Sljedećeg tjedna sastanak Čović - Dodik

ljubuski.info

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je kako bi sljedećeg tjedna u Mostaru trebao biti održan sastanak izaslanstava SNSD-a, HDZ-a BiH i SDA, ali da je teško prognozirati što će isti donijeti.

Dodik, koji je i predsjedavajući Predsjedništva BiH, napomenuo je kako je vlast na razini BiH do sada mogla biti uspostavljena da se SDA držala dogovora i poštovala zakon, te da je ta stranka uvijek nešto kalkulirala.
Nakon silnih pokušaja već mi je dosadilo da bilo što kažem u vezi s tom klackalicom. Kada budu spremni da formiramo vlast, poznati su principi koje smo prihvatili lider HDZ-a BiH Dragan Čović i ja na sastanku s liderom SDA Bakirom Izetbegovićem, rekao je Dodik za Glas Srpske.

Prema njegovim riječima, više nema nikakve potrebe za pregovorima.

Govoreći o potpisanom sporazumu SDA i DF-a, Dodik je pojasnio kako je riječ o bošnjačkom bloku i kako se oni sami između sebe trebaju dogovoriti o pozicijama.
DF ne može biti u svemu tome samostalan subjekt. U ovom mandatu predsjedavajući Vijeća ministara BiH i tri ministarstva pripadaju Srbima. Po tri ministarstva imat će Hrvati i Bošnjaci, to je jasno, podsjetio je Dodik.

Dodik je ocijenio kako je konačno vrijeme za uspostavu vlasti i završetak cijele te "trakavice" zbog europskog puta, ako ga, kako je rekao, oni uopće hoće.
EU je, po mom razumijevanju, rekla da, ako formiramo vlast do maja, moguće je da dobijemo mišljenje za kandidatski status u toku tog mjeseca. Ako vlast ne bude formirana, oni to neće razmatrati jer slijede izbori u EU i tada će sve postati veći problem. Valjda ovi u Sarajevu i to imaju u vidu, kaže predsjedavajući Predsjedništva BiH.

Dodik je ponovio kako ne prihvaća Akcijski plan za članstvo u NATO-u /MAP/ kao uvjet za formiranje Vijeća ministara, te dodao da mu se to sve liči na "Izetbegovićevu podvalu".

On je kazao kako aktivna suradnja s NATO-om već postoji i da ju treba i dalje jačati, ali da MAP ne dolazi u obzir.

Glas naroda

Eto Blagoslova diste dosad bili aje nije nikad kasno Narodi vas čekaju ko napet Puške.

Dadnite ostavke,Neda se narodu ni slušati ni gledati.3 lažova najbogatija u državi.A narod božji upravo radi vas.Dosta šuplje priče,neznatne vi to radite žaba vam papiri.

Akademik haaahhhhaaaahhhhaaa.,,,

hahahaha šta je tebi smišno
pa i l-opine imaju svoje akademike
tolike novce jamiti a u zatvoru nebiti
to mogu samo doktori akademici
svaka naša ustanova ima akademika
samo se čeka dan priznavanja
jel tak il ne tak barbarikos i dodigos

Obeta je rektur Boras i njima dvojici doktorate podilit ipak su i oni sa dobročiniteljom najzaslužniji za puštošenje rvata po ljubuškom.

Muniba Halilović ili Dijana Kajmaković, će biti Glavni tužilac. ozvonilo je političkoj. Kontroli nad bh pravosuđem.

da znam za to. zato što ubojstva. i mnoge druge stvari nisu riješili. zataškavali. od strane policije i političara.

zna li se ko tihi baci bombu prid kuću?
policija ajme majko

Zna. Vrh Policije tko je zapalio. i policijska auta. samo polako zato otim potplaćenim. Kriminalcima. se opraštaju i grijesi zna se tko ih plaća dva su čovjeka u pitanju nisu mlađi stariji su.

zna se koje bacio bombu i ko je nalogodavac sve se zna građanim se ništa sakrit ne može
znalo se i prije nego je bačeno da će bit i to je bio vojni topovski udar za zadimljavanje nije BOMBA-no to bacat na penzionere je jad-njegove roditelje

Doći će posjeta evropske komisije! biti će upućeni. u sva događanja. samo polako radi se na tome.

Sljedećeg tjedna sastanak Čović - Dodik
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari