Predstavnici UZB održali sastanak u Ministarstvu branitelja RH

ljubuski.info

U srijedu 15.2.2017. godine s početkom u 12 sati, u sjedištu Ministarstva branitelja, trg Nevenke Topalušić 1, održan je dogovoreni sastanak ministra branitelja RH gosp. Tomislava Medveda s predstavnicima udruge Zaboravljeni branitelji BiH.

Ministar branitelja RH predstavnike UZB BiH je dočekao sa svim svojim suradnicima dok su UZB BiH predstavljali:

  • Drago Grbavac, Predsjednik UZB/Borci BiH,
  • Vlado Marušić, Predsjednik UZB ŽZH,
  • Vjekoslav Dragoja, Predsjednik UZB-Podružnica Posušje,
  • Vladimir Galić, Predsjednik UZB-Podružnica Tomislavgrad,
  • Petar Ereš, Predsjednik UZB-Podružnica Ljubuški,
  • Marijan Bulić, Predsjednik UZB-Podružnica Čitluk,
  • Franjo Hrstić, tajnik UZB/Borci BiH.

Kao poseban gost sastanku je nazočio i general Željko Glasnović, saborski zastupnik RH.

Sastanak je otvorio ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved koji je pozdravio predstavnike UZB rekavši im kako je upoznat s njihovim radom i djelovanjem te kako Ministarstvo hrvatskih branitelja na čijem je čelu ima u pripremi izradu novi Zakona o pravima hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji i dopunu Ugovora o stradalnicima Domovinskog rata u BiH koji su bili pripadnici HVO-a. U tom smislu je rekao kako nije još u mogućnosti prezentirati detalje tog zakona i ugovora jer je RH prije prezentiranja tog zakona i ugovora obaviti razgovore s Vijećem Ministara BiH, te s Vladom FBIH u svezi usklađivanja istih s drugim zakonima i normama a tek potom pustiti te dokumente u pravnu proceduru, te kako očekuje kako će taj zakon biti pušten u proceduru najkasnije do 01.04.2017 godine. Na koncu svog izlaganja ministar hrvatskih branitelja RH Tomo Medved je predstavnicima UZB rekao kako su njegovo ministarstvo i UZB na istom putu u svezi korisnika prava iz RH imajući u vidu kako se obje strane zalažu za pripadajuća prava samo borbenom sektoru u čemu se u potpunosti razumiju.

Na sastanku se raspravljalo o dopunama Ugovora RH i BiH o suradnji na području prava stradalnika rata u BiH koji su bili pripadnici HVO-a te mogućnostima u zapošljavanju i samozapošljavanju pripadnika HVO-a.

Na sastanku se prisutnima obratio i Vlado Marušić, Predsjednik UZB ŽZH koji dao svoje prijedloge za dopune Ugovora RH i BiH o suradnji na području prava stradalnika rata u BiH koji su bili pripadnici HVO-a kao i projekte za zapošljavanju i samozapošljavanju pripadnika HVO-a.

Državna tajnica Nevenka Benić prisutnima je predstavila programe i projekte Ministarstva hrvatskih branitelja u kojima u kojima sudjeluju braniteljske zadruge RH aplicirajući na EU fondove kao i mogućnosti održavanja simpozija, okruglih sastanaka i edukacija za aplikacije u EU fondove.

Za riječ se nakon nje javio i gosp. Vjekoslav Dragoja koji je prisutne izvijestio kako je UZB ŽZH pokrenula niz projekata zapošljavanja i samozapošljavanja branitelja, ali je uvijek bio i ostao problem plasmana proizvoda. Predstavnici Ministarstva hrvatskih branitelja pojasnili su načine na koje se mogu bolje plasirati proizvodi te izložili mogućnosti rješavanja tog pitanja.

Predstavnike UZB je pozdravio i pomoćnik ministra za djelokruzg pravnih i stambenih poslova, gospodin Nenad Križić, te ih u kratkim crtama izvijestio o svim aktivnostima Uprave.

Na koncu su predstavnici UZB s predstavnicima Ministarstva hrvatskih branitelja razmijenili kontakt telefone i e-mailove napomenuvši kako je ovo tek početak jedne uspješne i konstruktivne suradnje. Konačno su se predstavnici UZB zajedno s predstavnicima tog Ministarstva zajedno fotografirali razmjenjujući svoja iskustva.

Vraćajući se kući predstavnici UZB su izrekli zajedničko stajalište kako sa održanim sastankom mogu biti u potpunosti zadovoljni jer su u tom Ministarstvu uvijek dobrodošli te kako vjeruju kako je konačno došlo vrijeme za uspostavljanje uspješne suradnje po pitanju na području prava stradalnika rata u BiH koji su bili pripadnici HVO-a.

Vlado Marušić | Predsjednik UZB ŽZH

Glas naroda

Trla baba lam...

Misliš " trljala baba dlan".
Kako ste samo nepismi, svi redom.
I nezaslužujete bolje političare od ovih.

Pa i ti si nepismen, ne se piše odvojeno od glagola-ne zaslužujete. Prvo sebe pogledaj. Kao da nisi osnovne skole vidio. I još se potpisujes kao profesor. Sramota.

Jesi li se to pakašu našao uvrijeđen

ZAboravljeni branitelji su ćelija Mudžahedina.

Čuli izjednačiti prava... Neka je [ * neprimjereno * ]ca puta vidjela a vi postajete isti kao i većina , službeni mobiteli, službeni ručkovi, dnevnice, radite li vi inače išta ili vam je ovo profesionalno..??

Za Dr mr
Zna se da je Udrga ZB na svim proračunima i da su im dali službene crne audije ,mobitele i dnevnice sve su to dobili .
Iz tvojih usta u Bozije usi !
A inace nemamo drugog posla oduzeli nam i prava i posao uhljebi politicki a mozda si i ti jedan od njih !!!
Mi nikada nismo niti mozemo biti poput tebe ili njih !!!!
BOG I ČASNI HRVATSKI BRANITELJI !

Naravno da rade -još od devedesetih ,vladajuće klike im dale posao- ! Te su time pokazali svoje domoljublje!Šala! LJudi su na rubu egzistencije - već predugi period!Čestitke ministru Medvedu ! Ovo ohrabruje!

Ja mislim da sam dobro u pravu i za mobitele i ručkove a sačekajte moji ZB sada će i auti, koliko ste para potrošili idući u Zagreb mogli ste pomoći par branitelja( ova spika je u vašem fazonu) a ovo gore priupitaj " pripošteni"

Zašto lažeš na ljude, od njih svak svoj mobitel plaća a isto i šta pojedu ...izdržite

Zašto lažete sirotinju i ove što ništa ne kuže... sve plaća udruga

Tražite popis branitelja sa HR mirovinom, ispravite i ukažite na one dezertere koji nisu vidjeli ratišta a primaju mirovinu. Nepravda se mora ispraviti.

Za ove što se potpisuju kao gosti iznad.Ovo priopćenje kao i svako do sada potpisao sam ja Vlado Marušić.Odista postajem umoran od vas farizeji i licemjeri.Koristite svaku priliku da oblatite nas i naš rad.A ukoliko ne znate kako smo i zašto kučer u 5 ujutro otišli u Zagreb na sastanak s ministrom Branitelja RH Tomislavom Medvedom,te kako smo se vratili sinoć u ponoć evo vam malo materijala pa i dalje nastavite pričati laži i dezinformacije javnosti jer se bojite za svoja nezaslužena prava koja će se ubrzo ukinuti i u RH i u BiH.Ja sam konkretno izdvojio od primanja svog invalidnog djeteta i svoje supruge oko 400 kuna kako bih jučer prevaIio 1000 km u oba smjera želeći ministru Branitelja dostaviti dokaze kako postoje na tisuće pripadnika HVO-a koji nemaju što jesti,koji se ubijaju,koje je svatko napustio a poglavito maćeha država BiH i RH,koji su na rubu očaja,dok pojedini uhljebi poput vas "gostiju" se gostuju, uživate prava u obje države nezasluženo,nezakonito i nepošteno te kako naša udruga traži izjednačavanje prava pripadnika HV-a i HVO-a što je propisano Ustavom RH koji kaže kako taj ustav jamči jednakopravnost svih svojih državljana pred zakonom a svi pripadnici HVO-a su državljani RH pa samo traže svoja zakonska prava.Tražimo također ukidanje dvostrukih prava nekim uhljebima u obje države,tražimo priznavanje prava braniteljima bez ikakvih prava u ratu,kao i odvajanje borbenog od neborbenog sektora za što smo dobili punu podršku ministra Branitelja RH gosp.Tomislava Medveda.Tako će konačno populacija branitelja HVO-a dobiti svoja prava a vi ćete svoja nezaslužena izgubiti i to ne našom voljom već vašim nesudjelovanjem u borbenom sektoru HVO-a i što vam mi možemo.A to što ćete vi i kako dalje apsolutno nas nije briga kao što nije bila briga ni vas za nas koji smo svih ovih 22 godine od prestanka rata živi umirali.
Zajedno do pobjede članovi UZB najčasniji sinovi države BiH i RH.
Za dom spremni!

