Akademski teror

ljubuski.info

Klero-fašistička zločinačka organizacija HDZ-BiH, u svojim barbarskim pohodima je, sa svojom beskrupuloznom vojskom, došla pred vrata naše jedine preostale utvrde.
Utvrde zdravog razuma.

Sve materijalno su osvojili i evo preostade im samo slabo branjena tvrđava misaonih sloboda. Ako i kada i nju osvoje, imati će i vladavinu nad duhovnošću preostalog Hrvatskog naroda.

Slijedi nam apsolutističko nametanje teroristićkog, impulzivnog životnog stila, ozračja u kojem nema mjesta za blage i ljude koji se usude misliti drukčije od njih.

Njihov veliki vođa takve već žigoše sa žigom matraga na kojima su riječi; "hibridni liberal-mlati".

Akademik je premlaćen, živio akademik!

Pažljivo sam promatrao tog uglađenog psihopatu na najbizarnijem skupu kojeg ikada vidjeh. Tražio sam i najsićušniji grč na njegovom kamenom licu, najmanju emociju inkomoditeta u hladnom ispraznom pogledu, bilo kakvu gesticu koja bi odrazila i trunku neugodnosti zbog onog što radi.

Ali ništa!? Nema mi druge nego zaključiti nadnaravnost tog bića.
Lik pravi vlastitu akademiju znanosti i umjetnosti... sebe proglašava akademikom!?!

ČOVAZU-feudalna akademija znanosti i umjetnost...STOP-privatni posjed... ulaz zabranjen!

Putovanje kroz duhovni razvoj je vrlo dugo i mukotrpno. Zašto onda i putovati kada se ono može za čas falsificirati?

Po pravom akademiku... matragom... krvavo žigosanje. Razlog: autentični akademik u prošlosti nije prešućivao vlastita razmišljanja... u politici. Stoga je isti nepoželjan i ozbiljna prijetnja sustavu cijelokupnog upravljanja na Čovićevom feudu. Premlaćeni nije htio postati "osoba organizacije", niti je bio "uviđavan", prilikom iznošenja vlastitih mišljenja, a nije ni tolerirao samo ona mišljenja koja ne smije nitko poremetiti.

Budući da skoro nikada nisu govorili istinu, HDZ-ovci, mogu biti sigurni i ponosni da su uvelike pridonijeli kaosu koji odavno vlada među nama.

Njima je savršeno jasno da njihove laži ne trebaju utrošak pameti i energije i da sada moraju uvježbavati metode terora, kako bi njihov zločinački sustav ostao zaštićen od svijetlosti, potom i pročišćenja.

Pravosudnog pročišćenja.

Božje će malo poslije.

I jedno i drugo su neizbježni.

Žarko Nižić

Glas naroda

Zadebljo se dragan kosu ofarbo napunijo HD HS KOSAČA svi bili iz fafaron mahale

Akademski teror
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari