Ljubuški

Nije šala: Naplata parkiranja počinje od 1. travnja

Na sjednici Općinskog vijeća Ljubuški, vijećnici, ali i javnost su upoznati s činjenicom kako se na području Ljubuškog planira uvesti naplata parkiranja na urbanom dijelu općine.

Počinje izgradnja kanalizacijske mreže u ulici Tomislava Ivčića

cijevi

Jučer, utorak 17.2.2015., počeli su radovi na izgradnji kraka kanalizacijske mreže u ulici Tomislava Ivčića u sklopu projekta izgradnja kanalizacijskog sustava u Ljubuškom.

Promet u ulici će biti obustavljan te će biti potrebno koristiti susjedne ulice.

Uspostava i zamjena zemljišne knjige za k.o. Ljubuški, Hrašljani i Cerno

karta

Na osnovu članka 63. i 67. Zakona o zemljišnim knjigama F BiH (Sl.novine F BiH, br.19/03 i 54/04), Općinski sud u Ljubuškom najavljuje uspostavu i zamjenu zemljišne knjige za katastarske općine SP Ljubuški, SP Hrašljani, SP Cerno.

Svečano obilježavanje Dana općine Ljubuški

panorama

U utorak 10. veljače 2015. godine započinje program svečanog obilježavanja Dana općine Ljubuški, Program traje do 16. veljače 2015. godine, a uključuje brojna zanimljiva događanja.

Kako se planira potrošiti općinski proračun?

Planirani proračun općine Ljubuški za 2015. godinu iznosi 9,690.500 KM. Od toga će se iznosa najviše potrošiti za rad općinskih javnih službi, 3,127.500 KM ili 33,31 %.

Ljubuški: Naselje bez adresa i brojeva

U Republici Hrvatskoj krajem 2014. službeno nema više adresa bez broja (b.b.). S druge strane u Bosni i Hercegovini nije takav slučaj. Ako se pogleda u telefonske imenike, registre i adresare i dalje su mnoge ulice u naseljenim mjestima b.b. Bosna i Hercegovina de facto je država b.b.

U Splitu predstavljena knjiga o stradanju naroda ljubuškog kraja

U dvorani dominikanskog samostana u Splitu, u organizaciji Hrvatske udruge "Benedikt" i Kulturno-umjetničke udruge "Sv. Kliment" predstavljena knjiga "Od Bleiburga do Ljubuškog - svjedočenja preživjelih", autora dr.

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

Ortopedov egoizam prilikom pisanja deklaracije za 6 zasjedanje hns nas je dovelo u losu poziciju kod druga dva naroda.moglo se to napisati i drukcije...
Dodan prije: 48 minuta 28 sekundi
na tenku
jel ovaj luka kežić zvani lučina iz cgrma u hosu poznat kao generalni zastupnik bijele tehnike i freza.većini ovih ljudi je obraz nepoznanica.
Dodan prije: 1 sat 6 minuta
lovac
kad ste sadili ruze onda je valja79
Dodan prije: 1 sat 9 minuta
lovac
kad ste sadili ruze onda je valja79
Dodan prije: 1 sat 9 minuta
na tenku
Necu ja nikakvih udruga, kad bi ja tamo dosa ne bi nikog pozna, a ne bi borami niko ni mene
Dodan prije: 1 sat 23 minute
mailto