Rukometašice Izviđača žele prekinuti dominaciju susjeda iz Gruda

ljubuski.info

Rukometašice Izviđača počele su s pripremama za novu sezonu, u ponedjeljak 5. kolovoza. Prozivku igračica i prvi trening, u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom, obavio je Ivan (Gigo) Lovrić, koji će na klupi Izviđača sjediti treću sezonu zaredom.

Ako se po jutru poznaje dan, kako kaže stara izreka, rukometašice bi mogle izići "iz sjene" muškog kluba i ne bi trebale biti "neželjeno dijete" što su često bile u posljednje vrijeme.

Ekipa je doživjela "kadrovske" promijene što se igračica riče, a nije isključeno da će ih biti i u novoj "stručnoj križaljci." U klub su se vratile sestre Martina i Matea Šumelj, kao i Matea Nosić, a novo ime je Dejana Kulić koja je sa sestrama Šumelj igrala u Tuzli.

Kad su povratci u klub u pitanju valja istaknuti i mladu Mihaelu Miloš koja se nakon jedne sezone prevedene u Grudama vratila u Ljubuški. Nekoliko igračica iz Škole rukometa je priključeno prvoj ekipi pa uz "staru gardu" (M.Boras, J.Tomić, M.Gudelj, A.Vrančić,…) Izviđač će imati respektabilnu ekipu.

Raduje još jedna novost, rukometašice će ove godine ići na "visinske pripreme" na Kupres što je do sada bila privilegija samo muškog tima. Očito se u klubu (i muškom i ženskom) osjetila "direktiva odozgo" da bi se na neki način stvorili isti uvjeti za obje ekipe.

S igračkim kadrom i novim "vjetrovima" u klubu ŽRK Izviđač postaje najozbiljniji kandidat za prekinuti veliku dominaciju susjeda iz Gruda i povratak ljubuškog ženskog rukometa u sami vrh, gdje mu je i mjesto.

Radio Ljubuški

Glas naroda

kruha i igara , de pustite rukomet, hajde prekinite gospodarsku dominaciju gruda , nekada prije 30 godina bivše mjesne zajednice ljubuškog a sada nas šišaju 30 godina , hvala vam pametne glave grada

Rukometašice Izviđača žele prekinuti dominaciju susjeda iz Gruda
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari