Dodaj komentar

PRAVO i PRAVDA nikad nisu bili ista stvar,tako da danas imamo gomilu nebuloznih zakona koji se provode samo zato sto ih građani poštuju iako su sudski stolovi puni papira sa donešenim zakonima koji uopće nemaju smisla i nitko normalan nebi ih poštovao te se stoga i ne provode!
Ako je vozilo neregistrirano to, logično razmišljajući,znači da vlasnik nema sredstva da plati registraciju a oni mu opet naplate i kaznu 100 KM! Znači ako je netko gladan kruhaumjesto da mu se pomogne ti ga držiš za kaznu gladnim jer je gladan- NEMA SMISLA niti nas ijedna vjera ni vlastita savjest uči da je to ispravno!
Druga stvar- kratka svjetla po zakonu moraju biti upaljena tokom dana,a pita li se itko zašto?! Koja je svrha tog zakona? (osim pisanja kazni itd.) Logičnim razmišljanjem o bi značilo da policajac treba imati neku vrstu kratkog svjetla prilikom zaustavljanja vozila a ne iskakat iza ćoškova kao mačka kad lovi miša,oni nemaju niti reflektirajućeg prsluka niti osvjetljenu palicu ni kapu niti ih se može uočit dok ne iskoci zekan na cestu!
Pitam sebe,vas ostale i vas treće ,jeli interes države sigurnost cestovnog prometa ili punjenje proračuna na prepad? Ljudi i dalje ginu uz sve radare,kazne i iskakanje iza ćoškova jer ne možese nekome objasnit u određenom momentu da riskira svoj život i živote ostalih sudionika u prometu jer to je stvar kulture,psihe i općeg obrazovanja! Andrea&Giovanni prije sa Pasatom cc a sada sa nekim Audijem svaki put kad je na cesti ugrozava i mene i policajce i ostale sudionike u prometu jer u svakom momentu vozi kao da je sam na cesti a dragi policajci mu se smješe i pozdravljaju! Zašto je to tako? JA sam tretiran kao kriminalac jer nisam upalio svjetla a netko drugi čini 100 puta teži prekršaj,to je čak u sferi kaznenog zakona,i njemu se gleda kroz prste! Do kada će ovo ovako ja ne znam,ali znam da PRAVO i PRAVDA nisu ista stvar

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

5
8
6
1

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari