Dragan Čović primio izaslanstvo Izviđača

ljubuski.info

Hrvatski član Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović jučer je u Mostaru primio izaslanstvo Rukometnog kluba Izviđač Central osiguranje (CO).

Rukometaši Izviđača CO ove godine su prvaci BiH u rukometu, ovo je za momčad Izviđača šesta titula, dok su rukometašice Izviđača ove godine osvojile trofej Kupa BiH, prekinuvši dugogodišnju dominaciju ŽRK Grude.

Predsjednik Uprave Toni Kraljević zahvalio se na sastanku i potpori, te ukratko prezentirao predsjedniku Čoviću dugu i bogatu sportsku tradiciju kluba, od utemeljenja davne 1956. godine, dosadašnjim rezultatima, kako na domaćim tako i na europskim natjecanjima, kao i svim izazovima s kojima se ovaj sportski klub susreće. Na sastanku su također iskazani planovi za buduće razdoblje.

Izražavajući zadovoljstvo zbog susreta, hrvatski član Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović, čestitao je vodstvu, igračicama i igračima RK Izviđač CO na osvajanju titula. Primjerom profesionalnosti i uspješnosti koju pokazuju, te odgajanju novih generacija, predsjednik Čović poželio im je i u budućnosti uspijeh i vrhunske sportske rezultate.

Izaslanstvo RK Izviđač CO predsjedniku Čoviću je poklonilo Humačku ploču, jedan od najstarijih spomenika hrvatske pismenosti te dresove rukometaša i rukometašica.

U izaslanstvu Rukometnog kluba Izviđač CO su bili predsjednik i član uprave Toni Kraljević i David Grbavac, treneri muške i ženske ekipe Silvo Ivandija i Ivan Lovrić, kapetan i igrači, David Mandić, Josip Čutura i Mateo Rodin te kapetanica i igračice Marija Boras, Blaženka Pandža i Marija Gudelj.

Nakon prijema kod člana Predsjedništva BiH dr. Dragana Čovića izaslanstvo RK Izviđač Central osiguranje uputilo se na spomen obilježje na Krivodolu gdje je polaganjem cvijeća i paljenjem svijeća odalo počast poginulim ljubuškim braniteljima Anti Toliću, Žarku Miličeviću, Nedjeljku Banduru, Slavku Macanu i Adisu Mujanoviću u povodu 26. godišnjice njihove pogibije.

Radio Ljubuški

Glas naroda

Jelito te Sevo zamolijo da ih primis popusices izbore u LJubuskom medo

dobro je ševo odrišio kesu za kupovinu utakmica sada do vožda nose mu dresove ko titi štafete

Je se Kraljevic ugojijo ako tako nastavis puknices ko balon

Jeli ova KLIKA bila na Krivodolu,ili u Udovica.

mene bi bilo stid da me uslikaju kraj ovog

zalizanko se kao balerina na prste propea
eli đžaba opet od njega veća rukometašica
jel tak il ne tak zalizanko

Toni Kraljevic i David Grbavac pa moj Ljubuski na sto spade

Dragan Čović primio izaslanstvo Izviđača
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari