promo

Crnjaci

Odvjetnici zatražili ukidanje mjera zabrane Lijanovićima

Sud BiH uputio je poziv odvjetnicima osumnjičenih u akciji "Meso/Brend" za izjašnjenje u vezi opravdanosti mjera zabrane, doznali smo u toj pravosudnoj instituciji.

Čak 600 tisuća bh. građana nema zdravstveno osiguranje

Da je BiH država apsurda, dokazalo se i na primjeru sustava zdravstvene zaštite. Zdravstveni sektor BiH sastoji se od 280 javnih zdravstvenih ustanova, 63 doma zdravlja, 16 bolnica i 2 klinička centra tercijarnog stupnja.

Federacija invalidima otela oko milijardu maraka

Savez osoba sa invaliditetom FBiH najavio je pokretanje tužbi protiv Vlade FBiH koja im je, kako su naveli na konferenciji za novinare, neustavno otela oko milijardu maraka. Pojedinačne tužbe podnijet će Općinskom sudu u Sarajevu.

Tuta u siječnu iznosi obranu za ubojstvo i otmicu u Ljubuškom

suđenje

Mladen Naletilić Tuta u siječnju bi trebao iznijeti svoju obranu na suđenju u kojem ga se tereti da je kao zapovjednik tzv. Kažnjeničke bojne HVO-a 1993. oteo Roberta Nosića u policijskoj postaji u Ljubuškom, te poticao na ubojstvo Damira Brekala 1995.

Lažni federalni inspektori naplaćuju kazne!

Federalna uprava za inspekcijske poslove upozorila je danas na pojavu lažnih "federalnih inspektora" na području Hercegovačko-neretvanske županije.

Među 14 optuženih za organizirani kriminal i promet drogama i dva Ljubušaka

tabla

Tužitelj Posebnog odjela za organizirani kriminal, gospodarski kriminal i korupciju Tužiteljstva BiH podigao je optužnicu protiv 14 osoba za organizirani kriminal i neovlašteni promet drogama.

Uvjetna kazna bivšem načelniku Posušja

Općinski sud u Širokom Brijegu je nepravomoćno na šest mjeseci uvjetnog zatvora s rokom kušnje od dvije godine osudio bivšeg posuškog načelnika Petra Polića, dok je dva mjeseca više dobila Mira Jukić, viša stručna suradnica u Službi za katastar i imovinsko-pravne

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Snaga života Žarko Nižić [ dnevno.ba ]
Analiziraj ovo Žarko Nižić [ dnevno.ba ]
Izvrnuta pamet "boraca" za nacionalna prava? akademik prof.dr, Slavo Kukić [ Dnevni list ]
Papin bijeg iz kukavičjeg gnijezda Žarko Nižić [ dnevno.ba ]
Političke papige Berislav Jurič [ bljesak.info ]

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

a što im je skuplji bakalar i suve smokve to ništa a?je ti usporedba maslinovo ulje,ss ne prdi dušeti sve im je prevara i sve sumnjiva datuma a...
Dodan prije: 33 minute 59 sekundi
Sad ce valjda biti bolje za nas koji smo vas podrzali. Ocekujemo isplate invalidnina i porodiljnih naknada,to ste nam obecali ako glasamo. Nema vise...
Dodan prije: 49 minuta 17 sekundi
Onda - ne vrijeđaj g amad!
Dodan prije: 52 minute 12 sekundi
Ne vrijeđaj [ * neprimjereno * ]!
Dodan prije: 53 minute 15 sekundi
Nakon 2 sjednice 4-1=3 zastupnika gđo Čuvalo. Svi ste zastupljeni u po jednom odboru, nemojte širiti laži, a to što su Vaši velikodostojnici Bakula,...
Dodan prije: 1 sat 4 minute