Uhićeni državljani Turske u pokušaju krijumčarenja osam osoba na području Posušja

ljubuski.info

Pripadnici Jedinice granične policije BiH Gorica, 12. studenog 2023. godine, uhitili su dvojicu državljana Republike Turske, nakon što su otkriveni u krijumčarenju sedam državljana Turske i jednog državljanina Iraka.

Krijumčarenje je otkriveno prilikom nadzora državne granice u graničnom pojasu na području općine Posušje i kontrolom putničkog motornog vozila VW, bh. nacionalnih oznaka, u vlasništvu Rent a Car agencije.

Zbog postojanja osnove sumnje da je počinjeno kazneno djelo Krijumčarenje osoba, o navedenom događaju su obaviješteni dežurni tužitelj Tužiteljstva BiH i sudac za prethodni postupak Suda BiH, prema čijoj su naredbi vozač i suvozač ispitani u svojstvu osumnjičenih, a vozilo, novac i drugi dokazni materijali privremeno oduzeti.

Osumnjičeni državljani R. Turske su, uz Izvještaj o počinjenom kaznenom djelu Krijumčarenje osoba, predani Tužiteljstvu BiH. O događaju su obaviješteni i pripadnici Službe za poslove sa strancima BiH.

Hercegovina.info

Glas naroda

Bize i Turci od nevolje. Da im je ukinut vize svi bi se priselili na mrski zapad.

Kurdi nisu Turci?

Čudi me svi trču na taj zapad a nevole ga
više im paše istočnjački štih

Kako se zna tko je krijumčar a koji su krijumčareni?

Dobar dan, moj upit o tome kako dobiti kredit za kupnju kuće od nekretnina započeo je pozivom, nazvao sam Davidson Albert Company, danas sam jako sretan i Bog blagoslovio Davidsona Alberta Kontakt e-mail: {Davidsonalbertloan [at] gmail.com }

Zovem se Marijana, iz HRVATSKE sam, zadnjih pet mjeseci sam tražila pravu kreditnu tvrtku od koje bih mogla dobiti kredit kako bih mogla kupiti kuću kakvu sam htjela. Dugoročno gledano, bilo je hrpa prijevara zbog kojih sam im povjerovao i na kraju dana su mi uzeli novac ne dajući mi ništa zauzvrat, čak ni 1 euro na moje ime, izgubio sam svaku nadu, bio sam zbunjen i frustriran, nikad nisam želio imati ništa s online tvrtkama za zajam pa sam otišao posuditi novac od prijatelja. Ispričao sam sve što se dogodilo i rekla mi je da mi može pomoći pronaći tvrtku za zajmove koja mi može dati bilo koji iznos zajma koji mi je potreban i po vrlo niskoj kamatnoj stopi od 3%, također mi je rekla da je upravo dobila zajam od uputio me kako se prijaviti za kredit baš kao što mi je rekla, prijavio sam se s njima putem e-pošte: (davidsonalbertloan [at] gmail.com), nikad nisam vjerovao, ali sam pokušao, i na moje najveće iznenađenje dobio sam kredit u roku od 24 sati, nisam mogao vjerovati, ponovno sam sretan i bogat i hvala Bogu da takve kreditne kuće još postoje na ovim prevarama posvuda, savjetuju svima koji trebaju posuditi kredit putem e-maila (davidsonalbertloan [at] gmail.com). Nikada te neće iznevjeriti i tvoj život će se promijeniti kao i moj. Brzo kontaktirajte (davidsonalbertloan [at] gmail.com) danas i dobijte svoj zajam od njih. Obavezno kontaktirajte DAVIDSON ALBERT LOAN COMPANY za vaš kredit, jer sam uspješno dobio svoj kredit od ove tvrtke bez ikakvog stresa. Posjetite njihovu e-poštu. (davidsonalbertloan [at] gmail.com)

Uhićeni državljani Turske u pokušaju krijumčarenja osam osoba na području Posušja
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari