Crnjaci

U Radišićima pronađeno ulje indijske konoplje, vrijedno 15.000 EUR

Postupajući u okviru akcije kodnog imena "Opijat", koja je zavedena s ciljem suzbijanja zlouporaba opojnih droga, policijski službenici PU Ljubuški došli su do operativnih saznanja da J. L. (50) iz Radišića uzgaja indijsku konoplju (lat.

Željka Bukmir tvrdi da nije imala pristup podacima

U Sudu BiH jučer je nastavljeno suđenje Željki Bukmir (32), koja se tereti da je 2011. godine, radeći kao pripravnica u Sudu BiH, zlouporabila položaj otkrivajući osumnjičenima za organizirani kriminal da im se prisluškivaju telefoni.

Skandal oko ljubuških natural buildera na EP u Barceloni

Na redakcijski mail portala Bljesak.info stigao je mail jednog čitatelja koji je želio ukazati na skandal koji je na Europskom prvenstvu u fitnessu održanom u Barceloni (19. listopada) navodno izazvao predsjednik Musclemania federacije za Balkan i bh.

CCI provjerava glasačke listiće nađene na Blidinju

listić

Centri civilnih inicijativa su potvrdili kako je stigla prijava o pronalasku glasačkih listića u Parku prirode Blidinje, te da su informacije proslijeđene u pravnu službu CCI-ja u Sarajevo, koja će izvršiti procjenu ove informacije.

Jeziva anarhija u pravosuđu

akcija

Još dok su ispijali pobjednički šampanjac izborni pobjednici u BiH su javnost pumpali bombastičnim najavama kako odmah po konstituiranju vlasti u BiH slijede povijesni reformski zahvati, ispunjavanje europskih uvjeta kompromisom oko slučaja 'Sjedić i Finci' i uspostave mehanizma koordinacije i an

Na Blidinju pronađeni bačeni glasački listići iz ZHŽ!

listići

Pedesetak bačenih, dobro očuvanih, glasačkih listića pronašli su, u nedjelju poslijepodne, planinari u Parku prirode Blidinje. Riječ o listićima namijenjenim za glasovanje u Zapadno-hercegovačkoj županiji.

Sud BiH optužio Tužiteljstvo za nepripremljenost i površnost

zgrada

"Bilo bi dobro da Tužiteljstvo BiH, umjesto što javnost kontinuirano obmanjuje svakodnevnim priopćenjima, snagu i energiju usmjeri na temeljito provođenje istraga, primjenu važećih zakona i edukaciju državnih tužitelja", navodi se u priopćenju za javnost Suda Bosne i Hercegovine.

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

zatvor
Sve će to narod poplaćati Igor Božović [ bljesak.info ]
Kako je Marin Čilić Hrvat, a Milan Bandić Hercegovac? Damir Pilić [ Slobodna Dalmacija ]
ključ u bravz
Koga da mi Hercegovci optužimo? Igor Božović [ bljesak.info ]
Krici izborne šutnje Krešo Vujević

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

Drago mi je da sam nakon dužeg vremena susreo nekoga tko je dosta razmišljao o homerskom pitanju! To ne mora značiti da Ti Ante dobro poznaješ...
Dodan prije: 2 sata 10 minuta
cvijeće i svijeće
i davor bandur treba upaliti svijeću andjelki granić jer je on njoj oduzeo pravo na život
Dodan prije: 3 sata 16 minuta
cvijeće i svijeće
i davor bandur treba upaliti svijeću andjelki granić jer je on njoj oduzeo pravo na život
Dodan prije: 3 sata 18 minuta
Necemo daleko otici ako se bavimo sta je ko rekao o Homeru i njegovom djelu !...Tu nisu argumenti . Nema nikakve znanstvene realnosi u proglasavanju...
Dodan prije: 3 sata 40 minuta
Bravo za miliciju.Ima penziju od desetak iljada kuna a x odabisa ovo proizvodi.
Dodan prije: 5 sati 6 minuta