Međugorje pobjednik malonogometne lige MZ Hercegovine, Grab četvrti

Završnica malonogometne lige mjesnih zajednica Hercegovine koja se igrala na terenu Srednje strukovne škole u Livnu završila je sinoć finalnom utakmicom i pobjedom ekipe MZ Čitluk - Međugorje nad MZ Mostar - Rudnik rezultatom 2:1. Predstavnik Širokog Brijega -Turčinovići su boljim izvođenjem penala i konačnim rezultatom 8:7 slavili treće mjesto nad predstavnikom Graba iz Ljubuškog.

"U organizacijskom dijelu bilo je poteškoća poput vremenskih prilika a i drugih, ali je sve ipak prošlo u najboljem redu te je završnica odigrana kako smo i očekivali“, kazao je voditelj organizacije završnice malonogometne lige Hercegovina u Livnu Ante Anić. Ovo je natjecanje koje nema novčanih nagrada, kaže Anić te dodaje da je pobjednik ovogodišnjeg natjecanja dobio pokal Večernjeg lista kao medijskog pokrovitelja dok su drugo, treće i četvrto mjesto nagrađeni također pokalima u režiji organizatora.

Najboljim vratarom je proglašen Kristijan Detki iz ekipe Rudnika - Mostar, najboljim strijelcem Ante Bubalo iz Turčinovića – Široki Brijeg dok je organizator za najboljeg igrača proglasio Karla Vasilja iz pobjedničke ekipe Međugorja – Čitluk.

FENA

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari