promo

Ljubuški

Turisti lutaju ljubuškim cestama

zbunj

Pitali jednog trgovačkog putnika; kako se snalazi u svim tim gradovima, i kako to da se nikad ne izgubi ili zaluta, jer tako brzo u njima obavi sve poslove? On im kaže da za njega nema kompliciranih gradova; "komplicirani mogu biti samo ljudi ako se na njih oslanjate!"

Mještani Prologa gotovo mjesec dana bez vode

Mještani sela Prolog, točnije zaseoka Njiva, nemaju vode gotovo mjesec dana, točnije s jučerašnjim danom 26 dana. Čak 25 kućanstava ovog mjesta bez vode muku muči, posebno zadnjih dana kada je zbog vrućina postalo gotovo nemoguće živjeti bez nje.

Za propast Ljubuškog krivi su naši kradljivci

slikovni prikaz

HDZ BiH se ovih dana odlučio zahvaliti Ljubušacima za sve što je ovaj grad učinio stranci i za ljude ove stranke. To je baš lijepo, kulturno, dostojanstveno i kršćanski. Na najčitanijem lokalnom portalu (isključivo su ciljali ljubuski.info) objavili su Google oglas s riječima "Hvala Ljubuški!

Širokobriješki HDZ preko Ivana Brkića i R. Luburića ruši Barbarića, Mišetića i HDZBiH Ljubuški

slavlje

Ljubuški je na koljenima, no ni Široki Brijeg nije daleko, a naša Zapadnohercegovačka županija je u stanju kakvom je Ljubuški bio prije pola godine.

Račune općine ovršuju "sudski kombajni"

Izgleda kako je i u općini Ljubuški došlo vrijeme žetve, pa se nekoliko sudskih kombajna obrušilo na "općinsku oranicu". To je pravi razlog zbog čega nema plaća općinskim službenicima, a ni djelatnicima javnih ustanova.

FUP potvrdio - dokumentaciju oko Native proslijedili Tužiteljstvu ŽZH

palac gore

Federalna uprava policije je, preko svog glasnogovornika, informirala javnost kako je izuzeta dokumentacija oko slučaja "Nativa" predana Tužiteljstvu ŽZH.

Može li sporazum s radnicima spasiti općinu i JKP Ljubuški?

zgrada

Sutra će se na dnevnom redu OV Ljubuški naći zahtjev radnika i Uprave JKP, koju zastupa Josip Brkić oko postizanja rješenja za rad komunalnog poduzeća, čije financijsko stanje ugrožava općinu Ljubuški.

FB

Audio/Video

Posljednji komentari

Kažeš meni obraz [ * neprimjereno * ]ca... Eto ja sam ti kao totalni neznanac prišniji od tvoje žene ako je imaš i ti bi mene zaposlija prije nje....
Dodan prije: 48 minuta 58 sekundi
<Za ovog što piše o zapošljavanju žene> Pa kakav bi to čovik bija kad ne bi pomoga svome bližnjemu. Onaj ko neće pomoći svome bližnjemu (ženi,...
Dodan prije: 2 sata 59 minuta
<Za ovog što piše o zapošljavanju žene> Pa kakav bi to čovik bija kad ne bi pomoga svome bližnjemu. Onaj ko neće pomoći svome bližnjemu (ženi,...
Dodan prije: 3 sata 10 minuta
sve točno izgovoreno a vi oporbo patite! je bolan samo smo tebe čekali da mu poviriš iz guz-ice.
Dodan prije: 3 sata 14 minuta
sve točno izgovoreno a vi oporbo patite!
Dodan prije: 3 sata 45 minuta