Skidam kapu.

Tako je Vlado prijatelju !!!
Sve potpisujem !!
A ovog gore što se potpisuje sa Dr pozivam na kavu !
Gdje hoce i kad hoce !!
Bog i Istina su jedan/na !

Uzmi zastavu ABIH pa idi ponovo ns spomenik branitelja HVO-a Bugojno.Vjerovatno si je nosio i u Zagreb kod Medveda. Vrlo je bitno da je sa vami bio i Glasnović on vam sada pomaže više od Medveda jer ste glasovali za njega. Koji cinizam,nevjerovatno.Molite čovjeka kojem niste dali glas.Pametni ste bili daste išli u Sarajevo.

ODGOVOR gdinu pod imenom "PERO" kao i svim sličnim istomišljenicima

Uvaženi gdine "pero" nemam običaja ulaziti na bili koji portal i komentirati bilo čije iznošenje mišljenje i komentara niti to vrijedi jer malo ih je koji žele prihvatiti stvarnost i tjeraju po svome iz razloga što ne mogu shvatiti ili iz nekih interesnih razloga al ponukao me vaš komentar pa Vam želim reći sljedeće;

Ja tj.moja malenkost kao Hrvatski dragovoljac, branitelj i HRVI koji je cijeli rat proveo na mnogim ratištima od 1991do konca 1995. godine koji sam upoznao većinu zapovjednika u tim ratnim godinama počevši od ministra Šuška, Bobetka, B.Kraljevića, Praljka ,Krstićevića, Filipovića, Gotovine, braće Glasnović i mnogih drugih da ih ne nabrajam kao i sve divnre i hrabre momke od Vukovaraca , Splitske 4. Gromova, Filipovićevaca, HOS-a i mnogih drugih brigada,bojni želim vam samo jedno reći kad spominjete braću Glasnović.

Ja kao i vi koji ste možda također prošli cijeli rat na prvoj crti a možda niste upućeni također svi mi skupa trebamo se nakloniti Glasnoviću, Gotovini i mnogim časnim domoljubima i odati priznanje za njihovu domoljubnost, hrabrost i poštenje te zasluge u ratu čime se danas malo koji branitelj može pohvaliti pa nezaboravimo i i našeg Marka prrkovića Thompsona koji nam je svojim pjemama dao dodatnu snagu i motivaciju da ustrajemo..hvala i njemu!

A što se tiče politike morate znati i sljedeće da HDZ RH i HDZ BIH su potpuna suprotnost kao i gdin Čović kojem se zna biografija i ratni put i zasluge u ratu kome se ne zna šta on uopće zagovara i koga zastupa kao Hrvatski pretstavnik vlasti u BiH očito što se pokazalo priča samo demagogiju i apsolutno ništa nego se bori samo za svoju materijalnu korist za razliku od gdina Glasnovića koji se svim srcem u ratu kao i do dan danas bori za svoj Hrvatski narod.kao rijetko koji Hrvat.

.
Gdin Medved kao i gdin Glasnović se jako dobro razumiju jer oba su veliki domoljubi i ista su im stajališta i mnogo su dali za Hrvatsku za razliku od gospode Čovića, Ljubića, Raguža pa Lijanovića i Jurišića pa i ove nekakve gđe Zelenike koji ne znaju što je to rat i što je to ljubav prema domovini a toga im puna usta tih hvalospjeva.

ZATO NEMOJTE MIJEŠATI KRUŠKE I JABUKE

Nek pokažu svi od njih svoj ratni put kao zasluge u ratu i ta gđa Zelenika a bili su zasigurno svi punoljetni.

SRAMOTA HRVATSKOG RODA!

Svi istinski Hrvatski branitelji u BiH kao i u Hrvatskoj su dali i daju punu potporu za trenutnu domoljubnu vlast u RH koje nije bilo nakon ratnih godina do danas, predsjednici Kitarović kao i gdinu Medvedu i jedinom domoljubu zastupniku Hrvata iz BiH u Hr SABORU gdinu Glasnoviću .

Želo sam to iznijeti kao dragovoljac i HRVI bez ikakve mržnje prema i kome al eto tko nije dovolno znao da nešto više sazna ili da pročita ,progoogla ili pogleda na YouTubu i onda iznese svoje stajalište na tu tematiku.

A TKO JE TAJ BEZ GRIJEHA ???

Pozrav za gospodu Grbavca, Marušića i svim drugima koji se bore za ista prava svih istinskih branitelja i svih ljudi a protiv lažnih branitelja i lažnih RVI,protiv majorizacije Hrvata u BiH i protiv svih vidova kriminala koji se već godinama duboko ukorjenio u Hercegovimi i šire.

.

Mnogima je ovo stanje jako dobro jer rade šta žele bez ikakve odgovornosti, te partijskim uhljebljenicima uposlenim u javnim institucijama gdje su svi na grbači poštenog i vrijednog naroda koji partijski nije podoban kao i nakon 1945.god.do danas.

Pitanje je kako i koliko će to sve moći trajati jer činjenica je da nepartijski i s tim i nepodobni ljudi, radno sposobna omladina, inteligencija, visoko obrazovani mladi ljudi masovno napuštaju BiH i da ostaju samo umirovljenici i invalidi.

Tko će im puniti proračun i s tim davati plaću? Već se dobro osjeća kriza i da bih se namirili dižu cijenu svemu al postavlja se pitanje do kada i koga će oporezivati kroz nekoliko godina kad se većina naroda iseli ???
Ovakvo kaotično stanje tj.ova politika vodi Hrvatski narod u BiH u istrjebljenje i potpuni kolaps što se već sve više i osjeća..

Nadam se da su mnogi shvatili poantu ovog izlaganja i komentara a ima i onih koji to neće da shvate i prihvate iz samo sebi poznatih razloga a svjesni su da je realnost takva kao i onih koji ne mogu da shvate iz razloga šti ih je netko zadojio svojom demagogijom i ne mogu shvatiti gdje ih to sve vodi.

Tko ima oči vidi, tko ima uši čuje tko ima mozak i razum i razumje a tko ima sve to al ne želi se suočiti s istinom uzalud mu je išta i govoriti jer takvi su ljudi prevrtljivci svaka im vlast odgovara i gledaju samo svoju korist na uštrb drugih..

Bez namjere bilo koga uvrijediti ovim komentarom samo je iznešena notorna i nepobitna ISTINA!

Lijep pozdrav svima i svako dobro...

Štaje nestalo struje pa prista pisat

Poštovani gdine Marušiću;

Izuzetno cijenim vaš rad kao i cjelog rukovodstva UZB od prvog dana osnutka.

Sa svim vašim postupcima u potpunosti se slažem i apsolutno vas podržavam.
A što se tiče onih koji vas tako i sve nas mrze i žele ismijati i poniziti to sami govore o sebi tko su i štu su.

I ja sam kao dragovoljac od1991 do konca 1995.god. pojedincima pokušao objasniti neke stvari al to ne ide.
Oni nisu glupi nego licemjerni i ne žele se suočiti sa istinom jer ih istina progoni.

Zato ne bih se trebali ljutiti i nervirati na pojedine provokativne komentare.
Ti komentari sami o njima govore tko su i što su i njihov koefcijent inteligencije.

Jedino mi je ostalo žao što Vas i UZB koji jedino radite srcem i pošteno na dobrobit svih istinskih branitelja i svih poštenih i vrijednih ljudi i protiv kriminala ne mogu podržati aktivnim djelovanjem u udruzi iz razloga invalidnoti.

I ja sam se sam odlučno borio prije nego što je zaživjela UZB protiv tog kriminala i nepravde koja je počinjena meni i drugima braniteljima ali kao pojedinac nisam u tome uspio jer mi se u međuvremenu zdravstveno stanje dodatno narušilo i to me spriječilo da ustrajem.
Svjestan sam kao pojedinac da je to bilo jako teško al nisam bii odustajao.

Zato Vama kao i UZB dajem punu potporu da ustrajete i jedino kao jaka i organizirana udruga možete u tome i uspjeti al kao pojedinac zasigurno ne što sam osjetio i na vlastitoj koži.

Veliki pozdrav Vama i Vašoj obitelji da Vam Bog da zdravlja i blagoslova što je naj bitnije u životu kao i svim članovima udruge,simpatizerima i svim istinskim braniteljima i domoljubima i časnim i poštenim ljudima ma gdje bili od

dragovoljca i HRVI.

Vlado nemojte dopustiti da vas političari zluopotrebljavaju a imate punu podršku od stvarnih branitelja koji podržavaju pravičan zakon o pravima branitelja iz Domovinskog rata kao i IZVOĐENJE IZ PRAVA SVIH lažnih ratnih zapovjednika i stotina dezertera koji su uvedeni u nepripadajuća prava temeljem kupljenih izjava od nemoralnih zapovjednika. Naša županija ima 800 (osam stotina) pukovnika u evidencijama. Od toga broja 60% je lažnjaka, njih treba izvesti iz nezasluženih prava pa će biti dovoljno za stvarne branitelje.

Ma kakvi zabiravljeni branitelji. Nek mi neko pokaze za sta su zaboravljeni sta su to trebali dobiti. Zasto nisu podigli kaznene prijave protiv laznih branitelja kako su se busali u prsa da ce sve raskrinkati. Malo sutra ..poneke poznajem osobno otisli na teren dva tri puta i sad glume da su bili u ratu. Vlado marusic puca od postenja ma daj molim te, kala zavalio firmu sa traktorima i sad glumi postenjacinu. Ma daj te ljudi kao da neznate i ostatak ekipe sta ce oni da naprave svega ti. Bas bi volio vidit jedan konkretan potez pa da im mogu i ja podrsku dati.
HrHb zivi vjecno uz Hajduka i niko vise

Svaka cast na borbi za prava samo naprijed .
Ja sam bio posteđen svih opasnosti prve crte i nisam kupio nikakva prava , hvala Bogu !
Znam mnoge koji su bili samnom nisu vidili prve crte a sve su kupili sto se moglo kupiti .
To je sramota i griota i sta sad ocete sad se bunite protiv ljudi koji su podnijeli veliku žrtvu.
Prozivate ljude za koje osobno znam da su ok i odradili cjeli rat.
Krijete se iza komentara .
Ako imate nesto protiv recite im u oci .
Kukavice ste bili u ratu i sada !
Zbogom !

Polako svi cete dole. Zbog vas uhljeba mladi odlaze a pravi branitelji ni feninge ne dobivaju.

Što se tiče ovi što vise po čitav dan na portalima i piskaraju i blate Zaboravljene Branitelje neka dođu u udrugu od 8,00h do 12,00h svakim danom . tamo će nać Veljku Vukojevića pa neka reknu u lice šta imaju. Istina da podružnica LJubuški ima mjesečna primanja 400 km od toga plaćaju troškove putovanja telefone a često se putuje i nekad i osvojem trošku to naj bolje znaju povjerenici sela koji broje nji 32.Mi nećemo odustat od ovoga štosmo počeli jer to zaslužujemo, ISTINA

Gdje vam je zastava armije BiH.. Pozdrav raseljeni Hrvata iz Bugojna.. vi ste IZDAJICE sram vas bilo!

Mi samo nosimo Šahovnice kao i u Sarajevu
Kao i u Bugojnu itd.
Armija Bih nosi svoje zastave .
Mi smo od prvog do zadnjeg dana proveli u rovu !
Mi smo među najčasnijim Ili najčasniji Branitelji !
Izdajice zna se ko su a mozda si i ti jedan od njih a k tome si i kukavica kad se nemozes suocit sa Braniteljima i to im reci u lice !
Za Dom !

čovječe zašto truješ i zagorčavaš život onim hrvatima koji žive u bugojnu i koji se žele vratiti .

Ne dobih ja odgovor, Marušiću i ekipo da li znate da se mnoge na ovome portalu proziva isto kao i vas ali sada je ovo bez razloga , pustimo to , to će vrijeme pokazati, nego niste odgovorili na direkt konotacije a to od koga ti uzimaš novce da bi ti

[ * neprimjereno * ]ca puta vidjela to je tvoj problem, neka ti Miro prebacuje 4- 5 stoja kao i Nevenko, ovaj iz Bugojna ne zanima me...želim vam reći da je kalup uživanja u pojedinim stvarima uvijek u svrhu općeg dobra a nećeš ti tumačiti jal to tako nego vrijeme..

Za Dr
Ekipa i Marušić te pozivaju na kavu da ti u oči kažu sve što te zanima .
Kod nas je za razliku od vas krovni sve transparentno .
Svaka donacija i ostala sredstva koja dođu u Udrugu poznata je našem članstvu i šire .
Mi ne pričamo svakoj babi po selu sta i kako .
A tebe i ostale koje zanima bilo sta imate nase brojeve i spremni smo uvjek sjest i razgovarat a ne ovako ovo nije nacin komuniciranja za ozbiljne ljude .
Ti Dr
Ti si sigurno blizi vlasti .
Imamo tvoju Api adresu s koje saljes komentare.
I znamo ko si a kad te vec znamo kazi nam koliko ste vi dosada dobili svih ovih godina i potrosili nizasto nikom dobra ne uciniste osim sebi i svojima .
Nikakav problem nije provjeriti koliko ko dobije iz proracuna ili na drugi nacin.
Imputiras nesto bez razloga i krijes se iza Dr
Ako se ne predstavis mi cemo te predstavit jer znamo ko si !
ZA DOM !

Za Dr
Udruga ZB vec 4 god .
Bori se i radi za opce dobro to ko prati rad Udruge zna .
Bori se ko lav ko nijedna Udruga do sada dosta pitanja je otvorila ide ka rijesenju Braniteljskih problema i nepravde koja se godinama 25 nakupila.
Javnosti je poznat rad Udruge sve javno objavljujemo na portalima itd.
Nabroji mi Udruge koje su spremne boriti se na ovaj nacin za svoje Branitelje i koliko su prosvjeda pokrenule ima 25 god otkad postoje a tolika se nepravda ucinila Braniteljima .
Toliko lažnih se uvelo u prava .
Ko je digao glas ?
Jesu li zapovjednici digli glas protiv laznih ?
Koje Udruge su digle glas protiv laznih ?
Svi šutite i uzivate i nebriga vas za ratne kolege !
ZA DOM !

ovaj dr je lažni pukovnik,ljubušak i garib koji svaki dan sidi u kafiću preko puta milicije.
Ime kasnije, nek se još malo ispuše, ajmo se igrati pogađanja tko je, ja ću vam ga za jedno 10 dana objaviti u jednom od komentara.

lako ti je pogodit, ministar Šunjić

Pozdrav gosp.Vladi i ekipi.Um svoj i volju svoju nedajte nikome a ovi sto su pokupovali mirovine i ovi neradnici sto po cijeli dan ispijajy kave i prisluskivaju sta ce ko reci nek sami sebe glođu a zna se ko se glođe.Samo nastavite i nemojte iznevjeriti ove postene i napacene ljude .I zato nek je Bog svama i blagosluvlja vam pute.Pozdrav iz Graba.

PozdravUZB.Samo naprijed.Ovi sto vas kritiziraju su oni laznjaci pa se boje za svoja lazna prima nja.Doslo je vrijeme da se nepravda ispravi.Nemojtw iznevjeriti ove izigrane i postene branitelje Pozdrav iz Radisisica

Molim gos.Vladu da mi da neki kontakr.tei.iman neka pitanja u svezi ratnog puta.Hvala i pozz.

gorane ratni put ti je bio otprilike dvadesetak metara, odnosno od kafića ispod male kavane do općine,
sa otprilike 2500 - 3000 KM za pješadiju i 5000 - 10000 KM za pukovnike, kojih je više u ljubuškom nego u Gadafijevoj libiji, nwe bi im ni amerika namirila šatora.
ako nisi tu utra' put pušiona...

Iskreno od prepucavanja nema koristi,a od zb još manje štio se tiče savjeta i tih ostalih paravojni formacija ,i od njih nema ništa sretno svakom ko korist od njih vidi i ja cu vam svoju poklonit meni nije potrebna.

Predstavnici UZB održali sastanak u Ministarstvu branitelja RH
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari