MUP ZHŽ - medijacija u obliku devijacije

ljubuski.info

Priča oko Ane Smoljan medijatorice državne službe u MUP-u ZHŽ, koju smo objavili prije nekoliko dana, dobiva svoj negativan nastavak. Po svemu što se uspjelo istražiti iza ovog kriminala i nezakonitog izbora, osim medijatorice Smoljan, stoji šef administracije, alfa i omega pravnog kriminala u MUP-u ZHŽ, Željko Jukić.

U gotovo svim kriminalnim radnjama u MUP-u ZHŽ, koji se tiču administracije, stoji upravo ovaj čovjek, koji je "valjao" svim svojim ministrima. Na tisuće pravnih akata je izašlo iz njegova ureda, koji nemaju nikakve veze sa zakonima. Napomenimo samo kako je on bio jedina osoba koja je poznatog kriminalca Miroslava Galića branila na sudu u postupku krivotvorenja javnih isprava.

Dokumentacija govori da je Željko Jukić koristio sve blagodati takvog stanja udovoljavajući svim ministrima, ravnateljima policije, osobito Zoranu Galiću i kao takav je imao privilegiju da, u cilju zaštite njegovih nedjela, policijski službenici budu pretučeni. Rekli bismo nezamislivo, ali to je surova istina.

Sindikat potvrdio da izbora za medijatora nikada nije bilo

Predsjednik Sindikata djelatnika MUP-a ZHŽ Vjekoslav Markota u razgovoru je potvrdio kako sindikat nije sudjelovao u izboru medijatora državne služe što zakon predviđa, te kako o datumu i provedbi izbora nitko nije ništa znao niti se isti održao.

Dakle, izbora medijatora nije bilo, nitko o tome nije ništa znao, što je kroz neformalan razgovor s nekoliko osoba u MUP-u ZHŽ potvrdila i sama Ana Smoljan rekavši kako je ona samo imenovana i točka.

Ova pravnica nije razmišljala, kako je tako sama upala u kolo kriminala u kojem su se državni službenici i namještenici, te policijski službenici jednostavno kazano maltretirali, osobito odabrani.

Odakle Jukiću datum izbora 23.veljače 2015. godine?

Iako svi znaju da izbora za medijatora nije bilo osvanule su informacije kako Željko Jukić ima dokumentaciju u kojoj je napisano da su izbori za medijatora održani 23.02.2015. godine, samo tri tjedna od dolaska Zdravka Borasa za ministra. Stoji da je izboru pristupilo 98 djelatnika i da je Ana Smoljan dobila 63 glasa. U MUP-u ZHŽ svi se smijulje i kažu, da kada je Željko Jukić u pitanju, ništa nije nemoguće.

On će u sljedećem vremenu pojasniti, kako se, po svemu poznatom, krivotvorila ova dokumentacija, za koju nitko nije znao, niti itko u MUP-u ima pojma o izborima za medijatora državne službe.

Željko Jukić je krivotvorio dokumentaciju koja je omogućila Zoranu Galiću za izbor na mjesto direktora GP BiH, zbog čega je zaradio kaznenu prijavu u Tužiteljstvu županije Sarajevo.

Glas naroda

Eto vidite kako je obicnim policajcima ali nije nicija do zore

Nemoze te nam nista nas je mup vjecno i radimo sto hocemo i dokle god hocemo crknite samo vi pisite mi Galici i Jukici kako kazemo takvo mora biti crknite slobodno prijavljujte i sipi i ef mupu i saljite da nepisete i nesaljete kasnile bi plate postarima jer im opo poso mismo Bogovi i za sipu i ef mup crknite

Samo vi saljite Sarajevu kaznene prijave sta mi imamo sa Sarajevom nas je glavni grad Siroki a imamo nasu preljepu tuziteljicu Vesnicu crknite

nemoženam niko ništa jačismo od srbije mogu samo danam šuše oni štonas nevole

Svakome dodje kraj pa ce i ovoj ekipi blizi se 23.01.2017

Ferdo, ni afrička šljiva vam ne može pomoći ,pokojna popik Olena zna najbolje,sram vas bilo,potražite dobrog urologa, ne može vam ni on pomoći.

kad je došo kraj komunjarama i ovi lete brzo no neznam kuda

Kad će izbori, iman diplomu škopigude i član san partije, čini se da iman šanse!

Gde si obraz-ovan-a?A??

MUP ZHŽ - medijacija u obliku devijacije
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kada ovce utihnu Ružica Zeljko
ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari