Ljubuški

Kašče nije zapostavljeno ni zaboravljeno

Posljednjih nekoliko tjedana i mjeseci plasiraju se, preko lokalnih portala neistine i laži o tome, kako je Kašče, naselje u MZ Šipovača-Kašče, zapostavljano od strane Općine i Mjesne zajednice, što nikako ne odgovara istini.

Koliko su "javne" javne nabavke Javnog poduzeća Parkovi?

Ustupljena dokumentacija o javnim nabavkama za kupnju uređaja za izradu kartica za parkiranje pokazuje kako javne nabavke u poduzeću Parkovi nisu transparentne ni javne, nisu objavljenje na portalu Agencije za javne nabavke BiH, kao što je propisano za sve druge javne nabavke.

Općina više ne može isplatiti plaće

Na posljednjoj sjednici Općinskog vijeća Ljubuški dopušteno je zaduženje općine za održanje likvidnosti u visini 300.000 KM. Ali, od tog kredita izgleda nema ništa zbog više blokada općinskih računa u iznosima od nekoliko milijuna KM.

Komunalno kanaliziranje novca u ljubuškim Parkovima!?

Ne možeš vjerovati za ovo što se događa u Ljubuškom. Prije godinu i pol u Ljubuškom je registrirano novo komunalno poduzeće. Voda ima cijenu od 2 KM za metar kubični.

Peticija protiv poskupljenja vode: Hoće li vlast ispraviti pogrešku?

Ljubušaci ne odustaju od namjere da Općinska vlast povuče Odluku o poskupljenju vode. Od danas do petka građani potpisuju peticiju protiv novih cijena koje su već stupile na snagu. Nove cijene pitke vode i do 60 posto su veće nego u drugim gradovima BiH.

Mladež HDZ BiH Ljubuški traži sastanak povodom stanja u Ljubuškom

Predsjednik općinske organizacije mladeži HDZ BiH Vedran Markotić prošlog tjedna je u krugu svoje stranke zatražio što skoriji sastanak povodom teškog gospodarskog stanja u općini Ljubuški.

Peticija protiv poskupljenja vode

Ljubuška Udruga mladih "Agape" organizira potpisivanje peticije protiv poskupljenja vode od 20. - 24.04.2015. od 10:00 do 13:00 sati i između 17:00 do 19:00 sati kod zgrade Općine u Ljubuškom.

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

Ljubuški
Koji veliki čovjek je to rekao?Jeli to možda Pukovnik HOS-a Mladan Bošnjak zvani kobila zapovjednik CED-a ili Pukovnik HOS-a Ante Luburić...
Dodan prije: 1 sat 52 minute
Nemoj govorit u množini, jer nežele svi biti članovi stranke/a. Zašto ovi u Metkoviću nisu u stranci ili ovi u Vrgorcu??? U Metkoviću Most Nezavisni...
Dodan prije: 4 sata 31 minuta
HT mostar ćeš moći preuzeti ali ga je SDP preko Prlića ogulio ko bananu.A što se tiče Aluminija i Elektroprivrede, tu možeš samo svirati frulicu.
Dodan prije: 6 sati 3 minute
Treba mu dati mandat barem jos 50 godina..on je neunistiv:)
Dodan prije: 7 sati 36 minuta
HT Eronet je osnovan u Ljubuškom i ZNA SE dobro tko je autor slijedećih događanja i ovo danas u Ljubuškom je posljedica toga
Dodan prije: 7 sati 51 minuta