ŽRK Izviđač, nakon 18 godina, u prilici osvojiti titulu

ljubuski.info

Rukometašice Izviđača prošli su tjedan u Gradskoj športskoj dvorani počele s pripremama za nastavak prvenstva. Nakon konsolidacije kluba i ekipe prije par godina ove su godine u prilici nakon osamnaest godina osvojiti i titulu.

Na polusezoni su drugoplasirane, s istim brojem bodova kao i vodeće Grude, pa će po svemu sudeći njihov međusobni susret u Ljubuškom potkraj prvenstva odlučiti o tituli.

Ipak, prije toga treba s maksimalnom ozbiljnošću odraditi utakmice prije sraza s prvakinjama, osobito u Zavidovićima i Hadžićima.

Ekipa ima kvalitetu za titulu, svjesni su i trener i igračice pa će se voditi računa da se nikoga ne potcijeni.

Poslušajte razgovor s Ivanom Lovrićem – Gigom, trenerom ŽRK Izviđač:

Radio Ljubuški

Glas naroda

ajde kada su prđeknuli ovi prdini neka bar žene malo unesu svitla u ljubuški.

mladi moraju shvatiti da samo kroz sport mogu uspijeti u ovom gradu i jedino tako mogu osigurati egzistenciju sebi i cijeloj obitelji a da ne idu u njemacku na baustelu..zato iz ljubuskog uspijeva mnogo rukometasa a to bi se dogadjalo i sa nogometom i kosarkom da u tim sportovima imamo normalne uvjete rada kao u rukometu..zivio sportski grad ljubuski sa mafijom na celu grada

ŽRK Izviđač, nakon 18 godina, u prilici osvojiti titulu
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari