Udruga Agape prikupila više od 35.000 maraka humanitarne pomoći

ljubuski.info

Udruga mladih Agape iz Ljubuškog proteklih tridesetak dana provela je svoju tradicionalnu humanitarnu akciju "Reakciju" u kojoj su aktivisti te udruge pokucali na više od 300 vrata tijekom proteklih blagdana.

Akcija je završila prije nekoliko dana, a prikupljeno je više od 35.000 maraka koje su na različite načine donirane socijalno ugroženim obiteljima na području Ljubuškoga.

Dok naši volonteri obilaze naše sugrađane, došlo je vrijeme da pričamo i o brojkama. Veličina ovog projekta se najbolje doživi kad je prikažemo kroz novac. Ukupno smo prikupili 35.900 maraka od čega su 6.250 maraka donacije sponzora, a 29.650 promet humanitarnog sajma. Donacije u robi su za 1.500 maraka veće nego prethodnih godina te je putem akcije 'Kupi paket i pokaži svoj humanitarni karakter' prikupljeno paketa u vrijednosti tisuću maraka, istaknuli su iz ove udruge.

Udruga mladih Agape uputila je zahvalu svim donatorima koji su podržali akciju, kao i volonterima koji su sudjelovali u realizaciji ove velike humanitarne akcije.

FENA

Glas naroda

Bravo Marija i ostala mlada ekipa svaka vam cast vi ste svjetlost i buducnost

bravo..maruška..nezavisna noname hašišarka i travuška...

Sta si ti ucinio? Jesi morao ic u mostar? Je li ti Nikica bio sef? Ili si ti on?

Udruga Agape prikupila više od 35.000 maraka humanitarne pomoći
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari