promo

Ljubuški

Općinski sud u Ljubuškom o predmetu Nativa - općina u blokadi

zgrada

U zadnjih godinu i pol više smo puta informirali javnost o stanju po općinske financije u tzv. slučaju "Nativa".

Politički nametnute pravno-financijske nebuloze javnih poduzeća

Ovo što ćete pročitati nije nikakav predizborni članak već gola istina, koju možete provjeriti kod Županijskog suda i Općinskih sudova u Ljubuškom i Širokom Brijegu, te Federalnom i Županijskom Tužiteljstvu.

OV Ljubuški - Barbarić nema pojma što se događa u JKP Ljubuški

Sve točke dnevnog reda današnje sjednice OV Ljubuški su usvojene. Parkovi d.o.o. će se zadužiti za 150.000 KM, promijenjen je statut poduzeća i odluka o osnivanju usprkos što poduzeće nema valjanog ravnatelja i što ga nadgleda privremeni Nadzorni odbor.

Primanja županijskih političara preusmjeriti rodiljama!

Slaven Bevanda, zamjenik predsjednika Hrvatske republikanske stranke kaže kako ova stranka traži racionalizaciju javne uprave, tj. ukidanje privilegija izabranim političkim dužnosnicima u županijama. Za početak, Hercegovačko neretvanskoj i Zapadnohercegovačkoj (HNŽ i ZHŽ).

Ljubuški pred financijskim slomom

Već nekoliko mjeseci plaće u općini Ljubuški kasne. Djelatnicima se isplaćuje samo njen neto dio, dok su doprinosi ostavljeni za neko drugo vrijeme ili dok Porezna uprava ne blokira račun općine po uzoru na Široki Brijeg.

JP Parkovi podiže kredit od 150.000 KM za kojeg će jamčiti Općina

drvosječa

Općinski vijećnici još nisu dobili dokumentaciju pred sljedeću sjednicu OV Ljubuški, koja bi se trebala održati od srijede do petka.

Ljubuški sufinancira prijevoz učenika

Dana 25. kolovoza 2014. godine, Općinski načelnik donio je Zaključak broj: 02-38-1500/14 o sufinanciranju troškova prijevoza učenika osnovnih i srednjih škola na području općine Ljubuški u školskoj 2014./15. godini.

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Dugine planine u Kini
Otići ili ostati? Z.S. [ bljesak.info ]
Diplome iz "večernjih škola" fra Mario Knezović [ fratar.net ]
fra Dado
Ne boj se Dado! Žarko Nižić

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

gomila
Kada ćese, napokon, intelektualci opismeniti i shvatiti da stećci nisu srednjovjekovni nadgrobni spomenici, već njihov početak seže daleko u antičko...
Dodan prije: 15 sati 12 minuta
u kolicima
znači samo tko je do 2004 dobio i sredio mirovinu njih se ne dira, baš zanimljiva šema, ovi što su obolili u ratu a da nisu znali, znači oni nisu...
Dodan prije: 1 dan 10 sati
Tomislav Karamarko jučer u Kupresu javno podržava HDZ i Dragana Čovića sudionika svih financijskih afera u Hrvata u Bosni I Hercegovini od '90...
Dodan prije: 1 dan 18 sati
Trebali su biti davno uhićeni i procesuirani a sad na sudu ako dokažu nevinost svaka im čast
Dodan prije: 1 dan 23 sata
Pa moj Ujro nelegalne su tvoje potvrde o okolnostima stradavanja koje si ti i takvi ko ti potpisivali za 200-250 eura. A dok si prima invalidninu...
Dodan prije: 2 dana 11 sati