Ljubuški

Javni poziv za dostavljanje prijedloga za investiranje - Plan kapitalnih investicija

Na temelju članka 2. Pravilnika o načelu i načinu podnošenja prijedloga za investiranje Plana kapitalnih investicija općine Ljubuški, broj 02-28-166/13, općinski načelnik Općine Ljubuški, objavljuje:

Ljubuški obrtnici prije 86 godina

duhanska

U Adresaru SHS iz 1929. godine zastupljeni su bili i obrtnici iz Ljubuškog. U nacionalnom adresaru iz te godine navodi se da su na lokalnom sajmu (12-14.06.) te godine bile zastupljene mnoge osobe, pa smo se odlučili podsjetititi davnih vremena općine Ljubuški.

Posebna regulaciji prometa za uočnicu i blagdan sv. Ante

procesija

Posebna regulacija prometa počinje 12. lipnja 2015. godine u 14:00 sati i traje do 14. lipnja 2015.godine do 6:00 sati :

Herceg: "Vjerujemo u pozitivan odgovor na peticiju"

Mladi imaju najmanje za izgubiti ukoliko jasno i glasno pokažu neslaganje s političkom klimom u njihovoj sredini, koju nekad kreiraju tako drastične i besramne odluke vlasti.

Natječaj za dodjelu Koncesija na poljoprivrednom zemljištu na području općine Ljubuški

panorama

Na temelju članka 8. Zakona o koncesijama ("Narodne novine Županije Zapadnohercegovačke", br. 13/13) i članka 5. Odluke o pokretanju postupaka o dodjeli koncesije za korištenje poljoprivrednog zemljišta na području općine Ljubuški ("Službeni glasnik općine Ljubuški", br.

Predstavnici EUFOR-a posjetili JKP Ljubuški

plakat

Predstavnici EUFOR-a iz Mostara Rafael Brack i Kischtopher Hostettler jučer su posjetili JKP Ljubuški i slijedom zanimanja za stanje u ovom komunalnom poduzeću u stečaju.

Ljubuškom 385.000 KM za održavanje lokalnih cesta

rupe

Za tekuće održavanje cesta u Zapadnohercegovačkoj županiji ove godine će biti utrošeno 320.000 KM manje nego prošle godine, stoji u financijskom planu Javne ustanove Ceste Zapadnohercegovačke županije za 2015. godinu koji je nedavno usvojen na sjednici Vlade ZHŽ-a.

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Obitelj na udaru organizirane prostitucije Danijel Ivanković / dnevno.ba
Gospe, ne ostavljaj nas! Iva Vukšić [ dnevno.ba ]
Što je nama deset malih smrti? Berislav Jurič [ bljesak.info ]
Roberto Salinas Price - knjige
Grci kradljivci Troje Radoslav Dodig

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

Hrvatine sa ćiriličnom diplomom u stranačkim ugostiteljskim odajama kroje nam "politiku" koja daje rezultate vidljive svuda oko nas! Da,...
Dodan prije: 37 minuta 10 sekundi
plakat za plakat
Isti ovi pohlepnici će podići ruke i izglasati mjere štednje na štetu običnih ljudi koji i sada krpe kraj sa krajem.....
Dodan prije: 43 minute
uhićenje
tocno tako...na popisu du i iz ljubuskog ih ima 29
Dodan prije: 44 minute 56 sekundi
plakat za plakat
ti i takvi kao ti trebate svaki dan na ispovjed. kradeze
Dodan prije: 1 sat 13 minuta
promo
Za: Ibjek To ti i tvoji lezilebovići i hoćete da mi vamo radimo a tu trošimo. e nećete lop-ovi. Čuli da vas pustimo, e nećemo dok pušemo puvat ćemo...
Dodan prije: 1 sat 16 minuta
mailto