Zbog Adventa u Ljubuškom se zatvara prometnica

ljubuski.info

Služba za stambeno-komunalne poslove Grada Ljubuškog obavještava sveukupnu javnost da Turistička zajednica Grada Ljubuškog i Grad Ljubuški zajedno sa JP "Parkovi" d.o.o. Ljubuški i JU Kulturno športskim centrom Ljubuški organiziraju manifestaciju "Advent u Ljubuškom" u vremenskom razdoblju od 03. prosinca 2022. godine do 03. siječnja 2023. godine na Trgu dr. Franje Tuđmana u Ljubuškom, zbog čega će dio interne prometnice unutar Trga dr. Franje Tuđmana biti zatvoren za promet od 25. studenoga 2022. godine, i to:

  • u smjeru zapada od križanja interne prometnice s Ulicom Hrvatskih branitelja (od Mjenjačnice Euro)
  • do križanja interne prometnice sa sjevernim (izlaz od gradske tržnice) i južnim (izlaz sa gradskog parkinga) prilazom Trga dr. Franje Tuđmana u Ljubuškom.

Zona na kojoj će se održavati predviđena manifestacija biti će obilježena odgovarajućom prometnom signalizacijom uz nadzor Policijske uprave Ljubuški koja će poduzeti odgovarajuće zakonske mjere i propise.

Organizatori mole sve sudionike u prometu za razumijevanje i strpljenje, te prilagodbu i pridržavanje postojeće izmjene režima prometa uz korištenje zamjenskih pravaca.

Glas naroda

Odkad udbaši i uhljebi slave Advent pola Hrvackog naroda je oćerano u njemačku.
Kad će Parađžik i Kraljević dobit trg u Ljubuškom i kad će biti osuđeni naredbodavci te "sačekuše" a Vranje bi bilo bolje da se vrati u Kumrovec ,prije nego ga narod sruši ko Čuašeskog.

Odkad je Vranje u Ljubuškom mi smo u Njemačkoj a dole rade samo palača općina,milicija i javne kuhinje.
Šta radi Vranje u Bosni ako nije opet podjela sa braćom Mitrovićim sa Kupresa polja.
Kako Vas nije sram onih kojima palite sviće i koji su vas ustoličili,jadovi naši!?

zar ne dolaziš kući za Božić ?

Odkad HDZ raseljava narod ni Božić dolje ne dolazi to je samo HDZ parada ko u Moskvi,kakav Božić ,doli je svaki drugi stanovnik udbaš!

Svaki druga kuća doušnik za miliciju ili rade za kradezeudbu plus još što pojedini fratri čuju na ispovjedi odmah dojave policiji...

Iva Rašić sestra od Milijane iz opcine dobila drugi put kucicu .
Uhljebili se svi i jos im malo ne more sirotinja na red

Oni kažu moga si se i ti javiti, a oni raspišu, oni biraju i sve po zakonu naprave da rade nezakonito. To ti je ta igra

Zar netreba imat obrt na ugostiteljstvo odakle rasicki to

Adz je srušio ugostiteljski objekt Park i na istom mjestu dao adzekanu da počuri History u tome je poanta a ne adventu

ostaješ gori

Tko bi reka lani da će Božić slavit partizani

I da će nediljom radit kršćani.

Pa tko će im doći samo kradezeudbaši uhljebi i lažni zapovjednici...

Ima 90 da duska zarkic zdravko tonci sajka radisic

Šta ćemo narode kad domaći Srbi izgube izbore,šta će mo sa njima da bude humano,kuda ih oćerat da se ne vrate a da se oćeran narod vrati?

Pa sta je s Agape sajmom humanitarnim???

Oće li HDZ uhljebarija obać starije ,nemoćne i bolesne i udjelit im nešto pomoći za pare koje su uzeli narodu tako da osiguraju svoje glasačko tjelo a trebali bi mislit i na mrtve koji za njih glasaju ,da obiđu groblja uhljebi HDZa.

Iza ovog igrokaza kao i obično stoji,malo prikriven ,genijalac Veljački podrepan HDZa Mladen bebek kojeg HDZkani zovu s.m.r.a.d stranke.Di god kapi para on je tamo dragovoljac a u ratu je bio anemičan.

Covik je 86. Godiste, kakav rat?

Ostajem u dijaspori do novog Hrvatskog pomirenja Hrvata HDZ "sačekušam",neće valjda opet stradat "naši" a uhljebit se "njihovi",vrijeme je za rotaciju!?

Hvala na trudu Nikici i ekipi iz parkova što će učiniti ljepšim advent u ljubuškom

Hvala na trudu Šajki Zdravku i Tonći da njih nije nebi bilo adventa.

Zaboravija si zarkica momka starog

Ovo je lijepo za grad. Neka se nešto pozitivno događa. A, ovi što se javljaju komentarima iz dijaspore da neće doći kući za Božić 99,99% su potrošili eure pa se ne može krenuti na put. Ovako su u početku korone iz dnevnog boravka izmišljali priče da se ne može ići nikuda zbog ovog ili onog razloga jer su potrošili eure. To je ona fora kad nemogu ja otići nećete ni vi pa nea kraju mnogi odiše, a gar*ibi ostadoše tako će biti i za Božić.

Dijaspora ima para ona je uhljebljena i na proračunu i nije joj ojero problem i trebamo doć gledat kako udbaši i komunjare slave Božić,to je sam skrnavljenje tog svetog blagdana od bagre nevjerničke,parada za nadobudne,rasije otić u đamiju klanjat!

Cast izuzetcima, ali nema veci čifuta od ovih ojrosvaba.
Ovi kad dodju samo gledaju di se ima dzabane najest i napit. Neka vas gdje jeste, mirni mi ovamo a vi uzivajte gore.

Naučili smo kako za 1€ cili dan prizivit!!!A vi pogledaj te se kako izgledate?Ko da imate pregrade u stomaku narokate se mesa od kaće i šišovića.pohranite to u svoje stomačke pregrade pa morete po 3 dana ništa nejest.Svi ste pretili masni krezubi i debli.

Koji uvjeti dodjele, kome je dodijeljeno i sl treba objavit. Sve nešto skriveno velom. Ogadićete i Božić ljudima

Oćeli se za Advent trčat štafeta velikom vođi i dobročinitelju sa Bara?

Placa kasni mjesec dana bravo parkovi bravo nikica

kad se mi vratimo onda vi putujete ,zaboravi te uhljeb fotelje-njemačka vapi za vama velikim radnicim-aufidozen

Mladan Bebek 86 sto godište no tata mu je punoljetan i hrvacku je branio u austriji onda se vratio uhljebit sina -kad više ne grmi-nego se krade i raseljava hrvacki narod-usput je završio njemački koji je donio iz Austrije .-to je velika nadarenost-genijalac partije

Sve stoji, ali zasto je on ko dite kriv sto je bio u njemackoj? Sta on ima s tim?

prednost imaju dica branilaca a sinovi dezertera po lustraciji nemaju pravo radit u državnoj službi,samo privatno ili vani-zbog Mladena uhljeba su naša dica u Njemačkoj,jeli sada možda jasno

Dezerteri su bižali ko i mladenov ćaća i onda su naši sinovi poginuli umjesto dezertera i gle čuda sad sinovi dezertera uhljebljeni pale sviće ljudima koji su ginuli umjesto njihovih očeva
Koliko je to moralno ili pošteno,dezerteri poštenim rade o glavi jer onda oni idu umjesto pobjeglica,.

HDZ je pun uhljebljenih dezertera i njhovih sinova koji su kupili i štelili radna moista a branitelje i njihovu dicu oćerali u njemačku a branitelji su ginuli umjesto dezertera,

Zbog Adventa u Ljubuškom se zatvara prometnica
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari