Omladinski pogon NK Sloge na turniru u Zagrebu

ljubuski.info

Nakon završetka jesenskog dijela prvenstva, mladi nogometaši NK Sloge nastavljaju svoje aktivnosti. U sklopu DFA (dječja fudbalska asocijacija) mini lige koja se održava na terenima Arena sport centra u Mostaru, generacija 2006. godišta bilježi sjajne rezultate. Oni se nakon prvog kruga natjecanja i šest odigranih kola nalaze na prvom mjestu sa pet pobjeda i jednim neriješenim susretom. Najboljim igračem DFA lige prošlog vikenda proglašen je Marko Brekalo iz NK Sloge.

Ovaj vikend mladi nogometaši putuju na međunarodni zimski turnir u Zagrebu pod nazivom "II Kid's Winter Trophy 2017 – Zagreb".

Na turniru koji se održava od 15. do 17. prosinca 2017. godine će sudjelovati preko 150 ekipa iz Hrvatske, BiH, Slovenije i Slovačke. Naš klub na turniru će nastupiti sa pet generacija; 2001/2002, 2003, 2004, 2005 i 2006 godištem, poručili su iz NK Sloga.

Iz Nogometnog kluba Sloga su se zahvalili Općini Ljubuški, te tvrtkama AS Kramar, Unitrade, Parkovi, Diskont Planinić, Leda, Džajić commerce i Caffe bar Bambus što su im svojim sredstvima pomogli oko odlaska na turnir.

NK Sloga Ljubuški

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Operacija katanac Ružica Zeljko
ljubuski.info
Nosite to odavde! Slobodan Milas
ljubuski.info
Povratak otpisanih Žena iz kužine

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto