Ne možemo samostalno riješiti problem s migrantima

ljubuski.info

Direktor Granične policije BiH Zoran Galić upozorio je kako pripadnici ove policijske agencije neće moći riješiti problem s migrantima na granici bez podrške institucija BiH.

Nismo dobili ni fening za zaštitu BiH. Ove godine nije bilo nikakvog dodatnog ulaganja, proračun Granične policije egzistira na osnovi odluke o privremenom financiranju, prema kojoj nema kapitalnih ulaganja u Graničnu policiju, istaknuo je.

Galić je izjavio kako službenici Granične policije raspolažu osnovnom policijskom opremom i rade prema raspoloživim mogućnostima.

Naveo je kako je od početka godine Granična policija BiH od 17.666 stranih državljana iz zemalja visokog migracijskog rizika zabilježila 6.571 osobu prilikom nezakonitog prelaska granice, a zabranila ulazak za 11.095.
Tijekom prošle godine smo 15.329 osoba spriječili da nezakonito uđu u BiH, rekao je Galić.

Najveći broj migranata trenutno se nalazi u Bihaću, gdje ih je oko 6.000 i uglavnom su smješteni u kampove Sedra, Borići, Bira i Miral.

Glas naroda

Bjezi Zoka dok jos imas vrimena, dok nije pravo prigustilo , kasnije ce reci da si ti sve kriv i da nisi bio sposoban, zapamti sta sam ti rekao

Pune vam Buregdžinice i Ćevapčinice policje nemožeš doć do stolice a granica vam šuplja ko Švicarski Sir.

ali zato imate kapaciteta za pljačku vozača

Kakav problem jesmo I mi1990 bili u njihovoj kozi a kad vidimo migranta od20 God odma uzbuna sve se zaboravilo I 1990 I mi smo bjezali

Možda si ti Pandžiću bježa,ali ja i nitko moj nije,a ovi što su išli imali su regularne papire...za razliku od ovih danas,koje financiraju vlade arapskih zemalja i služe da islam pokori kršćansku Europu.

Postavite žilet žicu,vidi šta su Slovenci napravili s Hrvatskom.

Baš si bistar slovenija sa hr.100km granice a amo ????

Pametni, uz Drinu su Srbi iz BiH a oni će pustiti ovamo svakoga !

Ma sve ove vojno sposobne vratit nazad. Iz moje kuće niko nije biza a ni od bliže rodbine. Što ne bi išli u Katar tamo je standard najveći a i braća su im. Ili nek ih ostave u Srbiji lako će oni to riješiti.

Dadni ostavku

Ne možemo samostalno riješiti problem s migrantima
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari