Crnjaci

Branko T. iz Šipovače prijavio prijevaru putem Interneta

U 16:20 sati Policijskoj upravi Čapljina prijavljena je prijevara putem internet bankarstva.

Naime, Branko T. (1945.) iz Šipovače (općina Ljubuški) prijavio je prijevaru na navedeni način, te da je ostao bez 2250 eura.

Rasvijetljene dvije teške krađe

PU Ljubuški rasvijetlila je dvije teške krađe, kojima je oštećenim građanima pričinjena velika materijalna šteta.

Razbijali kuće Bošnjaka kraj Ljubuškog i ostavili grafit "Radišćan Boys"

Ćamil Masleša, jedan od četvero mještana Drljajica, zabačenog sela na međi općina Čitluk i Ljubuški, kaže kako su on i njegovi sumještani šokirani prekjučerašnjim napadom vandala koji su došli u njihovo naselje i tamo im razbijali kuće.

JP Parkovi - poništen natječaj za direktora

ulaz

Natječaj za direktora u JP Parkovi d.o.o. od 2. rujna o.g. je poništen. U oglasu objavljenom na stranicama jednog dnevnog lista nisu navedeni razlozi poništenja, već samo formalna objava ovog čina.

U Širokom uhićen Jerko Ivanković a u Tuzli dopredsjednik NSRZB-a Mersed Šerifović

Pripadnici Federalne uprave policije priveli su bivšeg ministra te dopredsjednika NSRZB Jerke Ivankovića Lijanovića Jerku Ivankovića Lijanovića u ponedjeljak u Širokom Brijegu, neslužbeno doznajemo.

Akcija policije je po javljanju medija počela u šest sati ujutro.

Nova spektakularna pljačka prijevoza novca Unicredit banke

Više za sada nepoznatih, maskiranih osoba opljačkalo je u utorak, 22. rujna oko 13 sati blindirano vozilo zaštitarske agencije Sector Security iz kojeg su odnijeli još neutvrđenu količinu novca UniCredit banke, a u vatrenom okršaju ranjen je i jedan od zaštitara navedene agencije.

Lijanovićima ukinute mjere zabrane

Braća Lijanovići konačno se mogu okupiti na obiteljskom ručku, popiti zajedno kavu, doći u isto vrijeme u stranku. Sve to do danas nisu mogli, no sada mogu jer im je Sud BiH ukinuo sve zabrane, osim one na obnašanje dužnosti u obiteljskom poduzeću.

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

zgrada
Jozo, jozo, budući direktor doma.Jozo to elegantno priprema za sebe.Lipu priču za Matijaševića i za mladež, lipa priča sa Radojkom, još lipša sa...
Dodan prije: 1 sat 50 minuta
Ova mu je dobra "Homerolog".
Dodan prije: 1 sat 56 minuta
zgrada
Jozo B. je najjači, dobar sa nevenom, dobar sa tihom b.r.advicom, sa sda, sa sdp,sa vanzemaljcima, bogami je ko vegeta. I kad ne prođe završi u...
Dodan prije: 2 sata 4 minute
Nepotrebno mijenjanje imena. Ljubuški trenutno ima 103 ulice, 6 trgova i 1 park. Sada se predlaže smanjenje na 67 ulica, 2 trga i 1 park. Istodobno Š...
Dodan prije: 2 sata 39 minuta
ma parkovi rade svoj posao ljubomorni ste svi i okanite se papa
Dodan prije: 2 sata 42 minute
mailto