Ljubuški

Tužiteljica Vesna Ćavar "časti" Barbarića Red Bullom!?

Niti 16 mjeseci nakon što su agenti SIPA-e izuzeli dokumentaciju iz tzv. slučaja Nativa i 30. svibnja 2014. godine dostavili je Tužiteljstvu ŽZH na dalji postupak, glavna tužiteljica Vesna Ćavar nije pokrenula zakonom predviđene radnje na provođenju istrage.

Načelnik Barbarić: Ne radi se o masovnom odlasku kao nekad

O odlasku i "curenju" Hrvata iz BiH ne samo tijekom i neposredno nakon rata, govori se više ili manje svih poratnih mirnodopskih godina.

Na Buturovici otkrivena helenistička zidana grobnica

Kula

Na širem pojasu Butorovice, iznad Ljubuškog, otkrivena je monumentalna suhozidna grobnica koja svojom organizacijom, dimenzijama i prilozima predstavlja novo poglavlje u proučavanju povijesti lokalnog ilirskog stanovništva.

Alba oprala ulice uprkos općinskom Uredu za komunalnu djelatnost

Komunalna akcija čišćenja pranja ulica izmamila je znatiželjne poglede i osmjehe građana Ljubuškog u subotnjim popodnevnim satima.

Tužbe starih radnika Doma

Dom za stare i nemoćne na Bučinama kod Ljubuškog još nije otvoren. Trebao bi zapošljavati prema pričama oko 40 osoba. Dom nije niti namješten, za što Federalna vlada treba izdvojiti oko 2 milijuna KM.

Netransparentnost, nezakonitost, zlouporaba ovlasti i položaja

Nevenko Barbarić je bio jako sretan što Ured za reviziju nije koristio riječi "zlouporaba" ovlasti i položaja zbog slučaja Nativa bez obzira što je kredit po odluci OV Ljubuški potrošio nenamjenski sa štetom po općinu ljubuški većom od 1.000.000 KM (to egzaktan primjer zlouporabe ovlasti i položa

Državne institucije utvrdile nezakonitosti i one su činjenica

mrak

Osim Ureda za reviziju institucija F BiH nezakonite radnje u općini Ljubuški utvrdili su inspektori SIPA-u. Prikupljenu dokumentaciju su proslijedili nadležnoj instituciji u kojoj su već godinu dana lomljena koplja oko zahtjeva da se sve zataška, što prema informacijama nije uspjelo.

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

stavite za dir,bivseg dir platnare Svitlaca Igu,hahaha
Dodan prije: 46 minuta 7 sekundi
Od interesa za Federaciju BiH? Znači ne smiju dirat ništa od čega adezeovci hapaju.
Dodan prije: 46 minuta 20 sekundi
Ni jedan prosvjetni radnik nije se zaposlio po znanju, sposobnosti niti po realnom i poštenom natječaju već priko veze i uz "blagoslov"...
Dodan prije: 1 sat 45 minuta
Tko koga tu p r c a
Dodan prije: 2 sata 27 minuta
Sram nek vas bude prosvjetni radnici, lezali ste cijelo ljeto, primali placu za svoj nerad a sad kad bi se trebalo malo ustat, otic 2 do 3 sata u...
Dodan prije: 3 sata 28 minuta
mailto