Danas se bira deseti predsjednik Mladeži HDZ-a BiH

ljubuski.info

Dvanaesta izborna konvencija Mladeži HDZ-a BiH na kojoj će biti izabran novi, deseti po redu predsjednik Mladeži HDZ-a BiH održat će se u subotu, 19. lipnja 2021. godine u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače u Mostaru s početkom u 11 sati.

Poštujući epidemiološke mjere koje su još uvijek na snazi izaslanici iz cijele Bosne i Hercegovine birat će središnja tijela Mladeži, a, uz predsjednika, biraju se i ostali članovi Predsjedništva, kao i Središnji i Nadzorni odbor.

Na demokratski način Mladež HDZ-a BiH birat će novo vodstvo, a konvenciji su prethodili izbori novih općinskih, gradskih, regionalnih i županijskih odbora.

Mladež HDZ-a BiH složno, u duhu zajedništva daje osobit doprinos demokratskim i političkim procesima u BiH te će i ova konvencija biti prigoda za manifestiranje snage i organiziranosti Mladeži koja snažno naglašava da su mladi najveći resurs ove države te kako su spremni u zajedništvu, djelujući proaktivno i proeuropski, izgrađivati BiH na načelima jednakopravnosti i međusobnog uvažavanja gdje će jasno biti prepoznati interesi mladih ljudi. Kroz svoja dva predsjednička mandata sam prošao svaki kutak naše zemlje gdje djeluje Mladež HDZ-a BIH i zahvalan sam na prilici da služim stranci i hrvatskom narod, kazao je u najavi predsjednik Mladeži HDZ BiH i zastupnik u Zastupničkom domu Parlamenta FBiH Mario Mikulić.

Konvenciji će nazočiti i visoko izaslanstvo HDZ-a BiH, kao i mnogobrojni gosti iz Mladeži HDZ-a RH.

Glas naroda

Možda iz HSP-a bude predsjednik, eto toliko o demokraciji

Majku vam partijsku....!

Predsjednik prhdezi adzea....

Mladi su u NJemačkoj i Irskoj ovdje su ostali podobni poslušnici i ulizice.

mladolizog-uzice

Mladi ljudi sa moralom, iskrenošću, znanjem, željom, voljom, civilizirani, kršćanski orijentirani, bez pohlepe, mržnje, zlobe, izdaje, prodaje, te radišni su velikom većinom u Njemačkoj i Irskoj. Dole su mladi ostali bez morala, obraza, svoga ja, bez odgoja, skloni mitu i korupciji i k'tomem da dodam neznaju se sami organizirati bez dragog vođe dobročinitelja ćiriličara. Nećete razbojnici od nas dobiti niti ijedan euro. Pare našim obiteljima nešaljemo preko banke odakle ste vi nekoć lizali med. Nisu vam ovo one ma.ni.te generacije iz 60ih, 70ih i 90ih. Kod nas je pamti pa vrati.

bit će sve unuci bivši udbaša i hrvatski ubojica.

Slažem se gotovo svi komentari su ok vidite tko se u našoj županiji bavi presjednik Tonina Ibrulj otac lažni RVI i još mu malo i lažni Bojnik primanja oko 1000 maraka tajnik Mleden Šunjic Kosni nikad ništa nije radio samo kocka kao i kum Hastava našto dođe i ta mladež samo nakaradno vidicemo do kada a doce svemu kraj pa i ivim uhljebima

Ne dipr, kako je čovjek igro biljara zaslužio je čin maršala a ne bojnika vulgaris....

Koga boli k i zasto je to bitno, sta im je svrha.

Ovi će ti se pitati idućih 30 godina

Danas se bira deseti predsjednik Mladeži HDZ-a BiH
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari