Dvoje ozlijeđenih, oštećen automobil u Posušju

ljubuski.info

Fizički sukob u kojem su sudjelovale četiri muške osobe dogodio se u srijedu, 15. kolovoza, rano ujutro u Posušju, a epilog su dvije ozlijeđene osobe te oštećen automobil, neslužbeno se doznaje.

Jedna osoba je primljena u bolnicu s teškim tjelesnim ozljedama te nije životno ugrožena dok je druga osoba lakše ozlijeđena. Navodno je verbalni sukob započeo oko 4 sata ujutro u jednom noćnom klubu, a sve je kulminiralo u središtu Posušja nešto kasnije.

Kako se neslužbeno doznaje L.B. (1997.) i N.N. (1996.) automobilom BMW su došli ispred obiteljske kuće M.Đ. gdje su galamili i stvarali buku. Nakon toga su do njih došli T.K. (1987.) i V.Đ. (1987.) te je došlo do tučnjave između ove četvorice.

Nakon tučnjave, N.B i L.B. su pobjegli, a potonji je prije toga bacio dva kamena prema obiteljskoj kući M.Đ. ispred koje su se nalazili. T.K. je nakon toga uzeo automobil te se odvezao u blizinu stadiona "Mokri Dolac" gdje je BMW nasukao na pješčani nasip i napustio ga.
Razbijeno vjetrobransko staklo na BMW-u - Tučnjava u Posušju: Dvoje ozlijeđenih, oštećen automobil

Policijska uprava Posušje u srijedu u 5:30 sati zaprimila je prijavu o događaju o kojem je izvješten dežurni županijski tužitelj Županijskog tužiteljstva Županije Zapadnohercegovačke. Dežurni županijski tužitelj naložio je da se izvrše očevidne radnje te će više informacija biti poznato po okončanju istrage, izjavio je Dražan Bošnjak, glasnogovornik MUP-a Zapadnohercegovačke županije.

Ova priča ima i drugu verziju, a čitateljica tvrdi kako su stvari bile puno gore.
T.K. i V.Đ. su provocirali, vrijeđali i psovali dvojicu mladića N.B. i L.B. oko 4:00 sata u noćnom klubu, a kasnije su im kod tržnog centra Feniks spremili 'sačekušu' s još jednom, za sada, ne poznatom osobom te su uz sebe imali palice i ručnu dizalicu za auto. Tu je došlo do fizičkog sukoba u kojem su ozlijedili L.B. udarcem u potiljak i leđa auto-dizalicom nakon čega je on pao u nesvijest. Vidjevši to, N.B. je izašao iz svog automobila i pokušao pobjeći. T.K. sjeda u N.B.-ov automobil te ga pokušava pregaziti. Da bi izbjegao sigurnu smrt, N.B. skače sa zida visokog par metara i prilikom pada zadobiva prijelom noge dok napadači odlaze u nepoznat s automobilom koje pripada N.B.. On se uspio dovući do prve kuće gdje je potražio pomoć od ukućana koji su pozvali hitnu i policiju, navodi čitateljica.

Čitateljica tvrdi da je dvojac T.K. i V.Đ. otprije poznat policiji i pravosudnim tijelima kao i njihovi roditelji te da spomenuti dvojac već jako dugo godina maltretira ljude u Posušju te da imaju česte nasilne ispade.

Tvrdi i da je iz automobila BMW u vlasništvu N.B. ukraden mobitel te ključevi samog automobila, a ustupila nam je fotografije na kojima se vidi nasukani BMW te oštećeno vjetrobransko staklo.

Prema informacijama koje je kazala čitateljica, N.B. se nalazi u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar dok je L.B. s lakšim ozljedama upućen na kućno liječenje.

bljesak.info

Glas naroda

ima ime i prezime pa da se znaju motivi njezinog istupa.

doksmo mi bili u miliciji ovakvebi pendrečili svaki dan nebijim palo napamet potućse do kraja života isada kad policija naiđe onise kriju ubusiju odstra imaje i tito dobri stvari nije bilo sve loše

Što se ne piše puna imena i jednih i drugih?

Dvoje ozlijeđenih, oštećen automobil u Posušju
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari