Luburić jedini krivac za neplaćanje doprinosa!?

ljubuski.info

Je li neplaćanje doprinosa i poreznih dugovanja od strane Vlade ZHŽ od 2012. - 2015. godine bio isključivo hir i samostalna odluka bivšeg ministra Ministarstva financija ZHŽ Radoslava Luburića iz Studenaca? Je li to bio usmeni dogovor s premijerom Zdenkom Ćosićem i ostalim ministrima ili Zdenko Ćosić i ostali ministri o tome nisu imali pojma, pokazati će vrijeme.

Ali, prema sadašnjim saznanjima nikakvog pisanog akta u Vladi ZHŽ da se doprinosi u navedenom periodu ne uplaćuju nema, pa se u pravnim krugovima čuje kako će zbog toga odgovornost pasti samo na Radoslava Luburića.

Da bude još gore, izgleda da bivše kolege Luburiću okreću leđa, što pokazuje jedan mali isječak iz sljedećeg dokumenta u kojem stoji da je za plaćanje doprinosa odgovorno samo Ministarstvo financija ZHŽ:

Čak se doznaje da postoje izjave u kojima odgovorne osobe u bivšoj Vladi ZHŽ i drugim institucijama (članovi HDZ BiH) navode da nisu imale pojma da Ministarstvo financija, odnosno Radoslav Luburić ne uplaćuje doprinose i druga porezna dugovanja sukladno federalnim zakonima, pa tako niti ne osjećaju odgovornost.

Obzirom na visinu poreznih dugovanja za ovo kazneno djelo je predviđena kazna zatvora u trajanju od minimalno tri godine.

Glas naroda

moj rade dobro ti ga miloklizno utraše prijatelji iz stranjke

Šuknuše mu ga "ono do jaja"!
Tako će proć mnogi lizo[ * neprimjereno * ]i koji dan danas krivotvore razne dokumente na usmeni nagovor "šefova".
Slijede nove kaznene prijave....

Barbi je ovo ko zna koja žrtva čovjek da je bio u NDH ili PARTIZANIMA sve bi streljao.Moji glasači za Barbarića niste skužili sa kim imate posla to vrijedi i za članove HDZ-a.Barbarić je najveće zlo koje nam se događa

zašto mislite da je žrtva, pa on nije ljudima plaćao doprinose, oni su žrtve, a ne on

Dok je Ivic Brkic ovo radio nije bilo drzave a ovaj papak mislio da moze vjecno

Made in Zenica!!!

Sada će Rade pomalo i u grad, treba lobirati brzo će izbori, pa jel itko čuo za ovoga od izbora ili treba u Drinovce ići da ga se vidi

Ovo je sve Barbino djelo,ovo su njegove žrtve da je 1948 godina slalo bi se na goli otok.Od rata naovamo do prije 12 godina opelješili su nas LUČIĆ i sad zadnjih 12 godina pelješi nas BARBARIĆ.Dva zla u 20 godina opustošila su Ljubuški i stigle su nas valjda neke kletve.Oni su za loš položaj Ljubuškog krivi ostali su svi male mace i njihovi proizvodi.
ZNA SE

Nije nikad smio biti ministar financija ZZH kao niti ovaj Zdravko Boras i Toni Kraljevic ali zna se

Onda je i Toni Kraljević u problemu,doprinosi,neplaćene presude jutros u Večernjem listu u HNŽ isplaćuju se milijuni po presudama i to sporazumom
Ovi naši nisu nizašta,ljubušak u mostaru plaća sve a ovi ovdje našima ništa
Nek im je na čast

Rade Luburić je platio sve doprinose u svom mandatu.
Druga stvar je što je Rade naslijedio Lijanovićev-Baklilin i Jurišićev lopovluk.
Tada doprinosi nisu plaćeni i vuku se jo od tada, što se prešućuje.
Kraljević također, redovno uplaćuje tekuće doprinose i svaki mjesec uplaćuje i zaostale koliko proračun dozvoljava.
Na kraju bitno je da je Lijanović čist.
Rade može mirno spavati po pitanju za koji ga zlonamjerno prozivate, jer je uplatio više doprinosa u svom mandatu nego što je proračunom bilo predviđeno.
Samo nek se zna.

Kako ste vi iz HDZ-a sretni sto ste imali prekid vlasti u zupaniji od ovih Lijanovici HSP HDZ 1990 koji su takodjer bili slabi ali 23 godine se pitate

Dečki iz financija pogledajte kato to u hNŽ radi Nevenko Herceg pitajte ga za koji savjet pa naš je Ljubušak

Koji Nevenko Herceg 'kukavavatimajka'...Proračun HNŽ-a je skoro 200 milijuna KM i nemaju, za razliku od ZHŽ-a, niti pfeninga duga prema Poreznoj...Porezna jedina može blokirati Županiju, tužbe ne.Kraljević pametno rješava doprinose.Herceg se jeftino naslikava a tužbe je već mogao rješiti i ne prodavati fore...Svaki dan u novinama, na portalima...uh...Narcisoid.

Uplatio ili ne rade nije čovjek za zatvora ali je problem kad se daju financije osobi koja nije kompetentna da vodi zemljoradnicku zadrugu a ne financije...to je isto dat slijepcu da vozi ferarija..

Rade je bio ministar sa poznatom uzrečicom NEMA PARA
Isto to sad radi Toni Kraljević koji imidž pegla dajući malo mrvica socijali
Nema para hadžija za sitnu raju
Odstrel u HDZ-u se događa kad siđeš sa pozicije i više nisi bitan
Ovi dok su u vrhu slave nikoga oko sebe ne vide probude se tek kad oslabe politički

Njegova uzrečica je bila Krivi su oni odozgora, misleć na federalnu vlast: Eto ion je sad odozgore zastupnik u federaciji. Ko mu je sad kriv oni odozdole ili odozgore.

Koji Rade, koja plaćanja...Sve kasnilo, rječnik oskudan, djela isto...Kraljević upečatljiv u izrazu, kaže može ili ne može...Ali, ništa ne kasni.

Ljudi tužbe i goni do strazbura

Radi je za njegovu nesposobnost svak kriv..i ovi odozgo i ovi odozdo...steta sto jos cetiri godine nije bio ministar,prava steta..

Luburić jedini krivac za neplaćanje doprinosa!?
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari