Porezna uprava zapečatila 44 objekta

ljubuski.info

Porezna uprava FBiH u četvrtak je izvršila 266 inspekcijskih kontrola na području Federacije BiH kojim su bili obuhvaćeni porezni obveznici koji obavljaju građevinsku djelatnost, djelatnost priređivanja igara na sreću, pekarsku, trgovinsku, ugostiteljsku i druge uslužne djelatnosti.

U tim kontrolama inspektori Porezne uprave su otkrili 72 neprijavljena radnika, 70 obveznika koji nisu izdavali fiskalne račune, 17 obveznika koji nisu imali instaliran fiskalni uređaj i 21 objekt koji je radio bez dozvole za rad nadležnog tijela.

Zbog utvrđenih nepravilnosti zapečaćena su 44 objekata i u 141 inspekcijskom nadzoru podneseni su prekršajni nalozi s ukupno izrečenim novčanim kaznama u iznosu 276.400 KM.

Glas naroda

Super, sve kazniti da imate i vi plaću, pa zatvorite, neka narod ide odavde što prije,tim ce im biti bolje. Pa šta će biti sa vama onda koga ce te derati, počnite se odmah ubijati izmedju sebe. Dobro promisljate !

Ili šta, pustiti da radnici rade na crno, bez zdravstvenog, penzijskog? Jesi faca. 8136

Koji salon za šišanje izdaje račun?!

kako su počeli svaka firma,radionica,kafić,restoran,trgovina...ma svi će imati po jednog inspektora da po cijeli dan sjedi i gleda šta će netko pogriješit da mu napiše kaznu.Tako bi mogli riješiti nezaposlenost,svi u inspektore i policiju

Od kada se to vlast brine za radnike, njima su samo oni bitni, a ostale pusti da se kolju izmedju sebe.

Samo derite narod da bi mogli nove ljude uhljebit, tko će vama para napripraviti. Sad će izbori pa imate još naloga za zapošljavanje! Bravo neka ponesu stolicu jer nemate ih više gdje sjesti.

Svatko bi trebao raditi svoj posao i na to se ne bi trebali zaliti, ali inspekcija to ne moze dok ne počisti svoje redove...
Inspekcija koju se moze ''počastiti' nije inspekcija neg kriminalna organizacija ili pojedinci kriminalci unutar insp.sluzbe kojima drzava daje imunitet!

Kakvi frizeri skupa naplata 15 eur im satnica,većina su škrti nemaju uloga ništa,limit bi trebalo 5 km šišanje na naš standard,šiftari,pekari i ugostitelji uzimaju maloumnim lovu

Uskoro ce OSA i SIPA zapecatit Porezne urede

Porezna uprava zapečatila 44 objekta
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari