Vlasnik kafića iz Posušja pušten na kućno liječenje

ljubuski.info

Nakon filmske tučnjave koja se za vikend zbila u Posušju, gdje u pozadini svira "Ponoć" iz popularnog filma Toma, a prisutni se nasumično mlate u bolnici je završio vlasnik kafića M.M.

Nakon dva dana hospitalizacije u SKB Mostar, muška osoba M. M. je jutros otpuštena na kućno liječenje, kazali su iz Ureda za odnose s javnošću SKB Mostar.

Podsjetimo, u u ugostiteljskom objektu u središtu Posušja, u noći s petka na subotu nešto poslije ponoći izbila je opća tučnjava gdje je jedna osoba zadobila teže tjelesne ozljede, dok je nekoliko osoba lakše ozlijeđeno.

Četiri osobe, svi državljani RH dovode se u vezu s vikend tučnjavom u Posušju.
Nadležna Policijska uprava događaj o kojemu je riječ okvalificirala je kao kazneno djelo iz oblasti kaznenih djela protiv života i tijela Kaznenog zakona F BiH. Četiri osobe, svi državljani RH, dovode se u vezu s izvršenjem navedenog kaznenog djela. Od toga, dvije osobe su lišene slobode i kriminalistički obrađene a za dvije osobe se traga, kazali su iz Uprave policije MUP-a ZHŽ.

Nakon kompletiranja predmeta PU Posušje podnijet će Županijskom tužiteljstvu odgovarajuće izvješće, a dvojka koja je lišena slobode je puštena, budući da je Tužiteljstvo tražilo da predmet ide u redovnu proceduru, zaključili su iz Uprave policije ZHŽ.

hercegovina.info

Glas naroda

zašto pisati komentar kad ih brišete

Šteta

Vlasnik kafića iz Posušja pušten na kućno liječenje
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari