Unatoč ozljedama Izviđač ima kvalitetu za vrh

slvlje

Ljubuški Izviđač na najbolji mogući način započeo je novu sezonu rukometne Premijer lige uvjerljivo porazivši Bosnu u Visokom s 34:23. U subotu Skaute očekuje i prva ovosezonska utakmica na domaćem terenu kad se u Gradskoj športskoj dvorani s početkom u 19.30 u derbiju kola sastaju s Derventom.

"U Visoko smo putovali bez Mateja Hrstića i Marka Ivankovića koji zbog relativno lakših ozljeda nisu htjeli riskirati. I bez tih važnih igrača uspjeli smo dobro otvoriti sezonu, pokazati dobru igru i borbenost te bez većih poteškoća ubilježiti prvu pobjedu", kazao je o prvoj prvenstvenoj utakmici rukometaš Izviđača Ivan Miličević.

Derventa je u 1. kolu teže od očekivanog svladala Maglaj s 27:25. Četvrtoplasirana momčad prošle sezone morala je stizati rezultat jer su gosti iz Maglaja imali prednost od tri gola na poluvremenu utakmice.

Ljubušaci imaju problem s ozljedama, pa će tako protiv Dervente nedostajati Marko Ivanković i Mateo Rodin koji je ozlijedio koljeno na pripremnom turniru u Doboju.
"U subotu nas čeka neugodan protivnik s dosta iskusnih igrača. Mislim da smo kvalitetnija momčad, a vraća nam se i Matej Hrstić tako da s dobrim pristupom i ulaskom u meč pobjeda neće izostati", dodao je Miličević.

Momčad trenera Zdenka Grbavca i ove sezone cilja na sam vrh ljestvice i borbu za naslov.
Pripreme su prošle dobro, ali smo imali peh s ozljedom Rodina, dok je većina ostalih spremna za sezonu u kojoj ciljamo na sam vrh. Idemo stepenicu po stepenicu, a ako nastavimo s ovakvom igrom kao u prvom kolu i ako ne bude ozljeda mislim da ulazimo među prve tri ekipe i uz malo sreće možemo osvojiti prvenstvo", zaključio je Ivan Miličević.

Dnevni list

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari