Galić s načelnicima terenskih ureda o rezultatima rada i zaštiti granice

ljubuski.info

Ravnatelj Granične policije BiH Zoran Galić u srijedu je na području Terenskog ureda Zapad, lokalitet Postrojbe granične policije Gorica, održao radni sastanak s načelnikom Terenskog ureda Jug Robertom Perićem i načelnicom Terenskog ureda Zapad Viktorijom Damjanović te njihovim suradnicima i zapovjednicima koji su u sastavu spomenutih terenskih ureda.

Na sastanku su analizirani rezultati rada u zonama odgovornosti navedenih terenskih ureda u prethodnih devet mjeseci, te je razgovarano o načinu poboljšanja učinkovitosti zaštite granice, kao i određenim problemima s kojima se suočavaju ove organizacijske postrojbe na regionalnoj razini, priopćeno je iz Granične policije BiH.

Također, ravnatelj Granične policije BiH priopćio je kako je donio određene odluke o novim kadrovskim rješenjima i rasporedima zapovjednika, a sve s ciljem da ukaže na važnost učinkovitije zaštite državne granice, posebno s gledišta migrantske krize, ali i sprječavanja drugih vidova prekograničnog kriminala.
Moramo se voditi strategijom i operativnim planovima koje imamo, pojačati kontrolu putnih dokumenata i teretnih motornih vozila i autobusa, a sve s ciljem otkrivanja krivotvorenih putnih isprava i otkrivanja nezakonitih migranata skrivenih u teretnim vozilima i autobusima koji pokušavaju prijeći državnu granicu, istaknuo je Galić.

Na sastanku je istaknuto kako se od svih pripadnika GPBiH očekuje maksimalan angažman u zaštiti državne granice, profesionalnost u radu i poštivanje svih zakonskih propisa, stoji u priopćenju.

Glas naroda

Ne možeš u policiji netko i nešto ako nemaš diplomu iz Sremske Mitrovice

Galić s načelnicima terenskih ureda o rezultatima rada i zaštiti granice
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari