Potvrđeno više optužnica protiv osoba iz Ljubuškog

ljubuski.info

Dana 10.6.2021. godine od strane Općinskog suda u Ljubuškom potvrđena optužnica Županijskog tužiteljstva ZHŽ Široki Brijeg od 28.04.2021. godine, podignuta protiv J.R. iz Ljubuškog, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga iz čl. 238. st. 1. KZ F BiH.

Dana 16.6.2021. godine od strane Općinskog suda u Ljubuškom potvrđena optužnica Županijskog tužiteljstva ZHŽ Široki Brijeg od 27.04.2021. godine, podignuta protiv I.R. iz Ljubuškog, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo Nasilje u obitelji iz čl. 222. st. 2. u vezi sa st. 1. KZ F BiH.

Dana 17.6.2021. godine od strane Općinskog suda u Ljubuškom potvrđena optužnica Županijskog tužiteljstva ZHŽ Široki Brijeg od 24.05.2021. godine, podignuta protiv B.Š. iz Ljubuškog, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga iz čl. 238. st. 1. KZ F BiH.

Dana 18.6.2021. godine od strane Općinskog suda u Ljubuškom potvrđena optužnica Županijskog tužiteljstva ZHŽ Široki Brijeg od 12.04.2021. godine, podignuta protiv J.V. iz Ljubuškog, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga iz čl. 238. st. 1. KZ F BiH.

Dana 18.6.2021. godine od strane Općinskog suda u Ljubuškom potvrđena optužnica Županijskog tužiteljstva ZHŽ Široki Brijeg od 23.04.2021. godine, podignuta protiv M.M i J.P. iz Ljubuškog, zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo Nasilničko ponašanje iz čl. 362. st. 2. u vezi sa st. 1. KZ F BiH u vezi sa čl.31. istog Zakona.

Dana 18.6.2021. godine od strane Općinskog suda u Ljubuškom potvrđena optužnica Županijskog tužiteljstva ZHŽ Široki Brijeg od 19.04.2021. godine, podignuta protiv B.R. iz Ljubuškog, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo Nedopušteno držanje oružja ili eksplozivnih tvari iz čl. 371. st. 1. KZ F BiH.

Napomena:

Prema načelu pretpostavke nevinosti iz čl. 3. st. 1. ZKP-a F BiH, svatko se smatra nevinim za kazneno djelo dok se pravomoćnom presudom suda ne utvrdi njegova krivnja, radi čega potvrđivanjem optužnice protiv određene osobe za konkretno kazneno djelo, ne predstavlja njenu kaznenu odgovornost za počinjenje kaznenog djela, jer se krivnja počinitelja utvrđuje pravomoćnom presudom.

Tužiteljstvo ZHŽ

Glas naroda

Droga, nasilje i oruzje.

Krviti....kažu nema posla nema para...kako nema kad ima za koke.

Kombinacija bože sačuvaj.

uskoro slijede hadezekani
jel tak ili nije tak hadezekani

Tako je

dajte imena mi cemo vam odmah reći ko je kriv ko nije.da ubrzamo rad sudstva

Ne sudi drugima..neka te sramota

ma nećemo sudit to je grijeh, nego ćemo znat jeli to radio ili nije. ko je god pogriješio sam je sebi presudio.

Baš tako, u potpunosti se slažem sa vama, imena i prezimena i brzo ćemo saznat sve ko je kriv, a ko ne.

Evo seljačiiina u komentarima, samo da se zna tko je, čiji je, oklen je... Zatucana sredino, fuj

Stidi se svoje sjene sram te i stid bilo ne biraš sredstva do cilja

Portal za lajanje

Pohvali mi se i Jozija danas da je u ovom članku,al da je već oslobođen (malo mu našli)

Potvrđeno više optužnica protiv osoba iz Ljubuškog
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari