Dubravko Vukojević - Buco izabran za predsjednika Udruge poljodjelaca ŽZH

Na redovitoj skupštini Udruge poljodjelaca u ŽZH, održanoj 1. veljače u Gradskoj vijećnici za novog predsjednika Udruge je jednoglasno izabran Dubravko Vukojević Buco. Vukojević je na tom mjestu naslijedio Miru Ćutuka, koji je zbog nespojivosti funkcija zastupnika u Skupštini ZHŽ i predsjednika Udruge, podnio ostavku na tu dužnost.

Predajući dužnost, Ćutuk je naglasio kako će kao županijski zastupnik uvijek biti na raspolaganju poljoprivrednicima i boriti se da se iznađu najbolja rješenja u cilju razvoja poljoprivrede na području ZHŽ. Nakon izbora na mjesto predsjednika Vukojević je u svom inauguralnom govoru kao glavne ciljeve za koje će se Udruga boriti u ovoj godini, među ostalim, naveo posvećivanje još veće pozornosti članstvu u Ljubuškoj i susjednim općinama, jačanje rada Ureda i bolju suradnju s mjesnim zajednicama, nastavak i poboljšanje suradnje s institucijama općine i županije, vršenje pritiska prema državnim organima vlasti u cilju iznalaženja rješenja o sezonskoj zaštiti domaće poljodjelske proizvodnje, te nastavak dobre suradnje s velikim otkupljivačima i dovođenje novih na naše prostore.

[swf file="flash/udruga_poljodjelaca_skupstina_2011_02.mp3" image="/radio_ljubuski_logo.jpg" params="width=460&&height=150"]

Na Skupštini je Ćutuk uručio zahvalnicu načelniku općine Ljubuški Nevenku Barbariću kao zahvalu za sve ono što je učinio za poljodjelce na području općine Ljubuški. Zanimljivo je da je to jedina zahvalnica koju je Udruga dodijelila u 11 godina svoga postojanja.

Na skupštini je usvojeno i izvješće o radu Udruge.

Radio Ljubuški [ 99,4 MHz ]

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari