Predsjedništvo Mladeži HDZ BiH raspisalo izbore

ljubuski.info

Predsjedništvo Mladeži HDZ-a BiH održalo je 11. redovitu sjednicu Predsjedništva u Tuzli, na kojoj su razmatrane pripreme za predstojeće izbore unutar organizacije Mladeži HDZ-a BiH, te analizirani rezultati Općih izbora u Bosni i Hercegovini.

Riječi dobrodošlice uputili su domaćini sjednice, predsjednik GO Mladeži HDZ BiH Tuzla Dražan Divković, dopredsjednik Mladeži HDZ BiH Nikica Vidović, predsjednik GO HDZ BiH Tuzla Ivica Kovačević, te predsjednik ŽO HDZ BIH Soli Danijel Nikolić.

Na početku radnog dijela sjednice Predsjedništvo je razmotrilo glavne aktivnosti i pripreme za održavanje izbora unutar organizacije Mladeži HDZ-a BiH. Članovi Predsjedništva, između ostalih tema, analizirali su rezultate Općih izbora u Bosni i Hercegovini i iskazali zadovoljstvo postignutim rezultatima te cjelokupnom kampanjom i radom članova Mladeži tijekom cijelog izbornog procesa.

Istaknuto je kako je ogromna podrška na Općim izborima najbolji primjer i jedinstvena poruka našeg zajedništva i želje hrvatskog naroda za legitimnim predstavljanjem. Nažalost, izigravanjem izborne volje hrvatskog naroda poslana je poruka za koju će hrvatski narod znati pronaći pravi odgovor. Ovakvi rezultati ne mogu nikoga ostaviti ravnodušnim. Pokazana je snaga i odgovornost, a ovo je ujedno i obaveza da nastavimo raditi na ostvarenju pune jednakopravnosti našeg naroda.

Predsjednik Mladeži HDZ-a BiH, Mario Mikulić, u svom obraćanju se zahvalio organizacijama Mladeži diljem Bosne i Hercegovine na maksimalnom angažmanu tijekom predizborne kampanje za Opće izbore.Također, zahvalio se na uspješno organiziranoj "Večeri sjećanja" za žrtvu Grada Vukovara i sve poginule hrvatske branitelje Domovinskog rata, te istaknuo da zajedništvo i snaga koje su tada pokazali hrvatski branitelji u obrani naših domova trebaju biti nit vodilja i u današnjim nastojanjima da se hrvatski narod izbori za svoju ravnopravnost i konstitutivnost u BIH.

Predsjedništvo Mladeži HDZ BiH raspisalo je redovne izbore unutar organizacije Mladeži HDZ BiH. Izborni proces unutar općinskih/gradskih organizacija Mladeži HDZ BiH treba biti završen do 25. siječnja 2019. godine, dok je za županijske organizacije, regionalne organizacije u RS-u i Organizaciju za Distrikt Brčko rok za održavanje izbornih skupština do 15. veljače 2019. godine. Nakon održavanja izbornih skupština u svim organizacijama, Središnji odbor Mladeži HDZ BiH sazvat će 11. izbornu konvenciju Mladeži HDZ BiH, jednoglasni je zaključak 11. sjednice Predsjedništva Mladeži HDZ BiH.

Glas naroda

do koje godine života možeš biti u MLADEŽI HDZ-a

Moje ime je Janja, imam 94 god. živim na granici dola i kašća kuća malo poviše gori iznad one veće, pa malo desno prema livo.
zanima me mogu li se prijaviti za prisednicu ADZa ili sam još malolitna.
ako more, što moram povaditi od papira i mogu li ih pridati dežurnom seoskom poštaru koji je isto član ADZa
ps.
vita jela zelen bor
molim brzi odgovor!

drugarski pozz. od vaše omladinke janje.

šteta za mladež partije dok oni odrastu stari vukovi će sve ocijediti i popljačkati, uzalud izgubljena mladost vama će ostati samo vraćanje kredita hahahahahah

Dole i kašče uopće ne graniče , Janjo

ako mi iz ADZea kažemo da graniče onda graniče i vajrunt ko tebe išta pita, ako kažemo metli da je usisivač onda nemaš što pričati jami metlu i usisavaj,

Do smrti

Sta ce sad vec bivši predsjednik Bebek?
Sljedi mu smjena!
Najneaktivniji u povjesti kazu izvori bliski toniju

U cemu , drobine su dobili

Bebek pozdravi se sa funkcijom!

Bebeci su pravi ljudi, vrsni političari i uvik na dobrobit zajednici.

Mladež hdz u Tuzli Demokratska fronta uskoro u ljubuškom vidimo se 2019 god pozdrav.

Budući uhljebi,neradnici i paraziti jednoga društva.

Trulež kradezea

adeze odlazi demokratska fronta dolazi u ljubuški

Sa kakvim se prašcima ispire mozak ovoj mladeži. Pa koja cura će poć sa ovakvim jadima kad kažeš da si Hdz mladić.

Omladinko Janjo.Uvjet je samo mini suknjica i napuhane usnice.i da se rado druzis ko nekada partizanke ili ti Skojevke.

I zbog tvojih godina, po mogućnosti u pratnji bar jednog roditelja

Predsjedništvo Mladeži HDZ BiH raspisalo izbore
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentari ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Svi smo mi krvavi ispod kože Vera Soldo | Republika info
ljubuski.info
Postaje li Gabela obiteljska Troja? Homerolog, Krešo Vujević
ljubuski.info
Zatvoren krug propadanja Hrvata u BiH Višnja Starešina | Slobodna Dalmacija

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari