Dodaj komentar

Korektno , pismeno , logicki utemeljeno ...ali , pitanja ostaju !...
.
Ja sam , naprumjer , iz BH - i pitam se : ko je kriv za stradanja naroda moje Domovine u proslom ratu !?
Dali su imena mnogih jedinica u vrijeme rata za novu Domovinu , bila usaglasena sa novim moralnim nlormama , ili sa avetima proslosti 1941 - 1945 ?...Dobro , kaze se kako branitelji "za uzvrat nista nisu trazili" - to je lako kazati i tim se pokrivati , ali Domovina i danas za njih placa , za prave kao i za lazne - mjesecno mnogo miliona Eura !...Ja sam i iz Domovine o kojoj pise autor , i ja ( kao neuk i laik ) nikako ne mogu da shvatim - da li se osplatilo ratovati ?...Jer , ne postoje humani ratovi ! Bas se tako misli .

- Ko je ubio naseg bh - generala Kraljevica - i zasto ?...Ako autor odgovori na ovo pitanje , bit ce mu jasije i - "je li vrijedilo"... !
Bar ce mu biti lakse shvatiti gdje smo sada , kao i gdje smo bili !

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
1
1
3
5

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari