Dani kruha u obnovljenoj školi na Cernu

ljubuski.info

Nakon što je privedena kraju obnova područne škole u Cernu kojom je škola dobila izolaciju, fasadu, novo krovište, otvore, pregrađene prostorije, obnovljene podove i uveden novi sustav grijanja danas je u njoj upriličena svečanost Dana kruha za sve područne odjele OŠ Marka Marulića; Gornje i Donje Radišiće, Miletinu i Cerno.

Ovaj oblik druženja postat će tradicionalan, a svake godine namjera je da druga područna škola bude domaćin ostalima.

Kao dobri domaćini ovaj put pokazali su se djelatnici područne škole Cerno učiteljice Ivana Bubalo, Adrijana Luburić, te Ivana Skoko asistentica u nastavi.

Područnu školu na Cernu trenutno pohađa sedmero učenika, pa je dolazak djece iz Radišića i Miletine unio dodatnu radost i veselje, te je škola oživjela ispunjena njihovom igrom i veseljem.

Prostorije je blagoslovio humački gvardijan fra Dario Dodig, prigodan pozdrav uputio je ravnatelj središnje škole Davorin Medić. Druženje se potom nastavilo uz zajednički objed i druženje.

U obnovi škole sudjelovali su Općina Ljubuški te Ministarstvo prostornog uređenja, graditeljstva i zaštite okoliša ZHŽ-a kroz projekt poboljšanja energetske učinkovitosti UNDP-a.

ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
Radio Ljubuški

Glas naroda

Područne škole su kradeze uhljeb škole. Tri škole dvadesetak učenika, ma dajte molim vas, gdje je tu razum? Platite prijevoz, organizirano dovozite učenike u Ljubuški. Manje troškova a kvalitetnija nastava.

Lakše je praviti dicu pa da učiteljice imaju posla. A i ugodnije je! Nema ti sa tim adz ništa to je stvar dobre čune!

A kakvi dani nitko neda ni vode

škole se na selima ne smiju zatvoriti, pa taman bio jedn učenik!!!
Maknite se ti priča čije su škole, škole su narodne sa partiskim i bez partijskih knjižica

Sve partijske što priko partije dođoše do posla u školi njih treba potrat i zatvorit škole ako nema učenika .Da su ove navedene izere pametne i da se ne ulizuju partiji da budu uz narod od kojega žive a koji ova njihova partija rastra a njih metnu na mista di su trebali radit ti što ih njihova partija rastra ako mogu skontat onda će znat očem pišem

Sta mazetedići oči sa danima kruha a po taj svoj kruh će morat ići iz Alpa ako budu razmišljali svojom glavom jer vi ste im moralna vertikala u društvu jer kad služe kako se završavaju fakulteti i ko gdje radi i kako napreduje sve ce im biti jasno ostacete samo vi hijene i JAZAVCI iz HDZ a

jeli taj fra darjo pomoga ijedno sirotinjsko čeljade taj partijski pratar koji hopove škropi samo ni on ni oni ne znaju da im od tog nema vajde kad ih on škropi jer ipak on je kpj dete od glave do pete a to što on radi je sramoćenje sveti haljina i fratara u koji narod gubi viru radi njega ševe,skoke i takvi partijski parazitića

Dani kruha u obnovljenoj školi na Cernu
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari