Hrvatska uvodi "covid putovnice", u BiH sve više krivotvorenih PCR testova

ljubuski.info

Hrvatska radi na bilateralnim dogovorima o lakšem prelasku granica za cijepljenje protiv Covida-19 bez PCR testa, kako bi se olakšao promet u turističkoj sezoni, potvrdio je Davor Božinović, šef nacionalnog stožera Civilne zaštite.

Radi se o osjetljivoj materiji jer se u Europi smatra da ne bi trebalo doći do diskriminacije. I mi ćemo se postaviti praktično. Razgovarali smo s Ministarstvom turizma. S jedne strane je još prerano istrčavati. Sigurno će se razgovori intenzivirati da vidimo kako učiniti sve u našoj moći da bi se turizam pokrenuo da zabilježimo uspješniju turističku sezonu od prošle. Ostvarili smo oko 50 posto rezultata iz rekordne 2019. i po tome smo ispred svih naših prijatelja iz Europe i izvan. Možete biti uvjereni da o tome razgovaramo i da ćemo naći pravi put i kroz bilateralne kontakte učiniti sve da nam sezona bude što uspješnija, izjavio je Božinović.

Kako se neslužbeno doznaje, u utorak će se održati sastanak Europske komisije na temu Covid putovnica, kako bi se što prije definiralo kako će se ovog ljeta putovati u unutar Unije, ali i šire.

Hrvatska je dosad čekala zajedničko rješenje EU, za razliku od nekih drugih članica koje su već potpisale sporazume na svojim emitivnim tržištima.

Grčka, koja je još prije mjesec dana prva pokrenula pitanje covid putovnica na razini EU dosad je potpisala sporazum s Izraelom, kao i Cipar, a sada najavljuju sporazum s Velikom Britanijom.

Ključno pitanje koje se želi riješiti covid putovnicama je pitanje troškova, koji će biti visoki za sve one koji bi se trebali testirati prije i nakon putovanja.

Što se tiče Bosne i Hercegovine zbog mjera koje su još uvijek na snazi državljani svih zemalja, osim Crne Gore, Hrvatske i Srbije, dužni su priložiti pri ulasku negativni PCR test ne stariji od 48 sati.

Kako je za RTV HB kazala glasnogovornica Granične policije Franka Vican u zadnjih godinu dana njihovi pripadnici otkrili su više od 60 krivotvorenih PCR testova, i to najviše od državljana Turske i Kine.

Glas naroda

Brzo cemo nosat ogrlice ko psi

Hahahahahaaa,I pozzz.av,av,av hahaaaa najaci si

Ovako je Merkelicim babo Hićo Židovima vrpce oko ruke stavlja, a svim ostalim strancima žigosa brojeve po prstima. I tako dođoše vremena da kći ponavlja očeve greške u 21 st, a za njom njeni poslušnici i istomišljenici. Bože spomeni ih se da se dugo nepate od senilnosti.

sve treba pelcovat i da rade za uhljebe to je demokracija svinjaka-sve pelcovat za njihovo dobro-vlast

Mrš go.vna masonska jeste li migrantima uveli covid putovniceGdje se može odjaviti iz ljudske vrste,želim biti životinja i imati svoja prava? Kad se već spolovi i rodovi mogu mijenjati onda idemo u četveronošce.Manja opasnost su lovci nego carinici,policajci,suci,doktori,svećenici,političari birokrati,bankari...

Sta ce Hrvatska uvesti ona slusa ionako upute iz EU
Najgore je to drzava po svemu od svih drzava unutar EU.
Pogledajte samo kako Capak Beros Bozinovic Plenkovic pljuju u lice gradjanima RH oo pitanju cujepljenja preko veze. I dalje I dalje. I nikom nista

I oni i dalje misle da su tek sad suverena, slobodna i demokratska zemlja. Mozda dobivaju pare iz eu fondova, ali gube slobodu i zdravi razum

Nije problem korona nego l(j)udi koji podržavaju ovo ludilo

Ako BIH ne ukine testove a turistička sezona je tu sve turističke destinacije i hotelski objekti će propasti. Nastupiti će vrijeme bankrota i gladi.

Dogodit će se demografski slom. Međugorje i svi vrijedni ljudi koji su tamo radili postati će nezaposleni... Narode probudi se....

Sve države članice EU i EX-YU prate i kopiraju Njemačku i Englesku. I ptice na grani znaju da će se 100% cjepitit svi oni koji pripadaju u skupinu starosne dobi od 55 pa naviše i ostali tko želi. Kad to dovrše do početka ljeta cjepiva će nestati tj neće se proizvoditi zbog dodatnih analiza, a do kraja godine će uvesti obavezno testovi jednom tjedno. Sezancionalne naslove u medijima financiraju oni koji su na vlasti zajedno s stožerima kako bi u narod uvukli što veći strah i paniku da narod nema drugog izbora nego trošiti novac na lijekove, testove, maske, a i vakcine će isti taj narod platiti preko MMF zaduživanja države. Poanta svega ovoga je kriminali i bogaćenje farmaceutsko - trgovačko - bankarsko i političke mafije. Iza svega ovog dolazi mega kriza neke države neće moći funkcionirati i jednostavno će kroz financijski propasti/nestati odnosno doći će do ponovnog ujedinjavanja više državica u jednu veću državu. Nisam prorok ali dosta sam se nagledao stručnih emisija i zrojao 2 i 2 da po njihovom nije 4 nego 2.

Nastavi li njemačka slusat,Ameriku bogami cebit na prosjackom stapu, ali dobro triba unistit svu ekonomiju svijeta,coronom,da bi se dolar oporavio,jebiga Ameri moraju biti prvi,a poslije dizite kredite od MMF

Nesluša Njemačka Ameriku nego dva sotonska senilna đuturuma punih džepova Getsa i Soroša.
Kao i ostatak svijeta pušu u istu psihički poremećeni bidon. Njih dvojica jedno misle, drugo pričaju, a treće rade, to mogu samo senilni poremećeni likovi.

Hrvatska uvodi "covid putovnice", u BiH sve više krivotvorenih PCR testova
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari