SIPA na području Čitluka i Posušja uhitila dvije osobe

ljubuski.info

Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) lišili su slobode dvije osobe na području općina Čitluk i Posušje zbog postojanja osnova sumnje da su izvršila kazneno djelo "Krivotvorenje novca" iz člana 205. Kaznenog zakona Bosne i Hercegovine.

Naime, osumnjičeni su dana 6.1.2019. godine, u kasinu "Admiral" u Čitluku, stavili u promet 26 novčanica u apoenima od 100 Eura, za koje postoji osnovana sumnja da su krivotvorene, priopćeno je iz SIPA-e.

Prilikom pretresa osumnjičenih osoba, prostorija i vozila, pronađeni su i privremeno oduzeti mobilni telefoni dvije sim kartice, jedan USB, identifikacijskii dokumenti i određene količine novca u raznim valutama i apoenima.

Nakon izvršene kriminalističke obrade u prostorijama SIPA-e, osobe lišene slobode su uz izvještaj o počinjenom kaznenom djelu predane u dalju nadležnost Tužiteljstvu Bosne i Hercegovine.

Glas naroda

Mala korist narodu od toga.Kad uhvatite ove üto su poöinili kaznano djelo "krivotvorenje diploma" onda se javite

a ne boj se nece oni uvatit velike ribe jer imaju korist od nji

SIPA na području Čitluka i Posušja uhitila dvije osobe
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari