Produžen pritvor 'Arafatu' i ostalima

ljubuski.info

Sud BiH je uvažio prijedlog Tužiteljstva BiH, odnosno tužitelja Džermina Pašića te uhićenim u akciji 'X' Goranu Nižiću, Marku Nižiću, Jozi Markiću, Ferdi Vukoji, Mihaelu Menalu i Željku Brkiću produžio mjeru pritvora za još dva mjeseca.

Pritvor im je produžen iz razloga što bi boravkom na slobodi mogli pobjeći i tako postati nedostupni pravosuđu naše zemlje, utjecati na svjedoke i ponoviti kazneno djelo.

Branitelji osumnjičenih, odvjetnici Josip Rudeš, Nada Dalipagić, Irena Pehar, Senad Dupovac i Ana Primorac, umjesto koje je u Sud na ročište pristupio odvjetnik Vlado Adamović zatražili su da Sud odbije prijedlog Tužiteljstva te osumnjičene pusti na slobodu. Odvjetnici su svoje zahtjeve obrazložili time što tužitelj do sada nije pokazao osnovanu sumnju da su osumnjičeni počinili kaznena djela za koja ih se tereti.

U krajnjem slučaju, odvjetnici su predložili da se prema osumnjičenima odrede mjere zabrane. Vijeće Suda BiH na kraju se priklonilo zahtjevu Tužiteljstva. Osumnjičeni su uhićeni sredinom mjeseca veljače ove godine , a istražitelji sumnjaju da je organizator grupe bio Goran Nižić zvani Arafat koji je u periodu od 2012. godine do dana uhićenja s ciljem pribavljanja protupravne imovinske koristi organizirao grupu radi krađe skupocjenih vozila te njihovog krijumčarenja i prodaje u našoj zemlji i Republici Hrvatskoj i Srbiji. Grupi su pristupili ostali osumnjičeni i svako je imao točno određene i podijeljene uloge i zadatke.

Sumnja se da je ova grupa odgovorna za više desetaka krađa skupocjenih automobila.

Akcija 'X' je izvedena u suradnji s pripadnicima Obavještajno-sigurnosne agencije BiH i policijskim službenicima Granične policije BiH, MUP-a Sarajevske, Hercegovačko-neretvanske i Zapadnohercegovačke županije. Izvršeni su pretresi objekata na deset lokacija.

Glas naroda

Arafat je osudjen za kradju vozila u splitu garaza puna djelova treba im oduzet imovinu isto kosto su oni oduzimali i krali auta

Arafat je gospodin covjek koji uvjek hoce pomoc

I zato može krast?

Koje selja.čine zatucane žive u nas u Ljubuškom. Dobro ikako ovo funkcionira.

Dasta neg dobar pomoga je ljudima da ostanu bez auta

Stvarno se svakakve bagre nakotilo kod nas...

pomoći će njima rodijak caja

otkad su u zatvoru narod mirno spava

di ću sad dilove uzimat za bemburu moram tomiću davat duplo, puštajte ih što prije

čekam dan kad že om čović i njemu slični društvo pravit

Dobri su to momci...

Viktoru sad medi...ima za odanja i bjelana..

kad vidis s kim se naslikava po fb vidis kolka je riba :D

najlipse mu je metla stala kad u vrgorcu radija u komunalnom ,tu sliku nisam vidija,

Komunalac viktor..dobro mu stoji

Hajde prestanite vise pisat o ovim slučajevima Ljubuškim,kad pročitam arafat Viktor i njemu slični dodje mi zlo,to su neodgojena,neodgovorna,bezobrazna drcina koja ništa ni neznaju Radit već krast,jer su nesposobni za bilo šta drugo! Sad kad znate tko je krao,kome je ukraden auto,nek otidje do Viktora i slomi mu svaku kost,tako i do Arafata! Ljubuški je postao grad lešinara zbog Viktora i njemu slični..oni naprosto smrde kad prodju samo kroz grad

Ovo je bagra ali nisu puno gori od ovih sto kradu proracun dvadeset pet godina

Ima on svoju mirjanicu ..ona se ponosi svojim viktorom..

Ima on svoju mirjanicu ..ona se ponosi svojim viktorom..

Na žalost i ponosi jer su iste pameti hah

Dije puljic moler smrad nek oboji celiju za goste ima sad temu za trac

Nemoj tako...sad ce on biti puljicev Zet..

Je li slučajno ovaj brkić iz Vitine kod ambulante,

akcija X6

Nadam se da će brzo izać vani.

Banda lopovska.

Produžen pritvor 'Arafatu' i ostalima
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari