Zaboravljeni branitelji zadovoljni razgovorom s predstavnicima HNS-a

ljubuski.info

Predstavništvo Hrvatskog Narodnog Sabora ovog je četvrtka u Mostaru primilo izaslanstvo Udruge "Zaboravljeni" branitelji na sastanak na kojem se vodila diskusija o položaju ove braniteljske populacije.

Ispred HNS-a sastanku su nazočili Slavko Marin, u ulozi predsjednika Vijeća za branitelje i dr. Božo Ljubić kao predsjednik Glavnog vijeća, dok su ispred Udruge "Zaboravljeni branitelji" nazočili njihov predsjednik Drago Grbavac, kao i ostali najistaknutiji članovi udruge.
"Imali smo dosta dug i otvoren sastanak na kojem su vođeni iscrpni razgovori, pa iako se nismo u potpunosti jedni s drugima složili glede onoga o čemu smo razgovarali, a to se najprije odnosi na rješavanje našeg statusa u globalu ipak možemo biti zadovoljni budući da je zaključak ovog sastanka bio da se u što skorije vrijeme HNS-u obratimo s jednim pisanim zahtjevom, pa će se oni na sjednici Glavnog vijeća HNS-a očitovati o svim stavkama tog našeg prijedloga, a potom bi i mi istupili u javnost sa našim viđenjem svega toga" - kazao je nakon sastanka u Mostaru Vlado Marušić, tajnik Udruge "Zaboravljeni branitelji".

Predsjednik ove udruge Drago Grbavac upoznao nas je s informacijom kako se već po drugi put odgađa prethodno dogovoreni sastanak s Ministrom branitelja u Vladi FBiH Salkom Bukvarevićem, koji, prema riječima Drage Grbavca, ciljano ignorira ovu populaciju. No, izgleda da nije jedini.
"Tražili smo sastanak i s Draganom Čovićem kao Hrvatskim članom Predsjedništva BiH i čelnim čovjekom najjače stranke unutar hrvatskog naroda, međutim on nas je uputio na HNS i Božu Ljubića, pa je očigledno da ni on ne želi sastanak sa Zaboravljenim braniteljima, jer ima vremena za sve ostale, ali ne i za nas" - rekao je za naš portal Drago Grbavac.

Iz Udruge su se obratili za sastanak i Stranci Demokratske Akcije (SDA), međutim njihov glavni tajnik im je kazao kako to neće biti moguće u skorije vrijeme.
"Vidite ljudi, Ramazan je, pa su ovi moji otišli desetak dana dolje u Tursku, ne mogu vam stoga reći kada ćemo biti u prilici održati sastanak" - kazao im je tajnik SDA.

dnevno.ba

Glas naroda

Ako ih je primio Božo i HNS, onda je to rješena stvar. Gori su ovi iz udruge, što sebi dozvoljavaju da se šprdaju s njima. A ako stvarno misle da su se obratili nekoj bitnoj instituciji, onda ih duboko žalim. Ja sam isto zaboravljeni branitelj s time, kad vidim ove udruge i njihove predstavnike, želim da ostanem zaboravljen za sva vremena. Mislim na sve udruge ne na ovu.

ljubić na take sastanke buba dnevnice a štaje sa vama jazavci kao što sam i sam branili smo ljubuški u istočnoj hercegovini pa i u srednjoj bosni da bi nana ljubušacima ovako danas dobro bilo BOŽE PODRŽI PASATE I [ * neprimjereno * ]ČARENJE 007 ĆE DOĆ

Ako je itko dosadan to ste vi!
Bili ste sa svima osim sa Emirom Suljagićem i ion vas čeka!

Ićemo mi i na grob Joži ako bude tribalo nas nije ničega stra samo boga

Zaboravljeni branitelji zadovoljni razgovorom s predstavnicima HNS-a
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari