Omladinski pogon NK Sloge na turniru u Zagrebu

ljubuski.info

Nakon završetka jesenskog dijela prvenstva, mladi nogometaši NK Sloge nastavljaju svoje aktivnosti. U sklopu DFA (dječja fudbalska asocijacija) mini lige koja se održava na terenima Arena sport centra u Mostaru, generacija 2006. godišta bilježi sjajne rezultate. Oni se nakon prvog kruga natjecanja i šest odigranih kola nalaze na prvom mjestu sa pet pobjeda i jednim neriješenim susretom. Najboljim igračem DFA lige prošlog vikenda proglašen je Marko Brekalo iz NK Sloge.

Ovaj vikend mladi nogometaši putuju na međunarodni zimski turnir u Zagrebu pod nazivom "II Kid's Winter Trophy 2017 – Zagreb".

Na turniru koji se održava od 15. do 17. prosinca 2017. godine će sudjelovati preko 150 ekipa iz Hrvatske, BiH, Slovenije i Slovačke. Naš klub na turniru će nastupiti sa pet generacija; 2001/2002, 2003, 2004, 2005 i 2006 godištem, poručili su iz NK Sloga.

Iz Nogometnog kluba Sloga su se zahvalili Općini Ljubuški, te tvrtkama AS Kramar, Unitrade, Parkovi, Diskont Planinić, Leda, Džajić commerce i Caffe bar Bambus što su im svojim sredstvima pomogli oko odlaska na turnir.

NK Sloga Ljubuški

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari