Pričaj Kemo!

šušu

Ionako nemaš izbor, jer si se nasukao na onu iz Kurana: "Vlast je loša stvar i opasna klizavica...ne zagrizi u vlast kao slast, jerbo ili će ti glava pući ili ćeš se ogrijati na vlastitoj kući..."

Radi naroda! Nagodi se sa sobom i Bogom. Jedinom isplativom nagodbom.

Eto, počni s Ruskom naftom koja se preko državnih robnih rezervi "republike srpske", plasira već dvanaest godina po Federaciji, svakodnevno.

Reci narodu (pusti tužiteljstvo), tko je Nenad Galić a tko Matun Kvesić. Prvi je Miloradov a drugi Draganov, jeli tako? Ta poluilegalna, subvencionirana nafta u BiH ulazi nevidljivo, neevidentirano i skoro da je muktaška. Na vrhu nje je keš kajmak kojeg podijele gangsteri, braća po novcu, Čović i Dodik.

I ostali dobiju podosta jer to su nezamislive "zarade". A ti si od tog dijela dobio očito "bijedan" iznos.

Ako nećeš o tome daj bar progovori o kako je ista hobotnica u potpunosti zavladala prometom lijekova gdje njena glava uzima i više nego s naftnim dilom.

Hajde, hajde Kemo...ne boj se! Samo jednom se umire onako kako treba. Doduše ljudi-pizde umiru svaki dan.

Kako ono ide s lijekovima?

Najprije je, normativno preko onih likova iz federalne agencije, monopoliziran uvoz i distribucija. Potom preko onih likova iz RS-a, mračno stižu oni generički muktaški koji se pakiraju i deklariraju u licenciranu originalu, pa potom... koje su tu svote svakodnevne, moj Kemo!? A sirotinja... koja nema ni kruha svagdanjeg, u nedjelju se sprema njima, opet naguziti... s olovkom!!

A ni tu nisi uzeo neku "opipljivu" proviziju.

Pričaj Kemo o njima, naroda, sirotinje radi... radi sebe.

Kada ispričaš istinu o podzemnim tunelima u kojima se falsificira čak i "teta Vegeta"... sve. od Nike-a do Jacka Daniellsa... narod će znati u čijoj državi životari.

Znam da si i ti uvjeren da ti nitko neće vjerovati što rade Hrvatski, Bošnjački, Srpski stožernici pod blagosovom onog visokog ali tvoj iskaz će postati svijetski bestseler o prvoj mafiji koja je" zaradila" državu. Prvoj u povijesti mafija. E vala ćeš priču o tom raritetu, za velike pare, prodati u Hollywoodu. Neka Mostarci konačno shvate da su žitelji Čovićgrada. Tko je vlasnik SA i BL, tada će detaljno saznati Bošnjaci i Srbi.

Pomozi Kemo. Izbori su tu. Možda tvoj iskaz može spriječiti Čovićev i Dodikov izborni inžinjering. Jedino ih ti možeš zaustaviti. Ne zaboravi i onu stotinu milijuna iz Montenegro rute... onu Lipanjsku.

Svim Srbima je naređeno da daju Čoviću, a svim Hrvatima da se naguze Miloradu.

A vriće para kruže na sve strane.

Ovaj put pod ne, pod okriljem mraka.

Kampanja je započela kišom.

Divani Čauševiću! Da narod u Nedjelju ne otkliže u...(;mal ne reko!)

Žarko Nižić

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Je li nam bijeg jedina preostala borba? Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
Nikad ne reci nikad! Ružica Zeljko
ljubuski.info
Nikad ne odustaj! Ružica Zeljko

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari