Dodaj komentar

Uhićeni državljani Turske u pokušaju krijumčarenja osam osoba na području Posušja

ljubuski.info

Pripadnici Jedinice granične policije BiH Gorica, 12. studenog 2023. godine, uhitili su dvojicu državljana Republike Turske, nakon što su otkriveni u krijumčarenju sedam državljana Turske i jednog državljanina Iraka.

Krijumčarenje je otkriveno prilikom nadzora državne granice u graničnom pojasu na području općine Posušje i kontrolom putničkog motornog vozila VW, bh. nacionalnih oznaka, u vlasništvu Rent a Car agencije.

Zbog postojanja osnove sumnje da je počinjeno kazneno djelo Krijumčarenje osoba, o navedenom događaju su obaviješteni dežurni tužitelj Tužiteljstva BiH i sudac za prethodni postupak Suda BiH, prema čijoj su naredbi vozač i suvozač ispitani u svojstvu osumnjičenih, a vozilo, novac i drugi dokazni materijali privremeno oduzeti.

Osumnjičeni državljani R. Turske su, uz Izvještaj o počinjenom kaznenom djelu Krijumčarenje osoba, predani Tužiteljstvu BiH. O događaju su obaviješteni i pripadnici Službe za poslove sa strancima BiH.

Hercegovina.info
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
7
2
1
7

Iz arhive

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari