Dodaj komentar

Sustav Renata za 4 dana u Ljubuškom zabilježio 50 neregistriranih vozila

ljubuski.info

Novi sustav nadzora neregistriranih automobila u Zapadnohercegovačkoj županiji već je zabilježio gotovo 50 neregistriranih vozila, i to samo u općini Ljubuški, a postavljen je prije četiri dana. Ovaj modernizirani sustav koji djeluje u okviru videonadzora Renata policiju izravno obavještava na računalo. Prije je ovakav sustav policiju obavještavao putem mobilne aplikacije, no to je već prošlost od ponedjeljka.

Glavni cilj sustava je smanjiti broj neregistriranih vozila na prometnicama te županije. Stoga se vozači pozivaju da što prije registriraju svoja vozila.

Kazne za vlasnike neregistriranih vozila su 100 KM. Ukoliko počinitelji plate u roku od 8 dana cijena je upola manja.

Naša tv
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

9
1
8
8

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto