Ljubuški

Tužbe starih radnika Doma

Dom za stare i nemoćne na Bučinama kod Ljubuškog još nije otvoren. Trebao bi zapošljavati prema pričama oko 40 osoba. Dom nije niti namješten, za što Federalna vlada treba izdvojiti oko 2 milijuna KM.

Netransparentnost, nezakonitost, zlouporaba ovlasti i položaja

Nevenko Barbarić je bio jako sretan što Ured za reviziju nije koristio riječi "zlouporaba" ovlasti i položaja zbog slučaja Nativa bez obzira što je kredit po odluci OV Ljubuški potrošio nenamjenski sa štetom po općinu ljubuški većom od 1.000.000 KM (to egzaktan primjer zlouporabe ovlasti i položa

Državne institucije utvrdile nezakonitosti i one su činjenica

mrak

Osim Ureda za reviziju institucija F BiH nezakonite radnje u općini Ljubuški utvrdili su inspektori SIPA-u. Prikupljenu dokumentaciju su proslijedili nadležnoj instituciji u kojoj su već godinu dana lomljena koplja oko zahtjeva da se sve zataška, što prema informacijama nije uspjelo.

Barbarić: Kleveću i lažu!

Rad današnje sjednice OV Ljubuški se, kao i obično, sveo na monolog Nevenka Barbarića, koji se ponovno pravdao za sve što se događa u općini Ljubuški.

Ured za reviziju, pod pritiskom politike, prikrio stečaj općine Ljubuški

Krajem prošle godine Ured za reviziju institucija F BiH je donio odluku o planiranju revizije financije općine Ljubuški.

Do kraja godine tri novouređene zelene površine

Općina Ljubuški će do kraja godine dobiti tri nove, uređene, zelene površine.

Financije općine Ljubuški neistinite i nezakonite!

izvješće

Ured za reviziju institucija u FBiH sačinio je Izvješće o reviziji financijskih izvješća Općine Ljubuški za 2014. godinu kojima je dao negativnu ocjenu.

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Da nam živi, živi rad! Boris Čerkuč [ bljesak.info ]
Treba li (znati) čekati? Žarko Nižić [ dnevno.ba ]
Krajnje je vrijeme… Boris Čerkuč [ bljesak.info ]
Ministar i baba Žarko Nižić [ dnevno.ba ]

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

zastave
Štaćemo sa ovim Ljubušacim koji danas tuže HR za neke pare a među zadnjim su otišli u vojsku a prvi su kupili mirovinu za 10 000 maraka ?
Dodan prije: 5 sati 26 minuta
logo
a kakav si ti jado kradezeov ko koze biti gori od vas pokrali unistili kao vas nevenko i slicni njemu nemani ljudske tj zivotinjske
Dodan prije: 5 sati 36 minuta
logo
Da kod nas dođe papa Franjo vi bi ga bez ikakvih argumenata ili dokaza proglasili [ * neprimjereno * ]om ili prevarantom a jedina i prava istina je...
Dodan prije: 5 sati 47 minuta
ljudi o cem pricamo opet se duvan sadi i sverca znaci unazad 50 godina smo osli
Dodan prije: 5 sati 59 minuta
SDA HDZ I SDS su na vlasti isti oni koji su uzrokovali rat ratno i poratno plj.čkanje i da donesu zakone u kojima bi oni bili zatvoreni a pošten...
Dodan prije: 6 sati 1 minuta
mailto