Gradska uprava dodijelila jednokratnu financijsku potporu za 130 studenata

ljubuski.info

Svečana dodjela jednokratnih financijskih potpora brucošima Grada Ljubuškog upriličena je u petak u Kulturnom centru u Ljubuškom. Potporu je dobilo 130 studenata, kojima je iz Gradske uprave uplaćeno 500 konvertibilnih maraka.

Podsjetimo, jednokratne financijske potpore Grada Ljubuškog dobili su svi studenti državnih sveučilišta koji redovno ispunjavaju svoje studentske obaveze, a imaju adresu na području grada Ljubuškog.

Potvrde o potpori uručio je Gradonačelnik Ljubuškog Vedran Markotić koji je ovom prilikom istaknuo kako je sretan što na ovaj način može poželjeti sreću u njihovim novim akademskim uspjesima, te da je Grad Ljubuški uvijek uz njih.

Inače, ovo je četvrta godina za redom u kojoj Grad Ljubuški jednokratnim novčanim potporama pomaže studentima i maturantima. Uz besplatne udžbenike i prijevoz učenici u Ljubuškom dobivaju besplatne bilježnice i osnovni školski pribor, grad plaća maturalne zabave tako da ukupna potpora Grada Ljubuškog učenicima i studentima na godišnjoj razini iznosi oko pola milijuna maraka.

U tjeku je i Javni poziv za dodjelu jednokratnih financijskih potpora studentima viših godina Grada Ljubuškog za akademsku 2023./2024. godinu.

Radio Ljubuški

Glas naroda

Tiho kvesić dijeli šakom i kapom.. Tako je, to se traži i jesi bio najbolji student u generaciji

Nebi me čudilo da jednokratnu ovu tu dobije i Boško Buha
On je svakako ministar jednokratni pomoći

Ti si dobro isfrustrran lik. Biće da ti je Buha stao na rep. Iz tvoje perspektive opravdano.
Pitanje jel to istina. Prozirno. Dosadno. Vidljivo koliko te njegova pozicija smeta jer da nije tako ne bi ga baš stalno spominjao pogotovo tamo gdje ne treba.
Baš si jadan....
I ti bi volio da si Boško ali nisi. Prihvati i znaš onu: Dečko ajde oladi

Nedaj Bože da bio ko Boško. Ni moj niko nikada.Sta ću bit sa takvim isfrustiran sem što cu uvik reć da nije bio u ratu i da je uzeo nečija prava. Prava koje ih zasluzio o tome se radi moj Boško i nepiši sam sebi komentar

Ko je Boško Buha..

Jedan i jedini

Mogu li I ja dobiti potporu, zena mi kaze da jos gruvam ko mlada momcina....ako more ja bi se prijavio.

Bolan zeni nemozes virovat sve sta kaze.

Gradska uprava dodijelila jednokratnu financijsku potporu za 130 studenata
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari