Vlada zasjeda - branitelji opsjedaju

ljubuski.info

Danas u 12 sati u Mostaru zasjeda Federalna vlada, na dnevnom su redu braniteljska pitanja. To je razlog što su se branitelji, već prije početka sjednice, u znaku mirnog prosvjeda, okupili ispred ulaza u zgradu.

Prvi su pristigli Zaboravljeni s Bijače iz "šatora istine", slikali se za naslovnu fotografiju, prije pojave specijalne policije koja tradicionalno prati branitelje na svakom njihovom koraku.

Nešto prije podne, pristižu skupine boračke populacije iz sarajevskog "kampa heroja", javljaju kako su u blizini Mostara još i branitelji iz Doboja, Zenice, Tuzle, Konjica, Jablanice…

Po svemu sudeći, zaključci sa sjednice Vlade trebali bi biti povoljni za branitelje/borce, pa je realno očekivati kako neće biti nikakvih izgreda.

Jedino što ova braniteljska populacija više ne vjeruje u poštene namjere političara, jer nastoje svaku odluku odugovlačiti u nedogled i komplicirati nekakvim nebitnim formalnostima, poput pozivanja na agenciju o zaštiti osobnih podataka.

Ta im zaštita podataka navodno stvara problem oko javne objave Registra branitelja, a nitko da malo promisli i shvati kako ta agencija nikada nije ni prstom mignula što banke već godinama međusobno koriste i razmjenjuju te iste podatke, kako bi pratili kreditne sposobnosti svih građana kao štediša, i, po tome odlučuju tko može dobiti kredit a tko je sposoban biti jamac.

Evo dok ovo javljamo, ulaz u zgradu Vlade redari nastoje osloboditi, možda samo formalnosti radi, jer je već dobro poznato kako se u ovakvim prilikama koriste nekakvi tajni prolazi do mjesta zasjedanja.

13:15h

U isčekivanju zaključaka sa sjednice Vlade, branitelji opravdano zabrinuti zbog natpisa na istoj zgradi: "IZDAJE SE"!

19.00 h

Nakon mirnih prosvijeda u Mostaru, ispred zgrade Vlade, pripadnici "kampa heroja" odlučili su posjetiti branitelje na Bijači u "šatoru istine".

Nakon kraćeg boravka u šatoru, jednom je pripadniku kampa pozlilo te je hitno prevezen u Dom zdravlja Ljubuški, a potom nako pregleda dežurni ga liječnik sa hitnim kolima uputi na Mostarsku kliniku.

Riječ je o Amiru Sultanu, koji je jedan od glavnih organizatora u "Kampu heroja", Sultan je jutros otpušten iz Sarajevske bolnice u kojoj je prošli tjedan imao teži operativni zahvat.
Tako još neoporavljen, zaputio se s ostalima u Mostar i Bijaču.

Nadamo se kako će brza intervencija medicinskog osoblja hitne službe Doma zdravlja biti od velike koristi i da će sve završiti dobro po našeg gosta.

UZB Ljubuški

Glas naroda

Svaka vam cast na upornosti kapa do poda izdrzite

Izražavam svoje žaljenje što vladajuća političko-tajkunska oligarhija nastavlja ponižavati prave branitelje.

netreba im dat izać dok nereše samo dodatak svakom branitelju a skinit lažne i ove činovnike samo naprijed zaboravljeni Bog vas čuva i majka božija nek bude uzvas na svakom koraku

ma magarad neće da se pomakne bez toljage

Magarad ti u kuci!!

Izdaje se!Kakva simbolika! Ta politički oligarsi su izdali ,te još čine i sada,sve dobro i pozitivno ,što su stvorili Branitelji!Ko se boji objave registra?

Pravi Branitelji sigurno,ne!

E sad je do doma naroda sreca nema ovi nasi lopina pa ce valjda proc

Istina je bolna ali dosizna kako ce sada odati lazni pukovnici lazne udovice i lazni branotelji sram vas bilo vtaticete pare sigurno koje ste jamili a pogotovo vi gore u minhen bojnoj.

dnevnik.ba prenosi da je usvojeno nešto između ostalog i dodatak e sad jeli onaj od 57 godina i da nema ništa ili je opći

to je bukvarević objavio svoj HDZ zakon koji branitelji odbacuju-kukavičije jaje
treba objavit zakon koji su dostavili branitelji a mediji sda i hdzea lažu
naerod koji kući čeka da mu branitelji isposluju prava

I šta su opet odlučili na sjednici. Zna li ko.

ništa osim da će bit braniteljska sjednica
svi danas na bijaču
doće nam sfor u posjetu priča se -svi dole za dogovor
obećana je sjednica 10 .7 o našim zahtjevim u sarajevu

Gone oni po svom a mi po svom.Zato ministar izlazi na stražnji izlaz jer ne smije pogledati ljudima u oči.Ovo je borba između istine i laži.Sredine nema.Ko će pobijediti vidit ćemo.Vi,branitelji,što sve ovo posmatrate iz neke lažne sigurnosti dužni ste radi budućnosti svoje djece biti hrabriji i aktivniji u ovoj borbi.Biti branitelj je velka čast i moramo opravdati to zvanje.Zato ubuduće odaziv da bude 110%.I nemojt se nikoga bojati,nemate pravo na to ako se mislite zvati branitelji.A i ostali iz naroda koji misle dobro svojoj djeci dužni su stati uz branitelje a posebno vjerski predstavnici ili neka više ne kukaju kako narod odlazi jer ako se nešto radikalno ne promijeni svi ćemo otići.Ostaće samo ovi na državnim jaslama a oni su isuviše lak plijen za potencijalne osvajače ovih prostora a takvih ne fali.

dobro kažeš brate svi te podržavamo i dolazimo do sada nismo mogli jer nam prijete ucjenjuju svašta nam rade ovi iz HDZ hobotnice o kojoj na žalost ovisimo
oni drže zemlju zrak fratre samo boga nam još nisu uzeli
bolje bi bilo da je ostala jugovina nego ovi grabežljivci
sve su opuhali i uništili narod

Da bi bili hrabri morate biti u miru s Bogom.To znači,odbacite od sebe sve što vas razdvaja od Boga a to ne možete svojom snagom nego molitvom.Uvijek će Bog naći izlaz iz svake naizgled bezizlazne situacije ako ga zamolimo s vjerom, bez sumnje i iz čista srca.Njemu je to sitnica, ta On je sve stvorio i sve uzdržava.O tome neka promisle ovi što su se umislili da su moćni.Niste moćni nego jadni zato se mjenjajte dok vam Bog daje vremena.Da ne bude kasno,možda već noćas dobijete pozivnicu.Sjetite se one Isusove prispodobe o onom što je napunio ambare i u sebi mislio,od sad ću samo uživati.Iste noći bi uzet.Dakle,branitelji,nemate se na zemlji koga bojati.

Svaka čast Željku, u pravu je i potpuno se slažem sa gospodinom, bravo Željko i svaka vam čast na ovom komentaru, bravo.

ma sve će oni obećat samo dodatak nikako treba dat svakom ko je bio u ratu a ne kad napuni 57 godina kako će ovi [ * neprimjereno * ] što su dosad imali invalidnine imat i mirovinu tj jedno i drugo kakve veze imaju godine dadni mu njegovo nema veze kolko ima godina dodatak je zaslužija triba živit

Vlada zasjeda - branitelji opsjedaju
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari