Vlada ZHŽ želi novi kredit od 5.000.000 KM

sjednica

Novca u proračunu ZHŽ kronično nedostaje, sve je izvjesniji novi rebalans, a kako bi "izgurala" ovu godinu potreban je kredit u minimalnom iznosu od 5.000.000 KM.

Kod komercijalnih banaka teško će Vlada ZHŽ uspjeti podignuti kredit bez čvrstog jamstva, pa je održano nekoliko sastanaka s ministricom financija F BiH Jelkom Miličević, u nastojanju da Federalna vlada bude jamac povrata kredita.

Informacija je pristigla iz vrha stranke u Širokom Brijegu.

Novcem bi se financiralo devetogodišnje školovanje i ublažilo dugovanje brojnim korisnicima socijalne pomoći. Ukoliko do realizacije kredita ne dođe, prema riječima visokog dužnosnika HDZ BiH moglo bi doći do problema s isplatom plaća do kraja ove godine.

Glas naroda

i šta nakon ovog kredita? postoji li kakav plan, strategija? koji d.ebili...

...kazu sadit ce cmilje haha

a šta to rade da bi dobivali plaću osim što se zadužuju.

Jesu oni fino obučeni, zalizani, fina auta, banketi, tajnice, vozači, telefoni, ukočenost kao da su netko i nešto, ali... za narod to su kao paraziti. Koriste samo sebi. Sve na kredit moja rano ljuta, narod ga treba vraćat. Jednom bi bilo dobro da to shvate, narod Županije netreba, suvišne su, beskorisne.

psi laju, karavane prolaze, av av av, av ........................

A koje karavane???

A kako su korumpirani a nesposobni,Nisu u stanju riješiti mučenje naroda bukom iz diska u centru LJubuškog.Tako su Vukovarce mučili u logoru nespavanjem.

Ovi paraziti će nas terorizirati do kraja.Cijedit će krpu dok god u njoj ima vlage.Kada mi svi iselimo u Njemačku doći će i oni za nama.Bit će zadnji koji će izić..valjda će ugasit svjetlo.

Sta je 5.000.000 na ovolike obveze i troškove, kap u moru....ukinuti županije hitno, propali smo ko Grčka...samo što nas ne stoji EU kao Grčku...narode pakirajte kofere dok svabo čeka raširenih ruku...

ma stas pakirat kad ide nabolje.......vidis da nas mame, cmilje da sadimo..bresplatno sve.....jeftin ulog,podjelit ce par miliona maraka sadnica....kad prispije,udarice namet i udesetetorostrucit profit..ali necete RAZBOJNICI

Hrpa parazita koji su sami sebi svrha!!!!

Da bi ukinuli županije,uvijet je da HDZ izgubi na izborima,neće oni sami sebi ništa ukinut, ni topli obrok kamoli nešto drugo!

Vlada bi trebala ugasiti sve škole u Županiji gdje idu na nastavu po troje, četvero djece u jedan razred.. Ta djeca nek idu u najbliže škole gdje ima dovoljan broj djece za nastavu..
Pa ljudi moji to ni Švicarska ne može financirat.. U Miletini nastava s dva učenika??? I tako redom po selima... Toliko učiteljica, nastavnika, profesora... Trebate dat otkaz bar 30% nastavnog kadra da bi županija mogla malo prodisat.. Srežite troškove na maksimum... Kakvi krediti više...

ne treba gasiti škole treba lijepo ostavit sva službena vozila gospoda ministri i ostali mogu doći sa svojim na posao oduzet službene mobitele, oduzet kartice itd. i eto uštede,

Troškovi su srezani na makimum, tupko a plaće na minimum

Di su vam pare za sudske presude po tužbama prosvjete i policije.Koga ste procesuirali zbog grubog kršenja kolektivnih ugovora?

Ovde pod hitno treba ugasiti, zupaniju,opcinu, sud ,poštu,eronet,elektro,cips i mup , ne znam cemu to sluzi nego za čerupanje očerupanih , koji ne mogu preživjeti ...

Neće oni sami sebi ukidat privilegije ,to vi trebate učinit na IZBORIMA!

Ma kakvim izborima??? Pa da i netko drugi dobije vlast neće smanjivati broj fotelja - ne bojte se... A i u to smo se uvjerili prije nekoliko godina. Izbori u biti ništa ne mijenjaju. To narodu mora biti jasno. To su samo predstave koje njima daju legitimitet da rade to što rade.

Založite svoju imovinu kod banke i eto para. Pa ćete uredno vraćati kredit.

najpametniji komentar otkad pratim ovaj portal svaka čast

Vlada ZHŽ želi novi kredit od 5.000.000 KM
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari