Mladež HDZ BiH: Okupljamo hrvatsku mladost spremnu za buduće izazove

ljubuski.info

Mladež Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) Bosne i Hercegovine u Rami je svečano obilježila 26. obljetnicu.

Najbrojniji i najorganiziraniji politički pomladak Hrvata u Bosni i Hercegovini osnovan je prije 26 godina u teškim i neizvjesnim vremenima obrane hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini. Svojim radom i borbom za bolji položaj mladih u društvu, te zaštitom i očuvanjem kulture, jezika i povijesti Hrvata u Bosni i Hercegovini okupljamo hrvatsku mladost spremnu za buduće izazove, priopćeno je iz Mladeži HDZ-a BiH.

U svome obraćanju nazočnima saborski zastupnik i međunarodni tajnik Mladeži HDZ-a RH Domagoj Mikulić govorio je o zajedničkom europskom djelovanju dviju mladeži i važnosti usvajanja Rezolucije Mladeži HDZ-a BiH o Izbornom zakonu u BiH u Vijeću Mladeži Europske pučke stranke.

Saborski zastupnik i predsjednik Nacionalnog odbora Mladeži HDZ-a RH Ante Bačić govorio je o odličnoj suradnji dviju sestrinskih mladeži, a posebno je pohvalio zajedničko hodočašće, kao i rad predsjednika Maria Mikulića i cijele Mladeži HDZ-a BiH.

Člana Predsjedništva HDZ-a BiH i dopredsjedavajući Zastupničkog doma Parlamenta Federacije BiH Mladen Bošković pozdravio je nazočne uime predsjednika HDZ-a Dragana Čovića i čestitao 26. obljetnicu Mladeži.

Dodao je kako će Mladež uvijek imati stranačku podršku, te naglasio neumoran rad predsjednika Čovića u borbi za konstitutivnost i ravnopravnost hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini, navodi se u priopćenju.

U svom je govoru predsjednik Mladeži HDZ-a BiH Mario Mikulić ustvrdio kako je Mladež bila uz svoj narod u najtežim trenucima te da će i u budućnosti voditi borbu za svakog mladog čovjeka u Bosni i Hercegovini i predvoditi pozitivne promjene u društvu.

Mladež jest i bit će spremna uhvatiti se u koštac se sa svim izazovima koje nosi budućnost. Sa kompetentnim i obrazovanim kadrom. Jer znanje i kompetencija nemaju alternativu. Oni su naš kapital za bolju budućnost mladih. Uvjeren sam kako će mladi prepoznati tu kvalitetu Mladeži HDZ BiH,te kako će time HDZ i u budućnosti ostati stožerna stranka hrvatskoga naroda u Bosni i Hercegovini, poručio je Mikulić.

Po njegovim riječima, borba za mlade, kao i za konstitutivnost i ravnopravnost hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini još uvijek traje.
Mladež treba pokazati snagu i zajedništvo i ustrajno nastaviti raditi na ostvarenju ciljeva jer pred nama je još jedan povijesni zadatak - izboriti ravnopravnost za hrvatski narod u Bosni i Hercegovini, te ostvariti bolji život za svakog mladog čovjeka, kazao je Mikulić.

Mladež HDZ-a BiH od svog osnutka zalaže se za Bosnu i Hercegovinu koja će njegovati Europske vrijednosti, poštivati vladavinu prava i ustavnopravni poredak koji se temelji na ravnopravnosti i poštivanju prava sva tri konstitutivna naroda u Bosni i Hercegovini. Svojim djelovanjima će se nastaviti zalagati za modernu i progresivnu Bosnu i Hercegovinu, stoji u priopćenju.

Glas naroda

Treba nama ovakvih

HDZ-e junačko je ime Ja ga volim ponosom se njime juuuhubuu !!!!!! Za dom !!!!!!

ovo je budućnost rvata -kako ih nije sram sve u kumrovac poćerat

Eto ti se javi pa pišeš rvati malim slovom !!!!

hbogati koliko ih je ovi bi pokrali švicu
ako ovi dođu i crkve će nam prodat

gledaj ovo oni se spremaju jahat narod a naša dica u njemačkoj
e nećete razbojnici ivi će te u njemačku

Ljubušaci?

sve je napisano malim slovom nije ovo filozofski faks ni sudnica nego obični elektronski medij a pismeni su u uredin ovo piše čoban koji tjera ovčice

Ovaca ima najviše u Rami, mladi klimoglavci kradeze ćobani su išli na trening, usput su dobili draganćetovu kobasu i slikovnicu njegove vile u puzzle obliku.

"Nastavimo započeto" njihov slogan... s tim je sve rečeno...

diće se ovo uhljebit ima ih više nego oficira jna

nanaši fratrikosi jednako vole
i sadašnje i buduće svoje dobrotvore
njihovo najmilije cvijeće zove se hafeze
jel tak il ne tak fratrikosi

Omladino meni vas žao pa ako bi itko trebao biti revolucionaran to ste vi a vi slušate cajke tate vam kupili diplome upisali se u HDZ da lijepo živite i ništa ne radite pa vidite li da su Todorići propali zbog svoje djece

ima li ovde djece branitelja nemoj te tako možda su naši tamo
ko ima ovaku omladinu nema šta da brine-drug tito

A što se vole slika t ispred križa,valjda da pokažu svoju konekciju sa dragim Bogom koju im omogućavaju direktnim putem pratri.

Ovi su ala naš gardijan dodig .da je osta komunizam nikad u crkvi nebi bili

Mladez SPREMNA za novu generaciju uhljeba!

Blago vami djeco moja, otišla su mala djeca s ovih krajeva, još nas je malo ostalo

Mladez ADZekana sprema omladinu za Njemacku muljtori

Vi se pjenite na sve malo Frljoku čitat

, A disu vam marame i kapice s natpisom,krade -se zasebe,ode Narod u Dijasporu a koga vi MIslite musti,

Nisam nikada bio clan nikakve stranke.Ali,nakon citanja ovih komentara,vrijedjanja,itd.zakljucak je da HDZ nema nikakvu alternativu na ovim prostorima.Ako su ovi komentatori i pisci oporba a proizilazi da jesu onda je stanje u oporbi jako lose.Zato prvom prilikom postajem clan HDZ a.

Zašto? Zbog privilegija?

U bivšoj yugi u partiju zbog podobnosti,sada u hdz iz istog razloga. Jadni su to ljudi. Neka navedu jedan drugi argumentiran razlog zapalit ću se ispred općine. Toliko o ljubavi prema hdz

čestitamo ovi mogu gdje hoće hodat svi na državnim jaslama

Ako vam netko kaze svoje misljenje odmah je l azov,uhljeb,clan Hdz,jugokomunist itd.da ne duljem.A on to nije.Ni privilegije mu ne trebaju!Ko dokaze da ovo nije istina nudim 100 000 eura u gotovini.Ali ako se dokaze da govorim istinu trazim duplo!I postajem clan HDZ a.!

Ciji je ovaj presjednik Mikulic, ako netko zna da mi odgovori.

Ja stvarno nerazumijem šta su vam djeca kriva, ovakve ruzne stvari pisati za bilo čiju djecu je stvarno bolesno.

Uvijek ista prica ista vrsta ljudi je isla u janicare komuniste razne partije tako i danas ja protiv ove omladine imam protiv to sto ce ostariti a zadojeni dogmom

i ovi danas na vlasti su juče bili nečija mala dica pa su nam ga stavili lipo

grabežljivost je nasljedna bolest

nije ovo vrtić a dosta su naše djece ovakovi poslali u bjedu i njemačku
trebamo leć pod njih da nas tlače i iskorištavaju
ovdje je višestranačje ko daje pravo da se jedna stranka naslikava šta tim poručuje narodu-mi smo bogovi vaši

ljudcka mišljenja se ne mogu brisat a ta mišljenja su produkt percepcije okoline
ako ja plavu okolino moran vidit ružičastu to je diktatura
ova omladina adezea je trebala svojim djelim izazvat ljude da o njima lijepo pišu
doćland jugens

na što vas narode asocira mladež hadezea na slici

žao nam je što nismo mogli počastit našu policiju preko puta šatora iza žice ko nas zavadi nekad smo bili skupa

previše viriš adezeu iz anusa i pišeš gluposti nisi objektivan

pa portal si falija u ljubuškom ima dva portala
jedan lopine hvali drugi lopine proziva
jel tak il ne tak ljubuški portal je za tebe

Ja nisam jednu jedinu riječ spomenuo o bilo kojoj stranci niti ću ikada pisati o strankama samo govorio o tome da se djeca ne poljevaju cidokorom , ako je to vama politika i stranke onda mi je vas i vaših bolesnih „mozgova“ zao!!!

A vi (izbjeglica i gost) kritizirate ovu vlast u Ljubuškom sa pravom zato što su napravili dosta propusta i to opravdavam da se neko kritizira i ova i sljedeća i bilo koja vlast jer uvjek se moze bolje ali to vaše pljuvanje po bilo komu tko nije vaseg mišljenja je stvarno bolesno.
Na slijedećim izborima bih volio da pobjedi onaj tko će učiniti najbolje za Ljubuški, njegove gradjane i da zaštit svu djecu.
Ali problem je što ćete vi opet pljuvati jer kada neko nije zadovoljan sa samim sobom jedino što mu je ostalo ili da se ide lječiti ili dalje pljuvatipo svemu oko sebe.
Za bolji i ljepši Ljubuški sa bilo kim na vlasti.

ksda se karcinom nije na veime otkrija
za njega više nema lika
vi vjerske sekte i političari
ovu ste zemlju do kosti pojeli
i nijedna je terapija nemože je izličiti
a to su i bili vaši ciljevi
vama dobro i vašoj ridbini
a ostali narod neka pati i seli neka se snalazi
jel tak il ne tak bando brezobrazna i pokvarena

Mladež HDZ BiH: Okupljamo hrvatsku mladost spremnu za buduće izazove
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Je li nam bijeg jedina preostala borba? Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
Nikad ne reci nikad! Ružica Zeljko
ljubuski.info
Nikad ne odustaj! Ružica Zeljko

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari