Crnjaci

Kako je iz Eroneta "zamračeno" gotovo 40 milijuna maraka

Marketinška afera u Bosni i Hercegovini poznatija kao slučaj "Gibraltar", teška desetine milijuna KM još uvijek je u istražnoj fazi.

Na udaru BiH više od 30 hrvatskih časnika

Tjednik Nacional objavio je imena više od 30 visokih časnika Hrvatske vojske i Hrvatskog vijeća obrane koja se nalaze na "udaru" Tužiteljstva BiH zbog sumnje u počinjenje ratnih zločina na teritoriju BiH.

Financijski interes ljekarni ispred medicinske struke i zdravlja građana

Umjesto reakcije nadležnih institucija na informacije o masovnom izdavanju i prodaji zamjenskih umjesto propisanih lijekova u Sarajevu, uslijedile su prijetnje sankcijama za liječnike koji su odlučili javno progovoriti o ovim malverzacijama.

U prometnoj nesreći poginula dva mladića iz Gruda

U nedjelju ujutro, nešto iza 3.00 sata, na regionalnoj cesti R419 Posušje - Rakitno dogodila se prometna nesreća u kojoj su smrtno stradale dvije osobe iz Gruda, potvrdio je dežurni županijski tužitelj.

Rasvjetljene tri krađe

PU Široki Brijeg rasvijetlila je dvije a PU Ljubuški rasvijetlila je jednu krađu.

Pokušaj iznude motiv postavljanja bombe pod automobil u Grudama

intervencija

PU Grude rasvijetlila je kazneno djelo Iznuda, koje je počinjeno na štetu 37-godišnjeg građanina, s prebivalištem u mjestu Sovići.

Policija deaktivirala bombu postavljenu na automobil u Grudama

U utorak, oko 9:25 sati, PU Grude zaprimila je dojavu 37-godišnjaka iz Sovića da je tijekom noći nepoznati počinitelj, ili više njih, postavio eksplozivnu napravu na njegovo motorno vozilo, a koje se nalazilo parkirano ispred obiteljske kuće prijavitelja.

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

Vrli komentatoru, kada nemaš argumenata onda počinješ prašiti ko čulasti ovan po jalovu guvnu. O rimskim cestama u Ljubuškom ima oko 700 stranica...
Dodan prije: 38 minuta 31 sekunda
Svaka čast i Nižiću kao i vama za vaš komentar.Na našu žalost sve istina i samo istina.Mogu shvatit sve samo ne jedno,ljudi koji u životu čine dobra...
Dodan prije: 51 minuta 41 sekunda
Je li ovo iz zadnjeg komentara stvarno istina, ne mogu vjerovati??????
Dodan prije: 1 sat 1 minuta
neka naša vlada objasni kako je za v.d komesara policije imenovala ratnoga dezertera milenka madunovića zvanog odeka koji nije ima nikakvi uvjeta da...
Dodan prije: 1 sat 13 minuta
Gos Žarko u pravu ste sto posto. Znajući vrlo dobro ovaj narod tvrdim vam da će na slijedećim izborima HDZ dobiti još više glasova. Tko god prati ovo...
Dodan prije: 1 sat 21 minuta