Sustav Renata za 4 dana u Ljubuškom zabilježio 50 neregistriranih vozila

ljubuski.info

Novi sustav nadzora neregistriranih automobila u Zapadnohercegovačkoj županiji već je zabilježio gotovo 50 neregistriranih vozila, i to samo u općini Ljubuški, a postavljen je prije četiri dana. Ovaj modernizirani sustav koji djeluje u okviru videonadzora Renata policiju izravno obavještava na računalo. Prije je ovakav sustav policiju obavještavao putem mobilne aplikacije, no to je već prošlost od ponedjeljka.

Glavni cilj sustava je smanjiti broj neregistriranih vozila na prometnicama te županije. Stoga se vozači pozivaju da što prije registriraju svoja vozila.

Kazne za vlasnike neregistriranih vozila su 100 KM. Ukoliko počinitelji plate u roku od 8 dana cijena je upola manja.

Naša tv

Glas naroda

dali sustav renata registrira krađe i bezakonje u ljubuškoj općini

Zna li Renata da snima kad su sa ukradenim autom dvaput prošli pored Renate da ih alarmira NE samo znaju pljackati hercegovacku sirotinju koja nemoze registrirati auto jer nema posla zbog HDZ-a!Ili se sakriju u žbunje i iskace ako nisi upalio svjetlo u podne koji cirkus od policije.

Može li se ta Renata povalit ? Mislim na pod naravno. :)

Jos ste trebali uvesti da nakon sto otkrijete da nije reg.obavezno to mora napraviti kod vas(central)

Tko povali ovu Renatu svaka mu dala.

Glasnogovornik bez znacke...

Ahaaaa zato dezurni komentatori toliko i pljuju po radarima,nemaju dozvole,aham

Di si bila Renata kad je gorilo :)

Moze li renata snimiti kako [ * neprimjereno * ] krade grozdje u otoku, ikako vodeka Tuteka prdi

Doci Ce vam kraj samo gulite narod,uhljebi svoju divu po opcinu, komunalnom ,sta je sa djecom branitelja

kako [ * neprimjereno * ] krade grožđe kad ne može kroz red proć
nešto tu nevaIja
[ * neprimjereno * ] je nevin

More li renata otkriti kupljene i sredjene diplome u supu i drugim drzavnim institucijama

PRAVO i PRAVDA nikad nisu bili ista stvar,tako da danas imamo gomilu nebuloznih zakona koji se provode samo zato sto ih građani poštuju iako su sudski stolovi puni papira sa donešenim zakonima koji uopće nemaju smisla i nitko normalan nebi ih poštovao te se stoga i ne provode!
Ako je vozilo neregistrirano to, logično razmišljajući,znači da vlasnik nema sredstva da plati registraciju a oni mu opet naplate i kaznu 100 KM! Znači ako je netko gladan kruhaumjesto da mu se pomogne ti ga držiš za kaznu gladnim jer je gladan- NEMA SMISLA niti nas ijedna vjera ni vlastita savjest uči da je to ispravno!
Druga stvar- kratka svjetla po zakonu moraju biti upaljena tokom dana,a pita li se itko zašto?! Koja je svrha tog zakona? (osim pisanja kazni itd.) Logičnim razmišljanjem o bi značilo da policajac treba imati neku vrstu kratkog svjetla prilikom zaustavljanja vozila a ne iskakat iza ćoškova kao mačka kad lovi miša,oni nemaju niti reflektirajućeg prsluka niti osvjetljenu palicu ni kapu niti ih se može uočit dok ne iskoci zekan na cestu!
Pitam sebe,vas ostale i vas treće ,jeli interes države sigurnost cestovnog prometa ili punjenje proračuna na prepad? Ljudi i dalje ginu uz sve radare,kazne i iskakanje iza ćoškova jer ne možese nekome objasnit u određenom momentu da riskira svoj život i živote ostalih sudionika u prometu jer to je stvar kulture,psihe i općeg obrazovanja! Andrea&Giovanni prije sa Pasatom cc a sada sa nekim Audijem svaki put kad je na cesti ugrozava i mene i policajce i ostale sudionike u prometu jer u svakom momentu vozi kao da je sam na cesti a dragi policajci mu se smješe i pozdravljaju! Zašto je to tako? JA sam tretiran kao kriminalac jer nisam upalio svjetla a netko drugi čini 100 puta teži prekršaj,to je čak u sferi kaznenog zakona,i njemu se gleda kroz prste! Do kada će ovo ovako ja ne znam,ali znam da PRAVO i PRAVDA nisu ista stvar

To je zato sto pola PU Ljubuski suraduje sa Dokom Juniorom...a i neki sefovi..pa pogledajte cije zene rade kod njega..zene policajaca i nekih sefova..nitko mu nista nemoze..drzi u saci mladu policiju..placa im pica..voza ih po svadbama u svojoj limuzini..Glavni je..a meni nalog zbog svjetala u pola dva usred sedmog mjeseca...

To mu. dopusta. Imprrijalisticko. drustveno. političko. uredjenje. Jrsteli. sazrijali. za. *rušenje. Franje. Tahija

Zašto ne kažeš otvoreno čije su žene u pitanju?Žena načelnika PU Ljubuški Ivice Čuljka i policajca Davora Bebeka.

Nema veze o kojem gazdi je rijec,svi mi to dobro znamo,ali za policajca da ga se postuje kad je na duznosti i kada izidje u javnost u slobodnom vremenu nesmije bit jednaki i jednakiji! Neka zene rade,ali radim i ja a meni se napise kazna a nekome nije! Kako moze covijk zivit i radit dok ga cijelo drustvo poprijeko gleda i pljuje na njega kada god ga se vidi? Takvim necasnim radom se dovelo do ovoga svega,ako se policija boji nekoga onda je suvisno ista vise komentirat i pricat,a da se nekome pravi problem na poslu jer je netko nekoga zaustavio i nije mu pruzio kraljevski tretman ja kazem ima mraka i ima ulicica bez svjedoka...

Sustav Renata za 4 dana u Ljubuškom zabilježio 50 neregistriranih vozila
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari