Dodaj komentar

Nema veze o kojem gazdi je rijec,svi mi to dobro znamo,ali za policajca da ga se postuje kad je na duznosti i kada izidje u javnost u slobodnom vremenu nesmije bit jednaki i jednakiji! Neka zene rade,ali radim i ja a meni se napise kazna a nekome nije! Kako moze covijk zivit i radit dok ga cijelo drustvo poprijeko gleda i pljuje na njega kada god ga se vidi? Takvim necasnim radom se dovelo do ovoga svega,ako se policija boji nekoga onda je suvisno ista vise komentirat i pricat,a da se nekome pravi problem na poslu jer je netko nekoga zaustavio i nije mu pruzio kraljevski tretman ja kazem ima mraka i ima ulicica bez svjedoka...

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

5
4
7
5

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto