Dodaj komentar

Kriminalisti Uprave policije utvrdili: u JKP Ljubuški po pitanju javnih nabavki nema nezakonitosti

Stop

Iako se pravna služba JKP Ljubuški već ranije pismeno očitovala, kako su sve javne nabavke u zadnje tri godine, u ovom poduzeću, nezakonito provedene, kriminalisti Uprave policije MUP-a ZHŽ su utvrdili suprotno, da nikakvih nezakonitosti nema.  

Ovu informaciju doznajemo od mjerodavnih institucija ŽZH i ovo je prva i jedina završena istraga unatrag 20 mjeseci u ovom poduzeću, koje prema izvješću revizije ima dubiozu veliku oko 9,5 milijuna KM.

Kako je onda ovo poduzeće došlo u ovako tešku situaciju, ostaje otvoreno pitanje, ali je svakako pozitivno da je eto ovaj dio poslovanja bio uredan, odnosno zakonit. 

 Je li ovo paradoks, ali nije prvi slučaj u Ljubuškom da kad nešto propada nema "krivca". Isto se dogodilo s matičnim knjigama u općini, za pogrješke nema krivca, iako cijeli postupak ispravljanja košta desetine tisuća KM. 

R.I.
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
6
3
2
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari