Alkoholiziran demolirao osobno vozilo

U nedjelju oko 3:50 h, u Ulici A. Šimića u Ljubuškom, policijski službenici PU Ljubuški zatekli su vidno alkoholiziranog I. L. (27) iz Vojnića u izvršenju kaznenog djela Oštećenje tuđe stvari.

Naime, I. L. zatečen je gdje uporabom fizičke snage oštećuje parkirano motorno vozilo marke Opel Astra, vlasništvo Euroleasing d.d., nakon čega je lišen slobode i priveden u službene prostorije PU Ljubuški gdje je alkotestiran – izvršenim alkotestiranjem izmjereno mu je 2,33 ‰ alkohola u dahu.

Očevidom, izvršenim tijekom jutra, utvrđeno je da je uporabom fizičke snage na vozilu razbijeno vjetrobransko staklo te da su oštećeni nosač krova, ukrasna lajsna i blatobran a uz to vozilo je bilo posuto brašnom, te je vreća brašna pronađena pored vozila.

Nakon otrežnjenja nad I. L. izvršena je kriminalistička obrada te je I. L. u 22:30 h pušten na slobodu. PU Ljubuški podnijet će Županijskom tužiteljstvu izviješće o počinjenom kaznenom djelu protiv I. L. (27) zbog osnova sumnje da je na opisani način počinio kazneno djelo Oštećenje tuđe stvari iz čl. 293. KZ-a FBiH.

MUP ŽZH

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari