Ljubuški umirovljenici idu na prosvjed u Sarajevo

ljubuski.info

Udruga umirovljenika Ljubuški poziva sve umirovljenike na prosvjed koji će se održati u Sarajevu ispred zgrade Vlade dana 25.10.2017.godine.

Prosvjed se održava radi povećanja mirovina i potpuno novog zakona o mirovinama.

Za sve koji žele ići u Sarajevo na prosvjed, Udruga će osigurati autobus i dnevnicu.

Polazak je ispred Udruge umirovljenika Ljubuški 25.10.2017.godine u 6:00 sati.

Zainteresirani za odlazak trebaju se što prije javiti u prostorije Udruge, a sve detaljnije informacije možete dobiti na broj: 039/ 834-061 u vremenu od 7 do 14 sati.

Glas naroda

Šta ćete u Sarajevu legnite na magistralnu cestu ta nemate šta izgubiti

Sram neka te bude kako se obraćaš starijim ljudima koji su krvabo radili ČETRDESET GODINA i fobili 326 KM mirovinu ne mogu ni za kruha i lijekova.
Vrlo ružan odgoj i karakter.

Vidim koliko su krvavo radili u komunizmu.SKJ,stan,kancelarija.Oni što su najkrvavije radili na njivama i poljima,kopali svaki cent zemlje,nemaju penziju.

i radnici u tite su imali i poljoprivrednici a sad nema niko nego hobotnica kradeze koja je po strukturi ista ko agrokor i isto joj se piše
još uvik se živi uništava ono što je stvoreno u jugi na žalost

sve drugo je dobro zamotani lopovluk todorića tipa

Jozo šta bi ti htio da onim koji su radili 40 godina ne dobiju ni to malo mirovine a dao bi sebi i onim koji su podobni .Pa sada najviše branitelja,nezaposlenih, poljoprivrednika nikad neće dobiti mirovinu .
A što se tiče stanova i privilegija samo podobni iz onog i ovog sustava su dobivali i po više stanova.pogledaj zajedno žive u istim zgradama.

Je li Nako vodja puta?

Ljubuški umirovljenici idu na prosvjed u Sarajevo
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari