promo

Ljubuški

Stečaj JKP Ljubuški - ročište 5. studenog. U Vrgorcu raspušteno Gradsko vijeće!

Stečajni sudac Općinskog suda u Širokom Brijegu Boris Galić za 05. studeni je zakazao ročište po pitanju zahtjeva radnika za pokretanje stečajnog postupka.

Ljubuške mažoretkinje počele s radom

mažoretkinje

U subotu 11. listopada održan je prvi trening ljubuških mažoretkinja u organizaciji Plesnog kluba "Paganini".

Članice kluba nisu krile oduševljenje prvim svladanim tehnikama s mažoret štapom.

Istražne radnje Tužiteljstva i MUP-a ZHŽ po predmetu JKP Ljubuški

Od Tužiteljstva ZHŽ su zatražene informacije o stanju predmeta, koji se odnose na područje naše općine i Županije. Ti su predmeti od iznimne važnosti za općinu Ljubuški, cjelokupno pučanstvo a, osobito, za djelatnike općinskih službi i javnih poduzeća, koji ne primaju plaće.

Odvjetnici radnika JKP sigurni u uspjeh

sjednica OV

Pravni tim radnika JKP Ljubuški je apsolutno siguran u pozitivan uspjeh sudskih tužbi i apelacija podnijetih sudovima oko oduzimanja djelatnosti vodoopskrbe sa JKP Ljubuški na poduzeće Parkovi.

Djelatnici zabrinuti, načelnik ne dolazi na posao

Zbog financijskog stanja, koje se iz dana u dan pogoršava, djelatnici općine Ljubuški su sve zabrinutiji. Neredovite uplate plaća bez  doprinosa u zadnjih pola godine su samo početak dugotrajne agonije.

Obnovljeni Pročistač od sutra počinje s probnim radom

prečistač

U razdoblju od 01.09.2014. god., na implementaciji projekta Rekonstrukcije i proširenja postojećeg uređaja za pročišćavanje otpadnih voda općine Ljubuški, pristupilo se zahvatima uređenja biološkog dijela uređaja.

Nastavak ugradnje rasvjete u Šipovači

Početkom prošlog mjeseca, u dijelu Šipovace je uključena ulična rasvjeta, uključeno je ukupno oko 40-ak rasvjetnih tijela.

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

Jesu domaćini bili bolji, ali ni Posušje se nije dalo.
Dodan prije: 1 minuta 24 sekunde
glas
Nisu zbog nepismenosti liste pogrešne već su ljudi izlazili na izbore i prekrižili cijeli list jer im je dosta ovakvih biračkih spiskova gdje se...
Dodan prije: 43 minute 20 sekundi
priča
Pa pustite, vidjet ćemo šta će biti. Iskreno nisam politički obojena, ali eto drago mi je da su ovako nadmoćno pobjedili, jer niko se neće pravdat ,...
Dodan prije: 45 minuta 28 sekundi
priča
Kako se razdvajaju pametni i školovani od ovih drugih ,pametni.?
Dodan prije: 1 sat 4 sekunde
u uredu
Može li se kao roditelj utjecati da te školske knjige doista uredno kruže iz godinu u godinu iz ruke u ruku?Ako bogate zemlje to mogu zašto mi...
Dodan prije: 1 sat 2 minute
mailto