Nebeskom.

kad je pokojni imao 10 tisuca struka zasadjene loze bez poticaja ali nagovorise ga dusmani na hotel umisto vinariju pocivaj u miru

zašto brišete komentare

Pokojni Nižić je bio diplomirani pravnik a pisac i kolumnist iz duše iz osjećaja prema pravdi i nepravdi pokoj mu duši

prijatelju dragi koji si pisao a da su rijetki znali ibogati o majanu od danas ti gore na nebu pravi drustvo petar milos iliti rodijak cipa pa vjerujem da cete imati tema za razgovor pozdrav obojici

Nakon kraće i teške bolesti preminuo novinar i kolumnist Žarko Nižić
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari