U kladionicama ostavili gotovo dvije milijarde maraka

ljubuski.info

Priređivači igara na sreću klađenjem u Federaciji Bosni i Hercegovini u 2022. godini ostvarili su ukupan promet u iznosu 1.712.384.153 KM, potvrdili su iz Porezne uprave Federacije Bosne i Hercegovine.

Kada je riječ o uplatama građana u kladionicama po županijama, naviše su uplatili žitelji Tuzlanskog kantona koji su u poslovnicama prerađivača igara na sreću uplatili 314.234.689 KM. 

Na drugom mjestu nalazi se Hercegovačko-neretvanska županija gdje su građani ostavili 291.991.845 KM, a na trećem Sarajevska županija gdje je promet bio 272.597.672 KM.

U Srednjobosanskoj županiji ukupan promet iznosio 231.261.638 KM, a ne malo manje igrači su uplatili u Zeničko-dobojskom kantonu, točnije 207.555.422 KM.

U Unsko-sanskom kantonu priređivači igara na sreću klađenjem ostvarili promet 167.288.266 KM. Slijede ih Zapadnohercegovačka županija sa 114.642.952 KM, Hercegbosanska županija sa 65.428.210 KM, Posavska županija s 30.155.509, te Bosansko-podrinjska županija sa 17.227.945 KM.

Glas naroda

Sve se nema i sve sirotinja?

Ima puno žena i djevojaka koje se klade na utrke ćukenja pa to nečije žene i buduće žene pa što očekivati...uzme pare od jabuke i sve stavi na trke ćukenja

Da nema kladionica odmah bi se odselio.

Prvo kladionica:Onda crkva i ostalo.

Taćno bi i ja

70% uprihoduju vlasnici kladara bujrum glupani.

Kladionica je zakon, najzdravija kocka

cukari su pravi ostavljaju decu gladnu a daju cukama pare

Molijo bi gardijana ako more na humcu da u onu birtiju stavi par aparata za kladjenje.kad bude bezveze propovid da mogu odigrat koji par.

To suside to. Nisu nam ni kuce daleko . Ne moramo nigdi odat

Molin boga da mi samo listić prodje!!Kladare su jaće od Medjugorja:više se ljudi mole,da listić prodje,da ćuko bude prvi.da dobiješ bingo itd itd.stalno se molimo.

Kladijonice još drže malo ove omladine što je ostalo kad to pozatvaraju diće omladina nego preko grane. .

Da i? Što niste napisali koliko je tko dobio. Kockari su ovisnici i dat će i zadnje pare na to, zato ništa me to ne čudi

Tuga ,pajdo ,tuga ..pa onda placu i kukumacu da im se posude iljade ojra . Da ih ne ubiju kamatari

Kockari su u duši sljedbenici sotone.

Ćeri sve pare od jabuke prokocka neka majko udaćuse ja opet

Ja i žena radim i bingo igramo pa nikako kraj s krajem.

[ * neprimjereno * ]a do [ * neprimjereno * ]e, največi doseg price po kafanama jel prošao listić, koliko konja ima auto i seoski tračevi. Čast izuzecima

U kladionicama ostavili gotovo dvije milijarde maraka
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari