Objavljen javni poziv za dodjelu novčane pomoći braniteljima

ljubuski.info

Javni poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu jednokratne novčane pomoći za rješavanje statusnih pitanja pripadnika branitelja i članova njihovih obitelji objavljen je danas u "Službenim novinama FBiH" i na stranici Federalnog ministarstva za pitanja branitelja i invalida obrambeno-oslobodilačkog rata.

To znači da svi kandidati imaju rok od 15 dana od dana objave za prikupljanje dokumentacije i podnošenje zahtjeva po navedenom pozivu.

Poziv je objavljen u okviru Programa utroška sredstava s kriterijima raspodjele sredstava za rješavanje statusnih pitanja branitelja i članova njihovih obitelji, kojim je za ove namjene utvrđen iznos od 9.000.000 KM.

Ovaj Program rezultat je Sporazuma Vlade Federacije BiH i braniteljskih organizacija te opredjeljenja Vlade FBiH kako neće biti umanjivanja prava i sredstava za braniteljsku populaciju, priopćeno je iz Federalnog ministarstva za pitanja branitelja i invalida obrambeno-oslobodilačkog rata.

Komentari

za koje je ovo braniteljelažne čovićeve ili zaboravljene branitelje

Prvi pa isprdak.

4,5 km po mjesecu učešća jednokratna pomoć i to samo stariji od 65 godina .

Ovo samo mogu dobit Čovicevi lažnjaci i Bakirovi isilovci

A šta samo su zaboravljeni branitelji pravi branitelji....Ma daj ne kakajte više... Da niste žalosni bili bi smiješni

Prvi uvket da branitelj ima uvjerenje da je lazni zapovjednik ili u losinem slucaju da prima kupljenu. Samo invalidninu

Pa kad već baratate internetom odete na stranicu federalnog ministarstva branitelja i vidite taj javni poziv za koga je i šta treba priložit, a ne tu mlatit praznu slamu, ispadate smiješni. Koliko sam vidio pravo imaju baš socijalno ugroženi demobilizirani branitelji i bračni partneri umrlih branitelja koji nemaju nikakvih primanja nezaposleni bez mirovine , RVI od 20% do 50% kojima je ta invalidnina jedino primanje isto bez mirovine i nezaposleni , roditelji oženjenih poginulih branitelja , djeca pog. bran itd, i priložit potrebnu dokumentaciju za to

a i sam urednik ako je objavio ovaj članak mogao je objavit i taj Javni poziv , već čini mi se bitno je ljude izavizit , već viđeno više puta i ne korektno prema braniteljima i onda kreću komentari kao ovi iznad napamet

Uglavnom pomaže se fenomenima koji žive a bez ikakvih primanja

Za onog što piše o fenomenima!Ajde uzmi nezasluženu mirovinu ,zatim u kladionicu! Ovime vlast pere svoju prljavu savjest!Kakve lji-ge!?

Vi i vas rat i borci

Kad shvatite da je ovo država Hrvata Srba i Bošnjaka a ne ustaša četnika i mudžahedina biće bolje

ma koja država? misliš Apsurdistan ,daj bolan o čemu se mislit, većina nas što smo rođeni u Jugoslaviji nismo volili tu državu pa tako ne moramo ni BiH, ustvari pojam države je relativan , u 150 godina na prostoru gdje mi živimo promjenilo je se 7 država zato ne khaki hebla te BiH i njen ustroj , nema tu ljubavi velika je mržnja, ne može to dugo inaćenje jedni drugima

Potrosilih u ljekovima ne bilo pomoci

Šta treba od papira poraditi

Objavljen javni poziv za dodjelu novčane pomoći braniteljima

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad nezakonito postane normalno... Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Ljudi trećeg reda Ružica Zeljko
ljubuski.info
Zakon pišem, tinta mi se proli Igor Božović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari